• vist

    TjatterMAJorna 2005, del 18

    Gokväll!

    Felicia varvar ner framför Askungen och jag slösurfar lite i väntan på att Gabriel skall somna på övervåningen så att Felicia kan gå upp och lägga sig utan att störa honom!

    Idag har vi varit på banken och fixat till och delade upp lånet, det gick jättebra! Sedan åt Anders och jag lunch, varsin smaskig pizza tryckte vi i oss Sedan var vi iväg och kolla lite i affärer, strosade runt i det fina vädret och sen åkte vi och storhandlade, skönt med lite egen tid för oss oxå!

    Nu i kväll är Anders iväg med några grannar och skjuter lerduveskytte!

  • vist

    Kikar in en snabbis mellan packning och tvätt. Vi åker ju till Småland i ottan i morgon bitti och blir nere ett par dagar, det skall bli såååå mysigt! Vi åker ner och hälsar på mina barndomsvänners landställe dit deras mamma numera bor, där firade jag mina barndomssomrar och vill föra traditionen vidare till mina barn, vi har varit ner varje år sen Felicia föddes. Sedan har även en av mina bästa vänninor landställe på samma ö, så det blir flera flugor i smällen

    Morty: Sent om sides kom dom alltså fram! Ha,ha, men allt fick ju inte plats Nästa paket kanske inte dröjer för länge......

    Jenny: Läskigt med Samuels tänder, om du vill vara på den säkra sidan, så kan du ju be tandläkarn skriva ner en rapport som ni kan spara OM det nu skulle bli någonting i framtiden.

    Nä, nu är det lunchdax!

  • vist

    Kikar in en sväng innan datorn stängs av för semester!

    Klockan är alldeles för mycket, eftersom vi enligt Anders skulle åka tidigt i ottan. Men Anders installerade larm hela dagen idag och nu ikväll var det torsdagsmiddag hos grannen, nu håller jag på att göra smörgåsar till resan i morgon och Anders skall packa bilen, så än dröjer det ett tag innan man kan gå och
    lägga sig.
    Skönt att åka bort ett par dagar och bara vara

    Edwina: Låter som om ni har det superb på Gotland!

    Må så gott så hörs vi om ett par dagar!

  • vist

    Nu är vi oxå hemma från vår Smålandstripp!
    Vi har haft det hur bra som helst, superskönt och fint väder oxå, lite kallt i vattnet, men barnen och Anders har badat (inte mamma badkruka).

    Mella: Åh! 2 kg kexchoklad & twist, åh! så gott! Lät som en mysig trip i Göteborg!

    Aannaa: Mysigt med loppis! Jag missade hela 3 stycken när jag var i Dalaland, men jag skall nog stå på en här i Enköping till hösten hade jag tänkt. Bra med en försäljning på 500:- i regnväder! Gällande sommarstuga så sa Anders så oxå gällande avstånd, där vi var nu i Småland så är det verkligen supermysigt så Anders har oxå blivit förälskad i ön, men det ligger för långt bort!

    *läsa ikapp!*

  • vist

    Puh! vilken värme, fast härligt! (man får inte klaga )

    Pausar lite medans jag höll på med lunchen, Gabriel sover sin middagslur och Felicia sitter och målar. Anders är iväg och hjälper sin bror i hans hus och så får vi förhoppningsvis hjälp i morgon med garaget, lite byteshandel

    Grattis Nora i efterskott

    Grattis Krodan till nya jobbet!

    Grattis Hallonbåt på bröllopsdagen!

    Edwina: Tuffa rumpor!

  • vist

    Tittar in i sommarvärmen!

    Nu är vi inne och svalkar oss, skall snart börja med lunchen. Anders och hans bror håller på med garaget.

    Aannaa: Tycker oxå sånt är lite obehagligt, jag gillar inte heller att okända människor kollar på tex bilddagboken. Men jag har ju försökt att låsa den, men fick ju ingen hjälp av supporten när mitt lösen inte funkade (låste den ju av misstag förrut och måste väl ha bytt lösenord då, så nu funkar det inte).

  • vist

    Vi håller på att göra oss kalasfina idag Men vi får dela på oss, jag och Felicia skall på barnkalas och Anders och Gabriel skall på 100 års kalas (60+40).

    Igår kväll grillade vi här hemma med Anders bror och hans familj, det var supertrevligt!

    Jenny: Skönt att du skall få prata med någon & släppa ut mycket av det du bär inom dig! Man förtränger lätt saker, nu i efterhand så skulle ju jag ha fått pratat med någon efter Felicias dramatiska förlossning! När jag gick till en aurora inför Gabriels förlossning så sprack bubblan och jag bara grät och grät.

  • vist

    Kopplar av framför datorn med ett, två glas vin

    ft: Låter mysigt med lekstugan, kul med kioskförsäljning

    Åh! har sååå många kompisar som är nere och skall se Madonna konserten så man blir en aning avis och tänker varför är inte jag där, ja menar, jag har ju värsta chansen att få biljetter eftersom vi säljer biljetter Men man blir väl på nåt sätt yrkesskadad, ja menar, jag som älskar schlager tex står och säljer biljetter för fullt till Melodifestivalen fast jag har aldrig gått själv. Fast Madonna är ju ändå Madonna!

    Varit på trevligt barnkalas, rena babyboomen, 2 bebisar som var 1 månad resp. 3 veckor + 2 bebismagar En familj hade triss i tjejer!

    Min mamma ringde häromdagen och frågade Felicia om hon inte ville komma upp till mormor och foffa ett par dagar så i morgon kommer dom ner och hämtar henne, så åker jag och Gabriel upp på onsdag och hämtar henne!

  • vist

    Börjar känna mig lite sliten, det blev en tidig morgon, vaknade första gången 05.20 av att Gabriel låg och kacklade och sen har jag så svårt att somna om, kl.06.15 meddelade Felicia att hon ville få pottan tömd. Sen blir man ju lite matt av vädret oxå (i alla fall jag som inte tål solen så bra).

    Anders och några kompisar har hållt på med garaget hela dagen. Mina föräldrar kom ner vid lunch och hämtade Felicia, så nu är hon i Dalaland
    När hon klev in i deras hall hade hon sagt: Åh! vad skönt att vara hemma!

  • vist

    Sitter och slösurfar lite medans Gabriel sover sin middagslur. Försöker planera barnens rum och funderar på en sväng till Ikea i morgon.

    Här är det oxå sista semsterveckan, skall bli skönt att få komma in i vardagen igen!

Svar på tråden TjatterMAJorna 2005, del 18