• ANOF

    Vad ska man göra med äggvitor?

    Jag brukar alltid ha en massa äggvita som jag intre vet vad jag ska göra med. Den här tråden ska handla om vad man kan göra för mat av äggvitan.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-10 18:19
    OBS! Det är viktigt att ni inte bara skriver VAD man kan göra med äggvitorna, utan även HUR man gör.

  • Svar på tråden Vad ska man göra med äggvitor?
  • ANOF
    LindaJohansson81 skrev 2009-09-11 18:06:45 följande:
    Är du seriös? Självinsikt? Hört talas om det?
    Ja. Men tråden handlar om råd för att bli av med en mängd äggvitor. Problemet är att jag inte får konkreta tips så jag kan bli av med dom. Jag förstår inte vad som skulle kunna vara något annat fel eller hur det kan missförstås.
  • ANOF
    bellanbus skrev 2009-09-11 18:10:13 följande:
    Förstår du att du frågar efter tips på vad du kan göra med äggvitor? Du skriver också inledningsvis "Den här tråden ska handla om vad man kan göra med...", då blir ju detta en "tips-tråd" som inte bara du kan ta del av. Bara för att DU inte gillar sockerkaka, kanske någon annan med överblivna äggvitor gör det och är intresserad av sådana recept. Vill du att tråden enbart ska vara tips till DIG så får du skriva det inledningsvis och också berätta att du inte vill ha recept på de saker du inte tycker om. Dock blir ju tråden väldigt begränsad och risken är stor att du inte hade fått några svar.
    Men vill någon göra sockerkaka eller ansiktsmask så får dom väl göra det och dom kan också skriva att dom vill göra det, precis som jag skriver vad jag vill och inte vill göra med vitorna.
  • Jmia

    Jag tycker om lakrits. Funderar på att göra en lakritskaka. {#lang_emotions_dreamer} Med äggvita!


  • LindaJohansson81
    Jmia skrev 2009-09-11 18:19:31 följande:
    Ooohh.. nu kommer du får höra..
Svar på tråden Vad ska man göra med äggvitor?