Inlägg från: cirkel |Visa alla inlägg
  • cirkel

    minnas xiii

    Betty: trist med bitandet! Och jättesvårt att få dem att sluta. Emma har också bitits (oss och lillasyster) men det har gått över nu. Tror det är en period och jag tror inte att det vi har gjort har inverkat så mycket tyvärr...
    Testa med att bära iväg på den som bits till ett speciellt ställe och gå därifrån. Han får komma tillbaka med en gång men att han bärs iväg blir en markering och man talar samtidigt om att haninte får bitas.

    Maja: Eländiga karl! Man undrar hur vissa tänker! Kram och krya på dig!

    Idag kommer min MaPa och hälsar på ett par dagar! Och så kommer min bror med fru på middag idag.

  • cirkel

    Förväntan: MEningen var att jag skulle sätta in en hormonspiral idag, men gyn vabbar så jag får se när jag får en ny tid.
    Jag har fortf inte fått tillbaka mensen, vilket jag tycker är skönt!

    Jag känner att det räcker med 2 barn, men som jag sa till T häromdagen så känns det lite taskigt när man sitter och säger det för att man "nekar" någon att bli till. Så har jag aldrig tänkt förut, men nu har vi ju 2 exempel på vad det kan bli för barn.

  • cirkel

    Jag är också tveksam till hormoner i kroppen, men enl den gyn jag pratade med så påverkar inte hormonerna i spiralen ngt utanför livmodern. Jag tror inte riktigt på henne men vill ge det en chans eftersom man kanske slipper mens och då slipper jag att få fler endo-cystor. Jag är inte så sugen på att operera mig igen.

    Hoppas att skalman och Bettys man skärper sig och delar på ansvar och tidiga mornar!

    Natti!

  • cirkel

    Aha, så 4:an har barnprogram?! Får ta reda på vilka tider det är...
    Jag har råkat se Dora en gång.

    Vi har haft några härliga dagar med MaPa, dock vaknade S några gånger på natten, så jag trodde allt var pajat med ingen nattmat och hela nätter. Men det blev helt tvärtom! Inatt var det sömnrekord för S! Hon sov från ca kl 19 till 6.45 i morse då jag nästan fick väcka henne. Hon vaknade till slut av Emma som tjoade i rummet utanför.

    Däremot som inte jag lika länge för brösten väntade på Sia och så får jag så onti ryggen de flesta nätterna...

    Essi: Har ni testat akupunktur igen? Det kanske hjälper även mot skrik även om inte skriken beror på kolik? Hemskt tråkigt och jobbigt att hon har börjat skrika igen... SKickar över lite styrka.

    Öz: KRAM! JAg kan inte föreställa mig hur det känns, men har många ggr tänkt på att föräldrarna snart kan dö och då blir jag väldigt ledsen... Härligt att se sin pappa i sina barn iaf!

  • cirkel

    Minna: Och vi är också dåliga föräldrar! TV'n funkar även här (som hos Betty) som nervarvning. Emma är oftast så intensiv att hon behöver göra ngt stillsamt emellanåt. Hon sover ju inte på dagarna när hon är hemma heller...

  • cirkel

    Betty: Ja, visst är det läskigt... Det känns som att de nästan bergis kommer att bli smittade... Och därmed vi föräldrar också. Hur ska det gå att ta hand om 2 små barn om man själv är supersjuk?!

    Minna: Nä, hittlls har jag faktiskt inte gått med i FB, men jag funderar på det.

    Hur är det med Joffe? Hon har ju inte synts till på länge och brukar vara flitig.

    Imorgon har jag bjudt in den nya mammagruppen, men det ser ut som att vi bara blir 3 fast vi är rätt många i gruppen.

  • cirkel

    Rossy: Jag har inte riktigt koll på hur det var, men jag vet att efter förvånansvärt lång tid så kom det tillbaka emr avslag och även blod har jag för mig.

  • cirkel

    Hoho?!
    Nu ser jag många gröna pluppar!

    Hur har ni det?
    Jag har varit och hälsat på en kompis och suttit ute. Det var rena sommarvärmen ju!

  • cirkel

    Är det någon som ska följa Idol i år?
    Jag kollade igår och ska kolla idag också. Får se hur mycket tid det finns till att titta på det i fortsättningen, det finns ju andra saker som jag vill göra när barnen sover.

  • cirkel

    Morrn på er!

    Kram Naffe! Usch vad mycket tråkiga saker som har hänt. Hoppas att de kryar på sig bra och att de är pigga och friska när bebisen kommer!

    Nu har Emma entrat en känslig fas verkar det som. Hon vill inte vara på dagis, så hon gråter när jag lämnar henne. På morgonen säger hon att hon inte vill gå dit och att hon vill stanna hemma. Att kompisarna inte är bra.

    Hon har blivit biten 2 ggr på det nya dagiset, jag antar att det spelar in. Inte så allvarligt biten men ändå.

    Är era barn också extra känsliga nu? Är det dom som har fått syskon som är det eller beror det på åldern?

    Essi: Du hade rätt om katrinplommonpurén! Den hjälper inte alls mot hård mage utan orsakar hård mage. Det stämde på både Emma och Sofia. Tack för tipset!
    Hur var det med Luna igår?

    Rossy: Hur är det med dig?

Svar på tråden minnas xiii