• Fläder

    Vi som väger tresiffrigt, försöker gå ner i vikt OCH vill bli gravida! #2

    Hallå tjejer!

    Förra tråden stängdes, men jag hoppas att ni hittar hit så vi kan fortsätta peppa varandra!!!

  • Svar på tråden Vi som väger tresiffrigt, försöker gå ner i vikt OCH vill bli gravida! #2
  • Novia

    Maryli: Åh, bor du i norge? Vart?

    Ja, rent dygnsrytmmässigt vore det fint. Men inte så kul när man har barn förstås.... Jag är extrem kvällsmänniska i vanliga fall också. Skittrött på morgonen och pigg som en lärka på kvällen. Det är nog extra tydligt nu.

    Egentligen borde jag ha lagt mig vid det här laget... men men, man ska väl njuta av semestern så länge man kan va? Imorgon är det dags igen

  • MaryLi

    Är också kvällsmänniska. Men nu måste jag nog tvinga mig att ge mig...jobbet kallar imorgon.

    Bor i Bergen, därav passande berg att promenera på...

    God natt, sov gott och dröm sött!

  • Nofsran
    Puchiko skrev 2009-07-26 21:27:06 följande:
    ingen här inne från Lund eller Skåne? =)
    Jopp, från Lund Du med?
  • Puchiko
    Nofsran skrev 2009-07-26 22:41:55 följande:
    Jopp, från Lund Du med?
    Promenixa någon dag? =)
  • Päron1986

    Mmm ljuvlig princesstårta i lördags, kalas.. en bit!

    Men jag har inte druckit en enda klunk coa cola! Jeij! *stolt över sig själv*

  • Stora My
    MaryLi skrev 2009-07-26 18:54:03 följande:
    Tillslut så tog vi oss ut, även om vädret inte varit det bästa. Har ont i ryggen och hade svårt att hitta på något att göra inomhus. Tillslut höll jag på att krypa ut ur skinnet. Så vi tog på oss regnjackor, tog bilen ner till stan och tog tågbanan upp till ett av bergen som omger staden vi bor i. Där uppe finns ett stort turområde, så det blev promenad i 1 timme och 15 minuter. Härligt att komma ut, och så friskt i luften när det regnar.
    Åh det låter jättehärligt!
  • Stora My

    Hej!
    Det blev en ordentlig långpromenad igår- 1 timme 25 minuter (rekord). Idag blev det "bara" 40 minuter och en liten cykeltur.

    Plus på vågen. Skött mig dåligt hela helgen, smufuskat och varit enormt sötsugen (Mövenpicks tiramisu glass är så god) och därtill slutat röka i fredags så jag har varit lite smågrnig i två dagar. Men nu är det bättre och jag kämpar på. Inget mera fusk.

    Ha en trevlig dag!

  • Stora My

    Håller förresten med Flädersaft att julen är långt borta. Jag älskar också julen, med start i november ungefär. Tills dess får man se fram emot sensommar, kräftskiva, härligt röda och gula löv och klar, frisk luft, myskvällar med tända ljus, första snön osv. Sommaren är inte slut än, det blommar för fullt i min trädgård.

  • PennyLane

    Stora My skrev 2009-07-27 12:12:16 följande:


    Håller förresten med Flädersaft att julen är långt borta. Jag älskar också julen, med start i november ungefär. Tills dess får man se fram emot sensommar, kräftskiva, härligt röda och gula löv och klar, frisk luft, myskvällar med tända ljus, första snön osv. Sommaren är inte slut än, det blommar för fullt i min trädgård.
    Håller med dig, ser fram emot kräääftor!!!!! Muums

    Flädersaft; Hahahahah, vilken bild! Små undulatungar som flaxar ut, hahahah, skrattade gott åt den bilden jag med :)

    Idag när jag ställde mig på vågen, så hade jag ju självklart gått upp i vikt efter helgens synder, men kände mig jättesvullen, så då gjorde jag ett ÄL-test och streckan var nästan lika starka, så jag antar att jag har ÄL nu ändå?
    Misstänkte det efterssom jag haft kletflytningar och lite ont i magen, och idag så kom det lite blod också ( jag blöder ibland under ÄL ) men det är för tidigt, jag trodde jag skulle ha ÄL på fredag, eftersom jag fick min mens den 14:e, skulle haft den 9:e, men eftersom jag blev galet skengravid så lät mensen vänta på sig.
    Så vilken tur att jag och min kille sexat lördag och igår, det är ju lika bra att sexa på varje dag under hela veckan, eller hur? Om inte annat så är det ju bra träning ;)
Svar på tråden Vi som väger tresiffrigt, försöker gå ner i vikt OCH vill bli gravida! #2