• Fläder

    Vi som väger tresiffrigt, försöker gå ner i vikt OCH vill bli gravida! #2

    Hallå tjejer!

    Förra tråden stängdes, men jag hoppas att ni hittar hit så vi kan fortsätta peppa varandra!!!

  • Svar på tråden Vi som väger tresiffrigt, försöker gå ner i vikt OCH vill bli gravida! #2
  • cachew

    Tack! Men jag är inte så väder-beroende. Det är skönt att bara vara ledig : )

  • MaryLi

    Härligt med semester!
    Själv har jag många veckor kvar på jobbet. Inte för att det gör så mycket, känns lite lyxigt att ta semester sedan när alla andra har kommit tillbaka. Och en vecka i Grekland lockar för vår del. Dessutom är morgontrafiken super just nu!!!

    Såg ni på Ernst igår? Själv blev jag helt supersugen på det han lagade till. Speciellt den med parmaskinka, getost och fikon. Får övertala mannen (som inte tycker om ost) att vi borde äta det imorgon!

  • Novia

    Marge: Välkommen hit och grattis till plusset! Jag har också en ärta i magen, är i v.8 nu, tiden går faktiskt ganska fort tycker jag!

    Igår fuskades det ganska frisk eftersom vi var iväg på besök, har ju svårt att säga nej.., men vågen står stilla som tur är... *pust*

    Päronsplit: Carema, vad är det? Trist att det upphörde... jag ska få gå på nåt gruppmöte hos dietist, och det stod på lappen att de som är motiverade kan få fortsätta att få stöd. Så den chansen ska jag absolut ta!

    Flädersaft: Oj vad bra jobbat med vikten! Du är snart på tvåsiffrigt ju!
    Med illamåendet och tröttheten är det sådär, men jag har märkt att nektariner är rätt effektivt på illamåendet. Och just det där med att småäta... även om det inte är lika bra för vikten. Jag småäter frukt, det kunde ha varit värre känner jag.

  • Päron1986
    Novia skrev 2009-07-24 10:13:44 följande:
    ..................... Päronsplit: Carema, vad är det? Trist att det upphörde... jag ska få gå på nåt gruppmöte hos dietist, och det stod på lappen att de som är motiverade kan få fortsätta att få stöd. Så den chansen ska jag absolut ta! .......................
    Carema är ett alternativt vårdförfund tror jag man kan kalla det.. istället för Landstinget...
  • Puchiko

    Har inte varit inne på några dagar, har jobbat som en tok och umgåtts med en tremånaders goding =) Man blir inte alls sugen när man är kring såna småttingar ;) hihi

    Blödningarna verkar avta *peppar peppar* Dock har dem varit lika rosa hela tiden och fortfarande bara när jag torkar mig. Har fått symtom dock, illamående, pirr i tjejmagen, halsbränna, ömma bröst.. så vet inte alls.. är kanske något där inne trots allt? Vågar dock inte hoppas =( Ska testa om en vecka tänkte jag =)

  • MaryLi

    Puchiko
    Knepigt det där med blödningarna. Kan det vara nidblödning?

    "nidblödningar kommer ca 3-8 dagar efter befruktningen och inte alls samtidigt som mensen skulle ha kommit. Det är ju när ägget fäster och bäddar in sig i livmodern. Sen kan det variera allt från rosa flytningar till blod som mens."

    Så spännande! Hoppas på ett plus för dig.

  • PennyLane
    Puchiko skrev 2009-07-24 16:20:12 följande:
    Har inte varit inne på några dagar, har jobbat som en tok och umgåtts med en tremånaders goding =) Man blir inte alls sugen när man är kring såna småttingar ;) hihiBlödningarna verkar avta *peppar peppar* Dock har dem varit lika rosa hela tiden och fortfarande bara när jag torkar mig. Har fått symtom dock, illamående, pirr i tjejmagen, halsbränna, ömma bröst.. så vet inte alls.. är kanske något där inne trots allt? Vågar dock inte hoppas =( Ska testa om en vecka tänkte jag =)
    Hoppas för din skull :)
    MaryLi skrev 2009-07-24 10:05:37 följande:
    Härligt med semester!Själv har jag många veckor kvar på jobbet. Inte för att det gör så mycket, känns lite lyxigt att ta semester sedan när alla andra har kommit tillbaka. Och en vecka i Grekland lockar för vår del. Dessutom är morgontrafiken super just nu!!! Såg ni på Ernst igår? Själv blev jag helt supersugen på det han lagade till. Speciellt den med parmaskinka, getost och fikon. Får övertala mannen (som inte tycker om ost) att vi borde äta det imorgon!

    Åh vad avundsjuk jag blir...Grekland, vill också åka!!!!
    Marge skrev 2009-07-23 19:37:59 följande:
    Hej brudar!Är ny här på FL.Vill bara säga att jag är medlem i er "klubb" och nu idag har plussat! Dessutom på första försöket. Så kämpa på, det finns hopp!
    Välkommen! ( jag är också ny här ) och STORT GRATTIS!!! Vad spännande och kul!

    Hej tjejer!
    Hur är det med er? Själv så har jag fuskat lite för mycket, för jag har gått upp 3 hekto, sen i måndags...var ju så lycklig för jag hade gått ned 1,7 kilo. Och jag har ju motionerat jättemycket, men som sagt, fuskat lite väl mycket...väger nu 86,3 kilo...men ikväll följer jag iaf GI-metoden...rödvin och ost, hihihihihihihi!!!
    Hoppas på ett plus i Augusti eller September :)
  • Sötgrodan

    hej hallå!!
    Får jag vara med här i er tråd?
    Jag hoppas hoppas så gärna att jag har en liten "ärta" i magen nu..har BIM i början av augusti.
    Vi fick ett missfall i slutet på april...jag oroar mig för att det kan vara att jag är överviktig..men vet ju inte.
    Så nu kör jag LCHF/GI & har gått ner 8 kilo sen midsommar:)
    Men just nu är vi på semester så då går det åt skogen:)
    Men på't igen på måndag!
    :)

  • Puchiko
    MaryLi skrev 2009-07-24 17:33:23 följande:
    PuchikoKnepigt det där med blödningarna. Kan det vara nidblödning? "nidblödningar kommer ca 3-8 dagar efter befruktningen och inte alls samtidigt som mensen skulle ha kommit. Det är ju när ägget fäster och bäddar in sig i livmodern. Sen kan det variera allt från rosa flytningar till blod som mens."Så spännande! Hoppas på ett plus för dig.
    ja för det är inte alls som mens, varken i konsistens eller mängd.
  • Novia
    Sötgrodan skrev 2009-07-24 19:58:46 följande:
    hej hallå!!Får jag vara med här i er tråd?Jag hoppas hoppas så gärna att jag har en liten "ärta" i magen nu..har BIM i början av augusti.Vi fick ett missfall i slutet på april...jag oroar mig för att det kan vara att jag är överviktig..men vet ju inte.Så nu kör jag LCHF/GI & har gått ner 8 kilo sen midsommar:)Men just nu är vi på semester så då går det åt skogen:)Men på't igen på måndag!:)
    Välkommen välkommen! Hur överviktig är du?

    Jag tror inte att övervikten var anledningen till ditt missfall, oftast är det ju något som inte har stämt och kroppen sköter det själva... tänk att missfall drabbar vem som helst, överviktig som underviktig eller normalviktig. Men så fort man är överviktig så tänker man att det är överviktens fel...

    Bra jobbat med vikten! Vad många som är så duktiga! Själv har jag gått upp 3 kilo under semestern... sen jag plussade visserligen men att gå upp SÅ mycket på bara några veckor är ju galet. Det är svårt att hålla igen på semestern. Men snart är den över för min del, då är det stenhård NYTTIG mat som gäller, vi ska unna oss något gott på lördagar endast. Lättare att hålla ut i veckorna då.
Svar på tråden Vi som väger tresiffrigt, försöker gå ner i vikt OCH vill bli gravida! #2