• Fläder

    Vi som väger tresiffrigt, försöker gå ner i vikt OCH vill bli gravida! #2

    Hallå tjejer!

    Förra tråden stängdes, men jag hoppas att ni hittar hit så vi kan fortsätta peppa varandra!!!

  • Svar på tråden Vi som väger tresiffrigt, försöker gå ner i vikt OCH vill bli gravida! #2
  • Fläder

    Gud så spännande, jag tror jag går åt! Käraste vännen som är gravid var inne på förlossningen idag, vattnet har gått, men värkarna har inte börjat än.

    Spännande!!!

  • MaryLi

    Flädersaft
    Spännande! Vi har vänner som fick en son i söndags. Man börjar ju smått längta efter att få vara där själv.

  • PennyLane
    anli00 skrev 2009-07-21 05:46:37 följande:
    hej hej, en till som försöker få barn, med tyvärr en vikt som heter duga.Jobbar på´t och har sen maj gått ner 12 kg.precis haft ÄL, men är det nån som vet hur länge man har positivt utslag med tester?? eller är det olika från person till person??Fjärde dagen det är riktigt starkt nu....
    Hej vad duktig du är! Grattis, det är fantastiskt jobbat av dig att ha gått ner så mycket :) Tyvärr, får jag nog säga som dom andra; google´s got the answer, har tyvärr inte så bra kolla, men sexa på ;)

    Flädersaft; Tack ska du ha ( värmer gött i själen ) och du..vad duktig du är som cyklat till jobbet, hoppas du inte får din mens, utan ett plus istället ;)

    Puchiko; Säger som Flädersaft, hur går det? Håller tummarna.

    Novianova; Smaskiga drömmar är aldrig fel, själv drömde jag om Wentworth Miller
    (Michael Scoldfield i Prison Break ) häromnatten ;)

    Har motionerat som en tok i några dagar, hoppas det ger resultat fastän jag fuskar lite, hihihihihihi
  • Stora My

    Välkommen anli00 och bra jobbat med viktminskningen. Det måste ju kännas otroligt mycket i kroppen. Angående äl-test så har jag egentligen inte så stor koll men ska inte stegringen visa de två bästa fertila dagarna? Det brukar ju stå i instruktionerna att när man fått stegring så behöver man inte testa mer denna månad - bara sexa på. =)

    Flädersaft: Åh vad spännande för din kompis. Har du hört nåt?

    Novianova: Gillar du sushi och räkor? Tänkte om du omedvetet längtar efter att äta det. Lustig dröm, men drömmar kan ju vara väldigt lustiga. =) Förresten, vilken vecka är du nu i?

    MaryLi: Har du räknat Bim från före mensen var sen eller efter sista mensen? Tänkte den borde ju vara senare om det är efter det förstnämnda. Men sen vet man ju aldrig med kroppen, den gör som den själv vill. =)

    Undrar när min tänkt dyka upp.

    Igår blev det en timmes promenad på morgon och sen åkte vi på Ikea och shoppade lite med tusentals andra semesterfolk. Det var smått kaotiskt och en del grejer vi ville ha var slut. Idag ska jag tvätta, städa mm. Blir nog en promenad också.

    Ha en bra dag allihopa!

  • MaryLi

    StoraMy
    Nu ska vi se...det BIM datumet är uträknat utifrån när mensen kom senast. Sen räknade jag ut ett BIM datum utifrån det datum mensen skulle ha kommit, men inte kom. Och det datumet var den 18. Men jag siktar in mig på den 27, det känns mer logiskt med en normal cykel, än en i supertakt.

  • Novia

    Stora My skrev 2009-07-22 07:45:51 följande:


    Novianova: Gillar du sushi och räkor? Tänkte om du omedvetet längtar efter att äta det. Lustig dröm, men drömmar kan ju vara väldigt lustiga. =) Förresten, vilken vecka är du nu i?
    Jodå, jag gillar både och, och var dösugen på det dagen innan, men att drömma precis HELA natten om det. Men men.. friterade räkor är ju inte det allra bästa jag kan stoppa i mig direkt. Lite sushi kan jag tillåta mig dock... nångång...

    Jag är i v.7 nu, tiden går faktiskt rätt snabbt! Det går nog snabbare andra gången, man har mer att tänka på.

    Ikea vågar jag mig knappt in på under sommaren, jag passar på när det är lite mer lågsäsong, och gärna på udda tider så man har varuhuset nästan för sig själv.
  • MaryLi

    Ikea kan ju vara döden... Jag har en kollega som totalvägrar. Han sitter ALLTID i bilen när frun är där. Enda gången han varit inne typ senaste åren var när de skulle köpa nytt kök till stugan. Och han lider fortfarande... Jag tycker han överdriver!

    Själv passade jag på att åka när det var nattöppet på stan förra veckan. Super! På stan var det tydligen fullt av folk, på Ikea var det lugnt och skönt. Vi som inte har barn ännu kan ju passa på att åka på vardagskvällar, sent. En fördel som jag hoppas ska försvinna snart.

  • Päron1986

    Hej! Nu har jag hittat hit igen.. har varit väldigt dålig på att sitta vid datorn ett tag, men tro inte att jag varit nyttig och upptagen för det! Jag har helt enkelt legat sjuk i sängen i 8dagar :(

    idag är de superfint väder men jag är fortf. hemma från jobbet i två dar till för å inte "ta ut mig" för jag har haft en illa virusinfektion.. tråkigt.. så min motion har gått åt h-e.. maten med, för vem orkar vara duktig då.. jag skäms..

    Minns ni att jag skrev att jag slutat med chips iaf? fr.o.m idag ska jag inte dricka coca cola en enda gång innan jul har jag lovat mig!
    små steg i taget, chipsen saknar jag inte ens längre :)

  • Novia
    Päron1986 skrev 2009-07-22 11:10:51 följande:
    Hej! Nu har jag hittat hit igen.. har varit väldigt dålig på att sitta vid datorn ett tag, men tro inte att jag varit nyttig och upptagen för det! Jag har helt enkelt legat sjuk i sängen i 8dagar :(idag är de superfint väder men jag är fortf. hemma från jobbet i två dar till för å inte "ta ut mig" för jag har haft en illa virusinfektion.. tråkigt.. så min motion har gått åt h-e.. maten med, för vem orkar vara duktig då.. jag skäms.. Minns ni att jag skrev att jag slutat med chips iaf? fr.o.m idag ska jag inte dricka coca cola en enda gång innan jul har jag lovat mig!små steg i taget, chipsen saknar jag inte ens längre :)
    Åhh, stackare som varit så sjuk. Men bra gjort att sluta med chips och cola!

    Idag ska jag till BM på hälsosamtal ang min övervikt. Bad ju att få komma speciellt pga den så det ska bli lite spännande. Jag hoppas verkligen jag får ut något av det, ska försöka vara lite besvärlig annars så att jag får komma till en dietist och verkligen sätta upp någonslags plan. Förra graviditeten vägde jag lika mycket och INGEN påpekade min vikt, jag gick upp 20kg... Det vill jag inte göra igen.

    Promenaden för idag är avklarad, nu ska jag hoppa in i duschen!
Svar på tråden Vi som väger tresiffrigt, försöker gå ner i vikt OCH vill bli gravida! #2