• Miss Scorpio

    Stå gärna i vägen i rulltrappan - föralldel

    Jag retar mig nåt otroligt på folk som inte kan kliva åt sidan i slutet av rulltrappan.
    Om man nu inte vet åt vilket håll man ska så ska man ABSOLUT stå mitt i vägen och titta sig omkring så att dom som kommer efter packas i rulltrappan *ironi*

    Samma sak i dörrar in och ut i affärer, där blir det ju jättebra att klä på barnen ytterkläderna, eller hur!?

    Stå gärna i vägen, för all del, ni är ju ensamma i hela världen, varför ta hänsyn?

    Ställ dig gärna och räkna igenom ditt kvitto MITT I GÅNGEN irekt efter kassan, på det viset kommer ingen fram, Haha

    och justja, gå gärna i sicksack framför fötterna också, helst sakta så att alla måste vallas bakom dig i DIN takt, det blir jättebra det.

    Ska vi säga så då? Fint!

    Ååååh,jag blir så arg!!

    PUCKON!
    *morr*

  • Svar på tråden Stå gärna i vägen i rulltrappan - föralldel
  • Jossa 79

    Jag tycker också att det är en oskriven regel att man står till höger och går till vänster i en rulltrappa. MEN, det verkar som om de flesta stockholmare tror att det bara är "vi bönder" som står hur som helst i rulltrappan. (Bönder=de som inte bor i Stockholm)

    Åk till London, där skulle man nog bli lynchad om man inte uppförde sig i rulltrappan ner till tuben.

  • vackrastarflow
    AngelOfHarlem skrev 2009-02-27 23:34:13 följande:
    Ja, när jag kör om brukar jag göra det på vänstersidan
    touché
  • Pelargonen

    Irritationen över att "förlora" den där minuter det tar att stå stilla på vägen upp/ner är förmodligen skadligare än den försening du orsakas. Jissus, tagga ner lite.

  • Madicken

    Jag irriterar mig på folk som skyndar sig på vänster sida av rulltrappan. Sen när de nästan är nere så stannar de tvärt (fortfarande på vänstersida i rulltrappan) för att det inte är deras tunnelbana som kommit in på plattformen. Hallå där, jag ska ju med den tunnelbanan!!!

  • Bevabus

    Gå gärna också 5 personer på rad och ta upp hela gatan! Och gå låååångsamt så att absolut ingen i hela världen kan gå förbi er utan att vandra rätt ut i gatan där alla bilar är!
    Miss Scorpio skrev 2009-02-27 22:15:30 följande:


    Jag retar mig nåt otroligt på folk som inte kan kliva åt sidan i slutet av rulltrappan.Om man nu inte vet åt vilket håll man ska så ska man ABSOLUT stå mitt i vägen och titta sig omkring så att dom som kommer efter packas i rulltrappan *ironi*Samma sak i dörrar in och ut i affärer, där blir det ju jättebra att klä på barnen ytterkläderna, eller hur!?Stå gärna i vägen, för all del, ni är ju ensamma i hela världen, varför ta hänsyn?Ställ dig gärna och räkna igenom ditt kvitto MITT I GÅNGEN irekt efter kassan, på det viset kommer ingen fram, Hahaoch justja, gå gärna i sicksack framför fötterna också, helst sakta så att alla måste vallas bakom dig i DIN takt, det blir jättebra det.Ska vi säga så då? Fint!Ååååh,jag blir så arg!!PUCKON!*morr*
  • Teskedsmamman
    Bevabus skrev 2009-02-27 23:59:54 följande:
    Gå gärna också 5 personer på rad och ta upp hela gatan! Och gå låååångsamt så att absolut ingen i hela världen kan gå förbi er utan att vandra rätt ut i gatan där alla bilar är!Miss Scorpio skrev 2009-02-27 22:15:30 följande:
    Öppna truten och säg "ursäkta mig, kan jag komma fram" och le så får du komma fram snabbare än om du är en surfitta...
    Fick 3 killar på 3½ år - läs om oss tesked.blogspot.com/
  • Bevabus

    Är västeråsare själv Jag blir irriterad nog på personer som då och då inte har vett att flytta på sig. Särskilt vanligt är det med folk som går i bredd som jag skrev här uppe. Det retar jag mig rejält på.
    Men inget går ju att jämföra med sthlm, där får jag nästan ångest av all stress som sthlmborna frammanar med sitt ovett!


    mjukisvicki skrev 2009-02-27 23:23:51 följande:
    Svar på #32du har inte tänkt på att det är bara *folkvett* i sthlm????? här i v-ås är det ingen som står till vänster utan alla står mitt i. men ja sen stressar inte alla så jävla mycket här heller. och v-ås är ingen liten bond håla.därför jag HATAR sthlm. alla är så jävla stressade hela tiden. hur orkar ni??? jag bli matt bara av att komma till centralstation.
Svar på tråden Stå gärna i vägen i rulltrappan - föralldel