• Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8
  • Vilda Tiger

    Rimfo
    Nääää, dumma dumma dumma... nu fick det var sista kräket, tycker jag.

    Grejen är att jag börjar bli sugen på att kunna jogga... jag har testat förr men det har inte gått. Någonsing. Jag får så jävulskt ont i halsen efter 200 meter att jag dör. Men va fasen, kan lika gärna testa en gång till. Men jag har inga skor som duger - måste fixa det först. Kanske. Eller så är det bara en dåraktigt, kort infall. Eller solsting.

  • Rimfolina

    VT: Testa att springa tönt-sakta... Har också haft det problemet förr men jag tror att jag försökte springa för fort.

    Har pratat med min svägerska som är barnsjuksköterska och hon tycker att det låter som att Tyra också är förstoppad. Det började jag själv misstänka idag också när hon helt plötsligt bara spruttar som Ester gjorde innan. Så det blir väl till att kolla upp henne imorgon då. Synd bara att de har stängt här och vi isf måste åka 8 mil enkel väg. Hon mår bra på dagarna, är lite trött och hängig i perioder och äter lite sämre än vanligt och sen kräks hon en gång på kvällen.

  • Saliva123

    Hej på er!

    Läser ofta vad ni skriver, men hinner sällan skriva själv.
    Har monterat ny soffa till nya huset, skönt att slänga gamla sunket! Kommit hem från västkusten och ser nu fram emot ledighet med famlilj och vänner innan det bär av norrut till Umeå. Är någon Umebo hemma då så kunde det ju vara kul att ses en stund? (Fått blodad tand efter GBG )

    Imorgon blir det häng med vänner som fått en ny bebis till famlijen, myyys! Nästan less på värmen... men den får inte försvinna!!

    Beata var på 10 månaders kontroll idag. 75 cm lång och vägde 8200, den lilla sparrisen. Hon satt förskräckt och glorde inte alls som läkaren ville ( greppa en kula, slå två klossar ihop och klappa händerna) Hon har ju gjort sånt länge och jag håller med er andra om att visst förstår de så mycket mer än man tror, men jag tror att hon var lite läskig och stressad. Hon brukar annars inte vara svårflirtad. Direkt fokus lämnade henne tog hon klossarna och slog dem ihop och kastade dem Nu går hon riktigt bra med lite stöd från en hand bara. HAr hänt mycket bara de senaste dagarna! Hon gillar också att lägga saker i ens hand och säga med eftertryck ...taaaaaaa (tack) Men hon säger inget tydligt ännu, mer än att man hör att hon närmar sig med vokaler och på betoning vad hon menar. Känns avlägset att hon ska kunna prata snart!!

    Sthlm
    Har också mask Rusade ut med den hos svärmor och måste ha sett bra förvirrad ut på morgonen

    Rimfo
    Stackars liten! Hon måste vara helt slut! Och ni med...

    VT
    Klart du ska börja springa! Men jag håller med, töntlångsamt!!

    Nu sitter vi i nya fina soffan och kollar på svt om michael jackson, fler?

  • goshheidi

    VT, du kan börja göra det som jag o min syster gör - gågga! Det är jätteeffektivt och gåggar man på morgonen så fortsätter kroppen att bränna hela dagen. Så tänk...efteråt kan du slänga dig på soffan och ändå fortsätta bränna!! :) Gågga går till så att man tar kortare steg än vanligt men man går så fort man kan, nästan på gränsen till att man vill springa istället för att gå. Intervallträning ger bättre effekt. Så du börjar att gå vanligt i fem minuter, sen gåggar du en stund och sen går du vanligt en stund osv. Men försök gågga så att du känner att det ger effekt. Roligare att gågga tillsammans med någon, för man känner sig lite som ett mähä när man gåggar ensam... Man ser typ ut som om man har gjort nåt i byxan och har brottom hem för att byta om :)

  • Vilda Tiger

    Heidi
    Hahahaha! När jag började läsa om din gåggning så tänkte jag "men va faan, då ser det ju ut som man har skitit på sig..." och så bekräftar du mina misstankar längst ner. Men jag har en skogsrunda där inte många rör sig, man brukar iaf inte träffa fler än två eller tre personer per runda, så där kan jag ju starta. NÄR jag har skaffat skor! Det låter ju som en bra start, och drömmen är sedan att kunna springa fem km tillsammans med Marcus. Men då får han ta sitt luuugna tempo, för han har ju maratonfart, min man.

    Tack för springtipsen, alla! Jag har gått upp tre kg igen i sommar och vill få bort, bort, bort dem. Imorgon ska vi till centrum och då tror jag bannemej att jag ska se mig om efter ett par bra skor att gågga eller småspringa i.

  • Melva

    Ha ha, gågga . Skrattar åt att det låter roligt, inte åt att ni gör det. All träning som blir av är ju bra träning
    VT: jag vill inte vara negativ, menjag avskyr också verkligen jogga. Det är så otroligt tråkigt tycker jag. Jag måste ha någon att springa med och då måste man vara jämbördig för att få ut något av det och det är svårt att finna någon partner.

    (mellan kom upp, drömde om monster och flugor som skulle ta honom)

    Vad gott det var att träna hårt förut. Jag var så j-a arg! Man orkar mer då .
    Provade ett par byxor till förut, och jag får på mig dom. Ok, dom sitter inte snyggt, men jag kan knäppa dom iallafall . Så snart är det 3 par nya byxor!

    Rimoflina: men stackarn. Hoppas trippen imorgon ger resultat och att båda tjejerna snart slipper sina proppar.

    Saliva: äldsta är likadan, gör inte grejer när någon tittar på . När hon skulle lära sig gå så gick hon mellan dörrposten och balkongdörren (den stod öppen hela dagarna, detta var på sommaren), men så fort hon såg att jag tittade åt hennes håll satte hon sig ner . Är likadan idag.

  • 3 barns mamma84

    Rim:
    När var det sen T bajsade ??
    Det finns medel på apotecket mot just bebis förstoppning har en bok om just det också ska leta upp den imon så ska jag skriva upp till dig.
    Hoppas allt blir bättre
    krammar om hårt..

  • sthlmstjejen

    VT: Jo, det lugnade ned sig men det var tack vare att de hade ett par kompisar att leka med. Då leker de alltid så fint, men så fort det bara är dem så ska de börja bråka. Fast det är klart, vissa stunder leker de så fint ihop.

    Nackdelen med att ha barn så tätt är just rivaliteten, men samtidigt skulle jag inte velat haft typ 4 år mellan dem för då skulle de inte ha så mkt gemensamt när de är små.

    Jag tycker också att det är trist att jogga, brukar nog mer gågga Nu när barnen är hemma allihop försöker jag gå en gång varannan dag, men är det vanliga veckor blir det oftast en gång om dagen. Om det inte är så varmt så brukar stora tjejen cykla när jag går och de andra åker vagn. Men nu orkar hon inte cykla i värmen så jag brukar försöka komma ut på morgonen innan maken ska till jobbet.

    Saliva: Visst är man snygg i sån där mask

  • Rimfolina

    Carina: Hon bajsade väldigt löst i går morse men det gjorde ju Ester också trots förstoppningen. I övrigt har hon inte bajsat sen... fredag, kanske. Minns inte när hon bajsade normalt senast.

  • goshheidi

    VT, hahaha :) Ja, tyvärr ser det ju inte så vackert ut. Men man blir vacker efteråt :) Men om man går fort och ler stort så lägger kanske ingen märke till att man gör nåt fult...:)

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8