• JoKo

    Nodejornas syskontråd 2

     Här kan Nodejorna skriva om sina syskonplaner o nya graviditeter!


  • Svar på tråden Nodejornas syskontråd 2
  • minbebis76

    Skönt att höra att det gick bra JOSSAN. Säger som de andra, tur att hon blev söt senare under natten
    Funderat på något namn?

  • biltokig1

    Joko> hihi tur att hon ändrats lite efter första anblicken, inte så kul om hon skulle varit fortsatt ful Med all säkerhet blir hon väl lika söt go som sin storasyster, kan inte fatta det!!!

    Och vilken tur att ni hann in till BB. Var du fullt öppen då?

  • Carro

    JoKo;
    Än en gång, ett stort grattis!


     


    Vet inte om du hört det av ngn annan tidigare, men jag tänkte berätta det för dig nu iaf {#lang_emotions_smile}
    Även Sam föddes med ansiktet mot bäckenet, dvs "han tittade mot taket" när han föddes.
    Av ngn anledning så var det väldigt många som jobbade på förlossningen som ville komma in och titta på Sam (gissar på att dom tycker små barn är söta haha)..
    En av dom som kom in för att kika på honom var en lite äldre barnmorska som berättade för oss att barn som föds på det sättet kallas för stjärnbarn och barn som är stjärnbarn ska tydligen ha väldigt mycket tur med sig i livet..
    Just att dom kallas för stjärnbarn tyckte jag lät så himla fint!

  • Trollet79

    Nä men grattis Joko med familj. Här kommer jag tidigare till jobbet för att vi har asmycekt att göra och så tänkte jag att jag bara snabbt skulle kika in för att se att ingen bebis hade fötts under dessa två dagar jag inte haft till för fl.

    Nu sitter jag här helt tårögd och bara ler fånigt när jag läser. Verkligen stort grattis och skönt att det gick så smidigt.

    Kram på dig!!!

  • Pärlan75

    Vad härligt att allt gick bra, Jossan, ser fram emot att se en bild på underverket!

    Håller nog med Lilla My om att du (och Krodan!) får tälta på förlossningen nästa gång, för vår trea kom också ut lätt som en plätt. Jag åkte in nästan på en gång när jag fick värkar med Stella eftersom jag inte heller har fått särskilt ont förrän jag varit cirka åtta centimeter öppen.

  • Hilla

    Grattis Jossan, jag blir alldeles lipig! Väntar såklart också på bild på underverket!!

    Massa kram från oss


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Leo & Nellie ♥¸.?°´¯) ♥
  • Myran Frisk
    Grattis till er lilla tjej!Massor med kramarGrattis Grattis Grattis Familjen Joko
    Mamma till Karl, 29 november 2006
  • Trollet79

    Tänkte blåsa lite liv i tråden då det varit alldeles för lugnt här ett tag.

    Först vill jag bara hälsa till Joko och hoppas ni har det fin fint där hemma.

    Ni som har fått syskon, hur har ni gjort med vagn och hur går det för er som inte har syskonvagn?
    Jag har börjat fundera lite kring det här med vagn (älskar vagnar) och har nu tänkt om. Från att helt bojkotta syskonvagn är jag nu helt inne på att vi behöver en, det är bara det att jag vägrar ha en "dubbelvagn" (sitter i bredd). Har nu börjat kolla på en Phil and Ted men vet inte. Tips råd??

  • pelagonia

    Trollet= Vi måste absolut ha en syskonvagn första tiden tills Viktor klarar att gå själv en längre bit. Men vår ekonomi ser inte kul ut nu p.g.a dubbla boendekostander så det blir någon lite billigare på blocket. Jag vill ha en som dem sitter brevid varandra men inte för klumpig..blir nog en carena där man kan ha liften emot sig.


    Viktor 070103 & Ärtan BF 090320
  • Trollet79

    Pela: Förstår att det inte funkar ekonomiskt men om ni nu får lägenheten såld kanske det kommer kännas bättre. Carna, är inte det en sån som Jesster köpte och var ganska missnöjd över? En kompis till mig hade en carena dubbelvagn som jag lånade en gång när jag var barnvakt till en kompis unge. Det gick inte så bra kan jag säga, kom ingenstans med den vagnen i snön och då var det inte ens mycket snö. Hjulen gick åt olika håll och den var så stum att den inte gick att få upp den på en trottoarkant utan att jag behövde hängde över hela vagnen.

    Ett tips är ju att du frågar lite här på FL om någon har efarenhet av en viss vagn innan dy köper en. Nu behöver det ju inte vara samma vagn vi pratar om men det kan ändå vara bra att höra runt lite innan.

Svar på tråden Nodejornas syskontråd 2