• JoKo

    Nodejornas syskontråd 2

     Här kan Nodejorna skriva om sina syskonplaner o nya graviditeter!


  • Svar på tråden Nodejornas syskontråd 2
  • pelagonia

    Alltså vi har nu diskuterat detta med passning. Viktor har inte sovit borta någon gång eller utan oss. Och den ända han är van vid är farmor men hon är bortrest till den 16:e mars.
    Så om värkarna kommer igång under kvällstid/nattitid så får jag nog åka in själv, visst inget kul men jag vill att Viktor skall vara trygg. Och sedan kommer sambon in när han har lämnat honom på dagis.

    Någon med erafrenhet ? Tror någon har fött själv ?


    Viktor 070103 & Ärtan BF 090320
  • Carro

    pela;
    Ifall det skulle krisa och om det inte känns för konstigt för er, så får Viktor gärna vara här (med reservation ifall jag har för ont efter operationen nästa torsdag när dom tar bort mina äggledare, men det ska nog inte vara några problem)..
    Om det hade kännts okej så kan vi ju bara se till att träffas ett par ggr fram tiss det är dags så att Viktor lär känna mig, martin och Sam samt vårt hus..
    Att behöva åka in själv låter inget vidare

  • Nina Kanin II

    Ville bara sÄga att nÄr det gÄller syskonvagn sà hade jag ALDRIG klarat mig utan den. Jag är ju mest ute sjÄlv med barnen och jag mâste ha Ivar fast. Det gâr inte att lita pà honom för fem öre.
    Jag har en BT och den är lättkörd eftersom den har svängbara framhjul men den är tung när det är uppförsbacke och att lyfta in i bilen.

    Joko: Hanna är jättesöt och Emma ser sà stolt ut!

    Pela: Vi hade samma problem. Vi fick àka in för falsklarm en natt men dà gjorde vi sà att nàgra bekanta (vi hade ju bara bott här i en mànad sà vi hade inga direkta vänner) som Ivar träffat flera gànger kom hit och var hos oss sà slapp Ivar àka bort.

    Carro: Jag har missat att du ska opereras. Vad har hänt? Ska försöka komma ihàg att tänka pà dig dà.


    ♥ Gull Ivar och Prins Arvid ♥
  • Carro

    Nina kanin;
    Jag hade ju 3 äggledarinflammationer plus blindtarminflammation i somras/höstas..
    Sedan dess har jag jättemycket problem med smärtor, framförallt i höger äggledare..
    Vid mens och ägglossning så är det nästan outhärdligt, då har jag så ont så att jag håller på att svimma, och resterande tid då jag inte har mens eller äl så är jag sådär lagom öm mest hela tiden..
    Sex går knappt att ha, jag får ligga på rygg som en död sill och försöka undvika att det ska göra ont, så sex blir det inte mycket av precis..

    I december var jag på efterkontroll hos en läkare inne på KK, så jag förklarade ju hur jag hade det..
    Sen så skulle han undersöka mig och bara han försökte känna på äggledaren och trycka lite så skrek jag rätt ut så ont det gjorde.
    Sen kollade han med ultraljud och då sa han att där fanns antingen en sammanväxning efter blindtarmsinflammationen, eller ngt som heter tubsäck (det är ifall man har äggledare som inte fungerar, då kan det längst ut på äggledaren bildas en säck där det samlas vätska och som orsakar smärtor)..
    När han läste operationsberättelsen från när dom tog blindtarmen i somras så stod det iaf inte ngt om detta och området som såg konstigt ut var ganska så stort..

    Iaf, iom allt detta plus mina äggledare ändå är fördärvade sen när jag hade en äggledarinflammation som 21-åring samt att vi har befruktade ägg i frysen, så tycke läkaren att om jag ville så var det bättre att operera bort äggledarna och det tackade jag knappast nej till, så nu den 12:e är det dags, det ska verkligen bli skönt när det är avklarat!!

  • LillaMy72

    pelagonia: Jag åkte ju in själv med Lovisa eftersom vi inte hade barnvakt till Emmy och Ida mitt i natten. Håkan kom så fort han hade lämnat dem på dagis/fritids på morgonen. Han kom 10 minuter försent och var ledsen över att missa Lovisas förlossning, men för mej gick det bara bra eftersom förlossningen var snabb och lätt. Hoppas det löser sej med barnvakt så att sambon och du kan åka in tillsammans, för visst känns det bättre så. Men annars går det säkert bra ändå! Man klarar allt man måste . Lycka till!

  • Nina Kanin II
    Carro: Ok, ok! Nu hänger jag med. Fy för at gà omkring och ha sà ont, dà är nog operation det bästa. Ska tänka lite extra pà dig dà den 12.
    ♥ Gull Ivar och Prins Arvid ♥
  • minbebis76

    Lillamy, men vilken superkvinna du är. Visst det är som du säger- måste man så kan man men med mitt psyke jag hade efter förlossningen så hade jag nog varit självmordsbenägen ..... Duktig var du i alal fall

    Pela, Om det är så att farmor inte kan vara hemma då och det sätter igång kan det ändå inte vara bra att nappa på Carros (eller någon anann i närheten) så Viktor känner sig trygg? Du ska ju också var trygg när du föder.. Annars får vi hoppas på att bebis vill komma en annan dag.

  • pelagonia
    Svar på #117
    Mini/Carro = Tack vännen..så snällt att du tänker på oss. Alltså jag har ju mammor från mammagruppen som vi träffar, men det känns ändå inte ok för Viktor.
    Vi har löst det med min mamma. Hon tar taxi hit om det blir dax. Det ända som är jobbigt är att Viktor vaknar flera gånger under natten och vill sova hos mig bara.
    Viktor 070103 & Ärtan BF 090320
  • Nåt annat

    Oj oj vad länge sen det var jag skrev något här. Först vill jag säga grattis till lilltjejen Joko! Verkligen jättesöt!

    Magen växer på och på flygresan hem kom första buffarna. Nu känner jag dom flera gånger per dag och det är supermysigt.

Svar på tråden Nodejornas syskontråd 2