• vist

    TjatterMAJorna 2005, del 18

    Oj, många sidor att läsa ikapp

    Vinkar ifrån Dalaland, jag och Felicia åkte upp i måndagskväll och skall vara här en vecka, mina föräldrar åker till Paris i morgon, så vi skall vara hund och husvakt
    Grabbarna lämnade vi på hemmaplan, bra för Anders att vara själv med Gabriel (då slipper han rådfråga mig hela, hela tiden om Gabriel och hans vaner).

    Vi verkligen myser här upp på landet, inga större bravader! Ikväll skall vi iväg på räkafton på ett mysigt uteställe vid Dalälven (där min bästa kompis bodde förrut).

    Anders håller på och göra iordning barnens rum, Gabriel premiärsov på sitt rum i förrgår natt, Anders hängde för en filt för fönstret så att det blev mörkt i rummet och Gabriel sov till 10.30

    Felicia är iväg på stan med mormor och i eftermiddag skall vi till min syster och bada.

    Aannaa: Låter supermysigt! Jag är oxå bekväm av mig, fast nutidens "sommarstugor" har ju väldigt bra utrustning, inte precis som när en annan var liten, utedass, dusch på närmaste camping, vatten fick man hämta ur brunnen!

    hallonbåt: Supergrattis till viktminskningen! Tänk om man bara kunde ge bort sina extrakilon, då skulle du kunna ge mig dom!

    ft: Blä, fy fabian!

  • vist

    Gokväll!

    Igår premiärbadade jag i min syrras utomhus pool *brrrr* 21 grader var det bara, men i kom jag (ja,ja, jag är en badkruka)

    Sen var vi på räkafton och det var supertrevligt och gott!

    Imorse åkte mina föräldrar till Paris, så när katterna är borta så dansar råttorna på bordet, nä, inte riktigt, men vi satte igång att storstäda (ja, tack, det behövs verkligen) och tänkte överraska med ett kliniskt rent hem att komma hem till på söndagkvällen, jag och Felicia skall plocka lite rödavinbär under helgen oxå!

    Iiiiiii - imorse kröp det en fästing på min arm, sedan dess så kryper det i hela kroppen på mig - fy fabian!

  • vist

    Har sovit oroligt i natt, drömt om att det kryper fästingar på mig

    Verkligen tråk-väder idag! Det får bli en softar dag, vi skall i alla fall ner och handla och panta burkar.

  • vist

    Hemma efter vår lilla shoppingtur, handlade lite krafs till barnen, Felicia fick köpa en lördagsgodispåse som vi skall mysa med ikväll/imorgon. Alltså, vi skall mysa, men hon får godiset

    hallonbåt: Nice med Skansen Det blir nog Skansen får våran del oxå i sommar, hade ju tänkt Parken Zoo, men inträdet går ju bara det på 500:- spänn
    Nä, då går man ju självklart på sådant som är gratis istället (jobbförmåner )

    Aannaa: Glömde skriva om din ring! Självklart kan du göra om den och använda den till din egna vigselring. När min syster gifte sig, så gjorde dom 2 ringar i en. Dom smälte ner lite guld som hon samlat på sig, bla tror jag att min farmors armbands guld är numera min systers vigselring.

    Nu skall vi fixa till lite lunch, vi tog ju sovmorgon, så vi åt frukost vid 10.30

  • vist

    Idag har tiden verkligen rusat iväg, ser att klockan är på tok för mycket! Sitter och väntar på att tvättmaskinen skall bli färdig och att Rulle (hunden) skulle behaga att komma in för natten, men jag får nog snällt gå och försöka locka in honom!

    Har haft huvudvärk här nu ikväll och hittar förstås inga värktabletter som kan lindra dunk-dunk i huvudet.

    I morgon hoppas vi på fint väder så att vi kan plocka lite röda vinbär

    Natti Natti!

  • vist

    Sist ut igår och först in idag!

    Idag är det bya-kalas hemma i Enköping, Anders och Gabriel får representera familjen eftersom jag och Felicia är i Dalaland.

    Skall ta och göra lite frukost nu hade jag tänkt, Felicia sitter och gör en pärlplatta som foffa skall få i morgon när dom kommer hem från Paris.

    Vi åker hem på måndag och på fredag åker hela familjen ner till Småland och hälsar på bekanta, hoppas bara på fint väder då.

    Morty: Pling Pling i inboxen!

  • vist

    Pausar lite framför datorn

    Men Dalis, att du inte sagt något, vi hade ju kunnat tagit en fika! Får nog sätta upp den där vägspärren jag pratade om förrut

    Här i Dalaland är det fint väder, men det blåser så vi har faktiskt varit inne på förmiddagen, tråkiga mamman har städat och städat och Felicia är inne på sin 3:e pärlplatta och lagt pussel (som är från 6 år).

    Skall snart förberedda lunchen, Mexicansk gryta och ris

  • vist

    Vinkar ifrån ett blåsigt Dalaland

    I kväll kommer mina föräldrar hem från Paris, så jag håller på med slutspurten i projekt städning, puh! det tar tid minsann 2/3 av nedervåningen på 190 kvm har jag som mål!

    Inväntar min syster som skall komma över oxå, vi skall möblera om lite oxå

  • vist

    Håller på att packa ihop oss innför hemfärden, komiskt nog blir det alltid mer packning när man åker ifrån mina föräldrar

    Möjligtvis kan det dröja innan jag dyker in här igen, verkar som om datorn hemma har kraschat. Hm! dags att köpa en ny Nu är det ju reservdatorn som tycks ha kraschat!

    Edwina: Mysigt med Gotland

    Skall bli skönt att få komma hem till övriga familjemedlemmar!

    Må så gott!

  • vist

    Märker verkligen att det är semestertider här i tråden

    Vi kom hem till ett totalt i ordninggjort hem, fatta, Anders hade gjort i ordning båda barnens rum, delar av vårt sovrum, kontoret nere, jag blev så paff och glad, han har verkligen legat i när vi har varit borta!

    Så inatt premiärsov Felicia i sin nya säng på sitt rum och imorse hade det hänt en olycka, det blev väl så stort och spännande så det blev blött i sängen (första gången hon kissade på sig! )

    Och Gabriel har blivit såååå STOR

    Idag blir det en hemmafixar dag, det behövs röjas bland bl.a mina kläder (ni vet själva, den här kan vara bra att ha någongång kanske?????). Sen skall vi träffa en av grannarna som jag aldrig har träffat (vi har fått kontakt på facebook).

    Och Anders skall nog mecka med ena bilen, gick ju inte såååå bra på ombesiktningen!

Svar på tråden TjatterMAJorna 2005, del 18