• Fläder

    Vi som väger tresiffrigt, försöker gå ner i vikt OCH vill bli gravida! #2

    Hallå tjejer!

    Förra tråden stängdes, men jag hoppas att ni hittar hit så vi kan fortsätta peppa varandra!!!

  • Svar på tråden Vi som väger tresiffrigt, försöker gå ner i vikt OCH vill bli gravida! #2
  • Sötgrodan

    Novianova: Ja jag skulle behöva gå ner 40 kg, asså inte tills jag blir gravid, för det hoppas jag att jag inte hinner:) men det är en vikt jag skulle vilja sluta på.
    Imorrn är det GI som gäller igen,vet ju att jag KAN!

    Svårt att sluta tänka på om de små krabaterna letade sig fram till ägget den här gången:)
    Tycker det spänner å drar där nere, men det kan ju lika gärna vara för ägglossningen..jaja bara vänta o se..BIM runt 8/8..

  • Stora My
    MaryLi skrev 2009-07-24 17:33:23 följande:
    PuchikoKnepigt det där med blödningarna. Kan det vara nidblödning? "nidblödningar kommer ca 3-8 dagar efter befruktningen och inte alls samtidigt som mensen skulle ha kommit. Det är ju när ägget fäster och bäddar in sig i livmodern. Sen kan det variera allt från rosa flytningar till blod som mens."Så spännande! Hoppas på ett plus för dig.
    Oj, då har jag sagt fel tidigare. Trodde den kunde dyka upp ungefär vid samma tidpunkt som mens så att man tror att allt är kört. Det kan ju blöda lite då men det kanske är en annan slags blödning.

    Puchiko: Då är det ju som jag trott, hoppet är stort. Håller tummarna!
  • Stora My

    Hejsan allihopa!

    Välkommen alla nya!

    Jag har haft en dålig helg. Lite för mycket fusk så jag har inte så stora förhoppningar det blir särskilt bra statistikvägning imorgon. Fast idag är motivationen tillbaka så jag kör på.

    Med promenaderna har det också varit segt denna vecka. Bara korta svängar de sista dagarna men nu gör jag mig redo för en lång promenad med familjen. =) Sen ska jag städa och fixa här hemma för nu ser det nästa ut som ett bombnedslag.

    Ha det så bra!

  • Fläder

    God morgon, här händer det mycket ser jag. Välkommen ni som är nya!

    Novainova, att småäta borde inte vara så farligt som du säger, om man håller sig till bra saker. och det finns ju mycket olika frukter som är så gott nu att smaska på. Jag kan rekommendera färsk ananas. Mmmm... Själv köpte jag hem en korg röda plommon igår. Mums!

    Puchiko, spännande för dig! Vi håller tummarna för dig nu. Oj, oj. Tänk om du får göra Novainova sällskap på en liten vårbebis.

    Sötgrodan, beklagar ditt missfall, jag hoppas att det går bättre till nästa gång. Bra jobbat med viktnedgången! En semesterhelg har nog inte lyckats att förstöra allt där, det är bara att ta nya tag igen sen.

    Stora My, hoppas du får en härlig promenad idag, vi har haft så dåligt väder här flera dagar, så man har inte varit peppad på att gå ut. Men idag är det i alla fall uppehåll, så det blir kanske en tur i elljusspåret senare.

    Personligen har det varit mycket fusk i helgen igen. Att man inte har bättre karaktär än så. Dock har jag deppat en hel del på grund av mensen. Usch, är fortfarande lite ledsen över att den kom den här gången. Hur ska man peppa sig att gå vidare?! Besvikelsen blir ju bara större för varje gång den kommer. Har ni nåt bra tips?

    Ha en skön söndag allihopa!

  • Puchiko

    idag kom det INGENTING ens på pappret.. är kanske ett bra tecken =) Skulle så gärna vilja ha en vårbebis =) tack för alla tummar som hålls =)

  • MaryLi

    Puchiko
    Det är verkligen spännande! Hoppas så på ett stort fett plus för dig!

    Flädersaft
    Förstår att det kan kännas deppigt, men försök att inte tänka på det. Det får funka till nästa gång!!!

    --------------------

    Själv väntar jag på mensen, som ska komma idag. Kännas som om den är på väg, vilket inte vore alltför konstigt då maken var borta under äl.

    Nu ska jag försöka hitta på något att göra här hemma. Ute är vädret fortfarande urtråkigt, men man kan ju alltid aktivera sig inomhus. Undrar vad maken har lust till...

  • Puchiko

    jag hoppas du har rätt maryli =) några dagar kvar till testning ;)

  • PennyLane

    Hellojsan girls!
    Välkommen Sötgrodan, och vad duktig du är som har gått ned så mkt sen midsommar!!! Jättebra jobbat. Själv så har jag råååfuskat hela helgen och smockat i mig pizza, chips, choklad och coca cola, och det syns ju direkt på vågen, så det e bara på´t igen, springtur imorrn på en halvtimme!

    Flädersaft; Förstår att du är ledsen, och det måste du få vara också, jag tror att det är lättare att acceptera om man tillåter sig att vara deppig och konstaterar att
    " Ja, nu e jag ledsen för att mensen kom ". Då tror jag att man snabbare mår bättre, istället för att trycka undan. Du ska se att det tar sig snart, och att du får en ljuvlig liten bebbe :)

    Puchiko; Håller tummarna ännu för dig :)

    Hahahahah idag så började jag tjata på min sambo att vi skulle skaffa undulatungar, och jag tyckte det lär jättebra tills min kille sa; " Men du älskling, e det inte egentligen så att det är en bebis du vill ha och inte några fåglar? " Eeeehhhh...jo, ska nog inte skaffa några fågelungar ;)

    Ha en fin kväll allihop, kram

  • MaryLi

    Tillslut så tog vi oss ut, även om vädret inte varit det bästa. Har ont i ryggen och hade svårt att hitta på något att göra inomhus. Tillslut höll jag på att krypa ut ur skinnet. Så vi tog på oss regnjackor, tog bilen ner till stan och tog tågbanan upp till ett av bergen som omger staden vi bor i. Där uppe finns ett stort turområde, så det blev promenad i 1 timme och 15 minuter. Härligt att komma ut, och så friskt i luften när det regnar.

Svar på tråden Vi som väger tresiffrigt, försöker gå ner i vikt OCH vill bli gravida! #2