• Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8
  • KaOl

    sthlm: tror att man kan ha den där rivaliteten oavsett ålder; det är ju tre år mellan de stora tjejerna men jösses så de bråkar - och vill ha millimeterrättvisa.. pust

  • sthlmstjejen

    KaOI: Jo så kan det ju förstås vara. Jag tänkte mer att om de är nära ålder har de liknande intressen och vill ha samma saker, men så kanske det blir ändå.

  • luzorsus

    Någon som fått sitt inskolningsschema för hösten, ni som ska sätta inera barn redan nu?
    Vi fickvårat i veckan, börjar den 17 Augusti.

  • KaOl
    sthlmstjejen skrev 2009-07-02 09:25:21 följande:
    KaOI: Jo så kan det ju förstås vara. Jag tänkte mer att om de är nära ålder har de liknande intressen och vill ha samma saker, men så kanske det blir ändå.
    japp
  • 3 barns mamma84
    Rimfolina skrev 2009-07-02 07:34:56 följande:
    Carina: Hon bajsade väldigt löst i går morse men det gjorde ju Ester också trots förstoppningen. I övrigt har hon inte bajsat sen... fredag, kanske. Minns inte när hon bajsade normalt senast.
    Vet inte om man får ge levemang till små barn hmm det går nog att kolla upp.

    Jag har alltid förstoppning
    Jag kan ju göra nr 2 nu men det har hänt många ggr att jag inte har kunnat göra nr2 på minst 1 vecka det är så jobbigt och ibland kan jag känna att det är så stopp att jag måste spy.
    Man kan spy ut sin egna skit från munnen och det är så läskigt
  • Lana

    äh jag skrev ett inlägg igår men det kom tydligen inte med.så tröttsamt då.

    rimfo,vilken otur hoppas hon är bättre nu.
    om du pratar med barnmedicin så kan du ge microlax,det finns ju receptfritt och även lactulos.det gav jag till Elly,hur länge har hon varit förstoppad?

    saliva,tittade också på michael i går...

    Alltså min mens är knäpp.det sista två gångerna har det blivit dutt dutt dutt lite mer sen dutt dutt dutt.inget spec.
    denna gången har jag får ännu mindre,hade BIM den 27juni och hade liiiiiiiite två dagar efter det och liiiiiiite i går och liiiiiiite i dag.så jag är på BIM + 5 och ingen mes och inget plus.jag blir snart galen.innan det var den ju super regelbunden med normala blödningar.det föredrar jag MYCKET mer än detta duttandet. äckelvarning men jag kan på 5 "mens dagar" fyll 1½tampong eller kanske bara 1 så liiiiiiiite är det.

  • 3 barns mamma84
    Lana skrev 2009-07-02 13:10:04 följande:
    äh jag skrev ett inlägg igår men det kom tydligen inte med.så tröttsamt då.rimfo,vilken otur hoppas hon är bättre nu.om du pratar med barnmedicin så kan du ge microlax,det finns ju receptfritt och även lactulos.det gav jag till Elly,hur länge har hon varit förstoppad?saliva,tittade också på michael i går...Alltså min mens är knäpp.det sista två gångerna har det blivit dutt dutt dutt lite mer sen dutt dutt dutt.inget spec.denna gången har jag får ännu mindre,hade BIM den 27juni och hade liiiiiiiite två dagar efter det och liiiiiiite i går och liiiiiiite i dag.så jag är på BIM + 5 och ingen mes och inget plus.jag blir snart galen.innan det var den ju super regelbunden med normala blödningar.det föredrar jag MYCKET mer än detta duttandet. äckelvarning men jag kan på 5 "mens dagar" fyll 1½tampong eller kanske bara 1 så liiiiiiiite är det.
    Hade så också helt sjukt!!
    Jag testade mig igår fast har Bim ca 6 juli men jag fick neg och räknade att det var mens jag hade den 27 juni..
    Så nu har jag ägglossning den 12 juli så då kanske.
  • Vilda Tiger

    Lana
    Se bara till att du inte har inne tampongen så länge... Det är inte bra för slemhinnorna. Och test har du tagit, läste jag, så det inte så att du är gravid. Dumma.

    Carina
    Det är en omöjlighet att spy upp bajs, jag lovar. Den kommer inte upp genom den öppning som är mellan magsäck och tarm, för den är inte större än ett knapphålshuvud. Så den skräcken kan du släppa.

    Jag har köpt springskor! De går bra att gå i också, sa han i affären, så nu jävlar ska jag ta med dem upp till landet, där vi ska vara hela nästa vecka, och försöka ge mig på att gågga lite.

  • 3 barns mamma84

    Vilda:
    Jora det är det som finns möjlighet till tyvärr.
    Det finns många äldre personer som har spyt upp sin avföring.
    Det är hämskt men på något sätt måste det ut om det går förlångt.
    Jag har varit själv så nära men jag har försökt allt att inte göra det.
    Har fått levemang också inte kul men ibland måste man.

  • Vilda Tiger

    Carina
    Ja googlade lite på det och det verkar faktiskt som att man kan det, så du hade rätt där. MEN de är bara vid sjukdomar, som tarmvred och ifall det är hål på tjocktarmen, som avföringen kan komma upp genom munnen. Så jag tror inte man kan kräkas bajs för att man är förstoppad...

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8