• JoKo

    Nodejornas syskontråd 2

     Här kan Nodejorna skriva om sina syskonplaner o nya graviditeter!


  • Svar på tråden Nodejornas syskontråd 2
  • Rufs

    Hej hej!

    Här växer magen så det knakar... känner mig jättestor, men liksom förra gången har det mest satt sig på magen. Går in i vecka 29 imorgon, så det närmar sig.

    Måste bara berätta... jag var på 3D-ultraljud igår! Vilken otrolig upplevelse. Tyvärr låg hon med navelsträngen för ansiktet första halvan av undersökningen, men mot slutet visade hon upp sitt söta ansikte. Ett par bilder finns i mitt galleri i mappen "Pyret".

    Jag har liksom Pela varit förkyld otroligt mycket de senaste månaderna, men sista veckorna har det varit bättre. Lite lite foglossning och så blir jag trött i ryggen, men i övrigt mår jag bra!


    Hur mår ni andra gravida?


    Pela, det är ju jättenära för dig nu! Lycka till!!!


    Kram 

  • pelagonia

    Hej

    Rufs = Skönt att du sluppit förkyldningen på ett tag..jag blev precis av med min efter 2 1/2 vecka. Hoppas nu jag håller mig frisk.
    Kul med 3 d UL. Redan i v 29 !! Oj vad tiden springer iväg.
    Hoppas foglossningen ger med sig.
    Ja nu närmar det sig med stormsteg. HAr ett önskemål att han inte skall komma innan den 16:e. För då är farmor hemma + att lgh är fixad med städning och bankärenden denna vecka.

    Har en fråga

    När ni som har fött åkte in. Sa ni något ? Vad sa ni till era små ? Eller vad skall sambon säga till Viktor om han frågar efter mig ?


    Viktor 070103 & Ärtan BF 090320
  • pelagonia

    Nu händer det något här..{#lang_emotions_surprised}.
    Har haft mensliknade sd flera gånger i natt. Precis som med Viktor så kommer dem bara när jag ligger ner. Och dem började den 30/12 med Viktor alltså några dagar innan. Så vi får se.


    Viktor 070103 & Ärtan BF 090320
  • Meria
    Rufs: skoj med 3D, blir så läckra bilder och man får tjuvkika lite på ansiktsdragen pela: Schpännande som attan, kanske behöver du inte gå över med lillebror?
    När vi åkte in var mamma här över helgen. Det var rätt sent och Loke skulle sova. Vi sa inget speciellt, sa hejdå och han fick en puss, så åkte vi. Sen hämtade vi honom när vi ville att de skulle träffas. Då tror jag Jimmie försökte säga att vi skulle hälsa på "bebisen" eller "Isak" och mamma för att förbereda.
    ♥ Loke -06 & Isak -08 ♥
  • minbebis76

    Pela, ojoj så spännande Om / när du åker in så får du tala om det så vi kan tänka på dig

  • minbebis76

    Pela, ojoj så spännande Om / när du åker in så får du tala om det så vi kan tänka på dig

  • pelagonia

    Hej

    Inget nytt. Men svärmor har kommit hem tidigare..{#lang_emotions_laughing}. Så Viktor var glad idag när "famo" var här, ville inte ha välling. Så nu känns det tryggt om det skall starta.

    Har inte kännt något idag. Men svärmor säger att magen måste sjunka innan..men med Viktor tror jag den skönt samma dag.

    Ha det bra


    Viktor 070103 & Ärtan BF 090320
  • JoKo
    Skruttan - Tack O vad härligt att det går framåt för dig/er med. Eller ja, du hajjar Rufs - Vad roligt att hon lät er se henne till slut.

    Pela - skönt att det känns bra med svärmor/Viktor. Får se om det startar snart då

    Här hemma växer Hanna i raketfart. På 2veckor hade hon gått upp 600g vilket enligt BVC-tanten är ganska mycket{#lang_emotions_dreamer} (men bra )

    Vi har pratat lite löst om hurvida det blir fler barn eller ej, o M vill just nu inte ha några. Han vill att det ska vara "vi" nu (läs: ett befintligt sexliv).
    Jag börjar gråta bara jag tänker tanken att jag inte ska få vara gravid o kläcka ut nån mer

    Men jag vet att både han o jag kan ändra oss, o jag får väl se till att ställa upp o snitsa till det lite i sänghalmen bara så har jag honom där jag vill sen...

    Hanna fiser förresten högre än någon av oss, det är helt otroligt vad den pyttelilla rumpan kan åstadkomma 
  • Jesster
    Jossan: Det där med fler barn går lite fram och tillbaka här. Efter Willa föddes började jag, som du, gråta bara tanken snuddade vid att inte få vara gravid och sätta fler barn till världen. Dom tankarna lugnar sig med tiden som tur är fast jag har gjort min ståndpunkt klar för S. att vi ska ha en till, fast om det i själva verket blir så återstår att se

    Elliot var/är ett så enkelt barn och Willa är tvärtemot och den senaste tiden har hon varit ett litet monster som fullständigt suger musten ur en. Det plus att jag har mått skitdåligt rent allmänt och upplevt gravidkrämpor igen (utan att vara gravid) har fått mig att just nu nästan gråta av tanken på att faktiskt bli gravid igen.

    Jag har varit dödstrött, haft ständig huvudvärk och illamående. När jag då också tänker på att jag vid nästa graviditet lugnt kan räkna med att bli totalt handikappad av foglossning och få ont i magen av snittärret så ryser jag.

    Så det blir inga barn än på ett tag om det nu ska bli några fler
    Den som söker han finner - www.google.se
Svar på tråden Nodejornas syskontråd 2