• vist

    TjatterMAJorna 2005, del 18

    Shit! imorse var det bara ut och skrapa rutorna på bilen

    Idag börjar min tyska kurs Både spännande och pirrigt!

    Annars lunkar livet sin gilla gång!

    Dalis: Vilken j-vla kärring rent ut sagt Ja, vissa människor blir man ju bara mörkrädd av.

    Aannaa: Ja, visst går tiden fort! Men det är lite skönt oxå att komma tillbaks till vuxenlivet oxå (ja, du förstår nog vad jag menar).

  • vist

    Kikar in lite snabb, är ganska trött och skall duscha och sen krypa ner i sängen och sova!

    Ja, det var jättekul på tyskan, precis min nivå och tempo - komiskt nog så handlade första lektionen om att boka hotellrum Så den biten kände jag mig hyfsad säker på, men roligt att lära sig vad allt heter på tyska

    Ja, jag såg oxå Emilia på Aftonbladet

  • vist

    Alison: Jag skulle faktiskt oxå vara överlycklig om jag fick åka till Ullared UTAN barn, har velat åkt så länge, men sen skall man ju ha tiden och pengarna oxå

    Blir nog en tidig kväll, känner mig lite soft, har lagt ut lite på Tradera, äter favoritkakorna - Dubbla chokladflarn och bara slappar

  • vist

    Alison: Gud vad duktig du är som rensar, det är sånt som för jämnan står på min Att-göra-lista Just nu sitter jag tex och sorterar ur kläder som jag skall lägga ut på Tradera.

    Aannaa: Kul med dagisbesök! Då var väl Emilia stolt som fick visa SITT stora fina hus

    Salsan: Åh! så skönt att höra att din pappa är på bättringsvägen. Gud, vad duktig du är som hjälper till att fixar med företaget, det uppskattas nog enormt!

    Jenny: Nä, usch! vad surt med mobilen & datorn med för den delen

  • vist

    Är ledig idag och har en myspys dag med barnen. Fick ligga kvar och mysa i sängen i morse medans barnen lekte på Gabriels rum, sen kom Felicia in till mig och myste i sängen, sen hade vi långfrukost, sen gjorde vi trolldeg, nu sover Gabriel middag och jag och Felicia gräddar trolldegen som vi skall måla sen i eftermiddag

    Verkligen fint väder ute, får se om vi hinner ut en sväng sen oxå!

    Trevlig fredag!

  • vist

    Kikar in sent på kvällskvisten Datorn har varit ockuperad av sambon

    Vi har haft det supermysigt idag, förrutom att Felicia skaft hål på mina öron (eller vad man nu säger). Hon har varit väldigt mormor-ig denna vecka och idag gick det till top leavel - eftersom hon var ledig så skulle hon åka till mormor, tjat om mormor hela dagen, allt hon gjorde, gjorde hon för eller till mormor, det slutade med att jag sa att hon skulle få ringa mormor och det gjorde hon och började gråta och säga att hon ville åka till mormor, när jag tog över luren så frågade min mamma lite skämtsamt vad jag håller på mig som gör att barnbarnet ringer och gråter om att få åka bort

    Ja,ja, hon (Felicia) lugnade ner sig, packade en kasse till mormor och gick och la sig

    Jobbar hela helgen, skall sova över hos min farmor, barnen skall på kalas i morgon till grannpojken (vilket Felicia absolut inte ville eftersom hon enbart skulle åka till mormor).

    Må så gott! Kram

  • vist

    Kikar in en sväng från jobbet. Känner mig sliten idag, skulle nog behövt lite mer sömn Men kvällen går i myspys-tema. Skall hem till min farmor och bara mysa.

    Felicia var helt inställd på att gå på kalas i morse så det känns ju bra, så kanske hon slipper skava hål i Anders öron idag

    Trevlig helg på er!

  • vist

    Hallonbåt: Grattis i efterskott, hann i alla fall gratta dig på fb

    Idag bjuder vi på bullar på jobbet, då det är kanelbullens dag Trevligt insiativ som jag tog igår (fast jag slapp baka )

    Lugn och skön slappardag på jobbet idag!

    Det hade varit hysteriskt på barnkalaset igår sa Anders. Redan förra året sa pappan i familjen att det blev visst lite för mycket folk, det här året skall det inte bli så mycket folk (han tyckte då att Felicia hade ett lagom kalas med totalt 7 barn). 30 vuxna och 20 barn hade det varit på kalaset Barnen tyckte inte att det var roligt, folk stod överallt på ytan av 2 rum och kök.

    Ikväll blir det pizza och tyska läxa!

  • vist

    hallonbåt: Åh! det där känner man igen Karlar är verkligen ett släkte för sig Och jag skulle inte ens våga tänka tanken på att bli sjuk, för då blir Anders 1000 ggr sjukare och då får jag ändå ta hand om barnen.

    Dalis: Ja, dom bor ju i hus, men hade stängt igen 2 rum, så det fanns typ ingen yta att vara på. Anders hade sagt till grannen idag på väg-städ-dagen: - Tyckte det var lite glest med folk hos er igår, ni skulle ha bjudit in lite fler Grannens svar blev: TYST!!!!!

    Nä, nu är klockan sent och jag måste hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen!

    Vi har blivit bjudna på Medeltidsfest hos våra grannar, karl fyller 40 år! Åh! jag älskar verkligen tema-fester och självklart tänkte jag direkt på hallonbåt, visst hade ni medeltidstema på ert bröllop. Festen är inriktad på 1100-1200 talet!

  • vist

    Näääää, tråden får inte dö ut!!!! (eller finns det någon risk )

    Ja, jag förlorade slaget om tv:n det blev Arga Snickarn framför Stockholm-Arlanda.
    Så jag skall gå upp på övervåningen och plocka, plocka, plocka.

Svar på tråden TjatterMAJorna 2005, del 18