• nevadita

    Vi som går på Öresundskliniken #4

    Välkomna alla Öresundare!
    Här babblar vi....

    De som blir gravida fortsätter gravid-pratet här: www.familjeliv.se/Forum-7-139/m42504372.html
    men är i övrigt välkomna att finnas kvar också här med råd, stöd osv. för de som kämpar.... hoppas det känns ok för alla.

  • Svar på tråden Vi som går på Öresundskliniken #4
  • IsaN

    Denim: Vill så gärna säga grattis men jag förstår din osäkerhet. Det är ju jättebra att du faktiskt har blivit gravid. Hoppas det bara är lite ofarliga blödningar. Om du fortsätter blöda så kan du be kliniken ta blodprov med några dagars mellanrum så kan ni se om ditt hcg-värde ökar som det ska. Jag håller tummarna för er.

  • Denim

    Tack för dina tummar IsaN, det känns som de behövs! Tänkte fråga kliniken om det där med blodprov, nåt kan de väl 'bjuda på' innan de stänger i sex veckor !

  • nevadita

    Denim; åh! Håller verkligen tummarna att plusset "stannar kvar" {#lang_emotions_heart}

  • isa78

    Denim: Håller tummarna för er!!!!
    Vi har fått datum för att börja sprya nu, den 16/7. Mitt i vår semester och det känns skönt för då slippar man smyga med spray på jobbet.

  • J H

    Grattis Denim, hoppas och tror att det går bra för dig. Det är inte helt ovanligt att man blöder lite i början av en graviditet.

    Själv så ruvar jag på men känner absolut ingenting. Trodde man skulle känna något litet någonstans, jag känner mig inte ens påverkad av alla hormoner man äter. Borde man inte göra det? Förra gången när jag blev gravid med sonen blev jag överstimulerad och magen såg gravid ut från dagen jag satte tillbaka äggen. Dessutom gick jag upp massor i vikt av alla hormoner. Fast det var ju ett helt försök nu har vi ju bara gjort ett FET så det är kanske annorlunda??

    Hoppas alla kan njuta av sommaren och det fantastiska vädret och samla massor av krafter inför sommarens och höstens plussande!

  • IsaN

    JH: Jo, det är verkligen annorlunda med ett FET. Denna gången kände jag knappt ingenting, inte ens av progesteronet som ibland ger mig alla symptom som finns. så det verkar som att det kan variera från gång till gång också.

  • Denim

    Nu har jag varit på kliniken och lämnat blodprov, ska dit igen på torsdag och sen får vi besked på om hcg-halten ökar som den ska eller om det är mf på G. Tills dess ska jag försöka att inte oroa mig (HA HA! Så enkelt det låter...).


    JH, vilken RD är du på? Jag kände inte av vagiatorena förrän RD 4-5 (vid vanligt ET, har aldrig gjort FET).
  • Baggs

    Håller tummarna för att allt är bra på torsdag denim!!!

    Glad sommar till er alla, så tar vi nya tag till hösten!

    kram

  • hinderbana

    Denim: tjoho, jag håller tummarna. Jag testade varenda dag från dag 11 till 14, när vi plussade, kunde inte låta bli. Du ska se att det är positivt!!

    JH: Jag kände inte ett enda symptom när vi plussade nu och var övertygad om att det var minus, det har ingen betydelse. Hålelr tummar!

    Ha en jätteskön sommar alla kämpare! Det ska bara bli pluuuuuus nu resten av året!!

Svar på tråden Vi som går på Öresundskliniken #4