Inlägg från: Gladhannapanna |Visa alla inlägg
  • Gladhannapanna

    Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder

    bea01 skrev 2013-11-12 11:58:33 följande:

    Hemligkvinna, tack för ditt svar.
    Jag hoppas ju på att dom slarvar mindre och att jag får reda på mer när dom är två. Men jag har ju ingen stor lust att visa upp mig och krysta i onödan.   

      


    När jag träffade den som skulle operera mig första gången så var det en äldre manlig gynekolog. Han sa att jag inte krystade ordentligt, " det värsta som kan hända är att du fiser och det har hänt förr" konstaterade han torrt. Och han hade helt rätt, jag var rädd för att fisa!
  • Gladhannapanna
    MsCaptaine skrev 2013-11-24 23:25:35 följande:

    Ja det måste ja ju göra men jag tror nog jag försöker boka om. Huga, känns inte alls fräscht! Men hur skulle man gjort om man hade en sån tid som man väntat på i flera månader o inte kan boka om?!


    Jag tror att det är ok trots mens. Jag småblödde pga spiralen vid ett tillfälle och det var iaf ok...
  • Gladhannapanna

    Så tråkigt med alla som blir nonchalant bemötta i vården!

    Jag har alltid tagits på allvar, min bm sa på efterkontrollen att hon aldrig sett någon som sytts så mkt som jag, och inte var det bra sytt heller... Hon fick ta några stygn efter tre veckor eftersom jag blev galen på trådar som stacks i klitoris...

    På den riktiga efterkontrollen konstaterade hon framfallet.

  • Gladhannapanna

    HK: i mina ögon är ju detta positivt, att äntligen någon inser det som du själv vetat länge!!!! Håller tummarna för att det ska bli verklighet!

  • Gladhannapanna
    Hemligkvinna skrev 2013-12-04 11:25:38 följande:
    Glad
    Länge sedan jag verkligen kände mig glad, men idag är det ett leende på mina läppar.

    Jag hoppas verkligen att detta blir verklighet nu också. Ringde gyn för att boka in mig hos Katarina Lindborg Kösenlioglu som är den som gett mig allra bäst bemötande och utlåtande här på Ackis. Hon jobbade dock bara halvtid, då hon även jobbade på en privat klinik. Hon hade bara tider uppsatta tom mitten av januari med 4 personer på väntelistan så jag hoppas på att få en tid i slutet av januari/början av februari.

    Sedan är det bara att hoppas på att få betalningsförbindelse vidare till Danderyd igen. Men bråkar de så går jag ut i media. Och i början av nästa år har de ju fått nya pengar att röra sig med. Kanske värre nu i slutet av året och kanske därför de inte lät mig bli opererad nu.
    Bra strategi!!!
  • Gladhannapanna

    På mig skar de bort överflödig vävnad, både slemhinna och bindväv. Dessutom tightare de musklerna. Det är väl därför man inte får föda vaginalt efter op, slidan kan inte töjas ut längre.

  • Gladhannapanna

    Jag har skrivit flera gånger i tråden, opererades två gånger under 2010, främre och bakre. Är enormt mycket bättre, men jag har fortfarande samma problem med bajseriet som flera andra beskriver. Kommer säkert att få göra om mina operationer men jag hoppas att det dröjer ett bra tag till.

  • Gladhannapanna

    HK: Jag hoppas verkligen att du blir kontaktad av verksamhetschefen idag!!! fast å andra sidan vore det superbra om någon orkar gå till pressen och sätta fokus på detta eftersatta område!!!

  • Gladhannapanna
    Hemligkvinna skrev 2014-01-27 10:29:50 följande:
    gladhannapanna
    Funderar på att gör det oavsett, men då kanske anonymt.

    Det vore jättebra om du orkar!!!!
Svar på tråden Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder