• Rammisen

    Vi som har svårt att bli gravida i Västerås - 11:e tråden

    Vi som har svårt att bli gravida i Västerås - 11:e tråden
    Dags för ny tråd igen!

    Det här är tråden för alla Västmanlänningar som har svårt att bli gravida och får eller ska få någon typ av behandling... Vi går på Fertilitetsmottagningen, KL eller någon annan gynmottagning. Om du står inför din första gynkontakt eller femte ivf, det spelar ingen roll. Alla är välkomna! Vi peppar och stöttar varandra i kampen för ett plus.

    Detta är vår 11:e tråd.

    Våra tidigare trådar:
    www.familjeliv.se/Forum-7-125/m14193019.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-261/m16874638-1.ht
    www.familjeliv.se/Forum-11-261/m19914887.html
    www.familjeliv.se/Forum-7-125/m23022073.html
    www.familjeliv.se/Forum-7-125/m26190624.html
    www.familjeliv.se/Forum-7-125/m28874162.html
    www.familjeliv.se/Forum-7-125/m31587710.html
    www.familjeliv.se/Forum-7-125/m34247976.html
    www.familjeliv.se/Forum-7-125/m36825116.html
    www.familjeliv.se/Planerar_barn/Forum-11-261/m39918523.html

  • Svar på tråden Vi som har svårt att bli gravida i Västerås - 11:e tråden
  • Linny79
    m o e:   Tack jag mår bra... Försöker att inte känna efter så mycket men det är svårt... Det moler i magen hela tiden och brösten är ömma, precis som vanligt... Det ger mig inget hopp då det alltid är så här ju... BIM på lördag...
    Försöker nog ställa in mig på att det inte blir nåt... Känns som det är bäst! Har jag riktig tur kanske jag blir positivt överasskad!
    HUr mås det själv? Det närmar sig med stormsteg!
    Kram
  • m o e
    Linny: Tack, det är ganska bra. Det är ju som det är mot slutet... Jag ska jobba den här och två veckor till. Det ska bli skönt att vara lite hemma sen. Om jag hinner vill säga, A kom ju tre veckor före bf så vi får se hur det blir den här gången.

    Åhh, det är hemskt att bara gå och vänta. Men vad har man för val? Kram!
    Äntligen väntar vi syskon! Bf 28/5 2009
  • frk lorelei

    Tack tjejer för träffen ikväll! Det var verkligen kanon! Jag hoppas på att få träffa er, och fler av er, igen snart.

    Tid för vul i morn kvart i nio igen, så hoppas jag på att få något besked om när vi ska till Uppsala (och i mina räddaste tankar så kommer vi inte få åka dit alls.... fortfarande tänker jag så.)

  • Linny79
    frk lorelei: Kul att ni hade trevligt igår, Önskar jag kunde varit med, Nästa gång hoppas jag
    Det ska gå bra idag ska du se, det ska bli spännande att se hur mycket de växt tills idag... 
    Skriv och berätta så fort du kan... LYCKA TILL! Tänker på dig!
  • frk lorelei

    Linny: Svaret blir ca 2 mm. De växer sakta, men Lana sa att det ska vara så, eftersom orgalutranet hindrar äggblåsorna att växa FÖR fort. Dock medför det att Uppsala ännu inte vet när vi ska komma dit. Det närmsta besked vi fått är "i början av veckan". Så, måndag eller tisdag.

  • Rammisen

    Jag såg inte till dig Frk Lorelei, de måste ha hunnit med dig och en till innan jag fick komma in i rätt tid. Det går undan för dem!

    Det gick bra för mig! Puh, sån lättnad. Trodde vi skulle få vänta till sep med nästa IVF. Men Lana såg inget konstigt inuti mig men slemhinnan visade inte på mens. Det verkar vara någon hormonrubbning efter IVF-behandlingen. Nu ska jag iallafall äta p-piller för att komma rätt i menscykeln och vi hinner med ett IVF-försök innan sommarstängningen. ÄP v 24, andra veckan i juni. Så det blir lite förskjutet men är så nöjd och hoppas det inte blir mer strul nu med blödningar.

    Tack för igår, det var trevligt som alltid att träffa er som vet hur det är. Hoppas vi och de som inte kunde den här gången kan ses snart igen.

  • frk lorelei

    Rammisen: Nej, jag spanade efter dig med. När jag kom var det en före mig, och medan hon var iväg och gjorde nåt test (?) så tog de in mig. Jag var klar redan vid 8.50 och jag såg inte till dig alla på vägen ut ur sjukhuset. Gud vad skönt att det inte var värre än så, och att ni nu får en chans före sommaren. Kanon verkligen!

  • brawny

    Hej tjejer och tack för igår! Det var himla roligt att träffa er och få prata prata prata. Och speciellt tack till Rammisen som tog tag i att fixa en träff igen.

    Frk lorelei: Vad bra att äggblåsorna fortfarande växer, även om det kanske sker lite långsamt. Känns det ok att ni inte fick ett klart besked om när ni ska till Uppsala? Och jag antar att du ska på vul igen på fredag?!

    Rammisen: Vilka underbara nyheter! Skönt att det inte var ngt knas där inne. Hur länge ska du äta p-piller innan ni startar med sprayen?

    Är det ngn som vet förresten om det är bm K eller bm Å som jobbar imorgon? Ni som var där idag, vem var det som var där av dem? Jag behöver ringa dit men vill helst prata med bm K...

  • Linny79

    frk lorelei: Okej, vad bra att de växer dock långsamt men ändå... Ska du tillbaka på fredag?


    Skönt att det går åt rätt håll för dig, äntligen, nu är det nära...
    Rammisen: VAd skönt att ni inte behöver vänta till hösten! Hur länge ska du äta p-piller?
    Det är ju superbra att ni hinner med ett äggplock innan stängning! 
    Bra nyheter!
    Känns som vi har lite flyt härinne just nu, hoppas det håller i sig!
    Kram!
  • frk lorelei

    Linny och Brawny: De växder tydligen så långsamt pga orgalutranet, så då är det väl bara bra antar jag. Givetvis stör det mitt kontrollbehov att inte ha en aning om när det blir, men jag försöker landa i ATT det blir och låta saker ske i den tid de ska... observera - försöker! ;)

    brawny: Idag var det Kerstin, i måndags var det Åsa. (och ja, jag ska på vul på fredag igen... igen.... )

Svar på tråden Vi som har svårt att bli gravida i Västerås - 11:e tråden