• snorppan

    Vi som väntar syskon till våra änglar del 8

    Vi som väntar syskon till våra änglar, del 8


    Här kan vi lufta all glädje och oro som dyker upp under graviditetens gång i vår väntan och längtan efter våra älskade små i magen - samtidigt som vi minns våra underbara änglar som ska bli storasyskon.

    Tidigare trådar:




    ...





    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m42439226.html

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m44869185.html

    BF-Listan:

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m39541173.htmlwww.familjeliv.se/Forum-10-204/m36680085.htmlwww.familjeliv.se/Forum-10-204/m31226459.htmlwww.familjeliv.se/Forum-10-204/m28774869.html
    Älskar dig för evigt mitt barn, du är så saknad.
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-17 20:50
    Det blev ju helknas det här :(
    Provar att länka till tidigare trådar igen och till bf-listan

    Tidigare trådar:

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m28774869.html

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m31226459.html

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m34041702-1.ht...

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m36680085.html

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m39541173.html

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m42439226.html

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m44869185.html

    BF-Listan:

    www.familjeliv.se/Forum-10-210/m47346895.html
  • Svar på tråden Vi som väntar syskon till våra änglar del 8
  • Kaka

    Hej, hej...

    Sticker in näsan lite försiktigt i tråden. Några känner jag sedan tidigare (Hej Toka !) och andra är helt nya (Beklagar att vi ses i detta forum även om det är kul att det är syskon på G). Det känns som helt nyligen som jag va här i tråden (lilla syster föddes i dec. -08) och nu verkar det vara ytterliggare syskon på G (även om jag hela tiden intalar mig att det inte är något). I Fredags fyllde vår änglason 5 år och det känns som om det var igår han föddes. Tänk va tiden går. Nästa vecka skall jag träffa läaker och göra VUL. Då får vi se om det är något där eller bara "luft" (fast två gravtest kan nog inte ha fel).

  • Melkers mamma

    vilja: Skickar över ett stort GRATTIS även i denna tråd. väntar med spänning på förlossningsberättelsen!

    Toka2: Jag blir allt lite avundsjuk på dig som känner att tiden går så fort, själv känner jag nämligen tvärtom. Det går såååå seeeeegt! Alltför många veckor kvar (är i v.23)

    MY2004: Även jag nojjar över att jag tror jag ska få HF. Jag hade endel klåda under förra veckan och det kan ju vara ett tecken sägs det, men inte heller jag har för högt blodtryck, så det är antagligen obefogad oro....blir så trött på mig själv!

    ma och pa till en ängel: Hoppas, hoppas att allt är ok med det lilla, lilla pyret!

  • mitapita71

    Tack för alla gratulationer! Det känns konstigt att man inte tillhör denna tråden längre och att jag förmodligen inte kommer att göra det fler ggr! Känns nog som om det räcker med 4 tjejer även om vi "bara" har 3 av dem hos oss! Fast man ska väl aldrig säga aldrig...fertil som jag är och giftig som sambon så kanske jag dyker upp när jag är 42 eller nåt (4 år dit då har man glömt hur det är att ha smått i huset).

    Grattis till er som {#lang_emotions_plus} at och fått smått sedan sist jag var aktiv här!

    Toka - skrattar fortfarande inombords åt att du ville säga bu på kontrollen på gyn! Härligt att höra att allt var bra!
    - Jag var ju oxå rätt för snitt innan men så här i efterhand så känns det riktigt bra!

    Ska försöka få till en förossningsupplevelse...

    Natten till den 8/9 sov jag inte mycket orolig som man är för vad som väntar...Mamma är på plats för att passa Towa under det dygnet sambon ska vara hos mig. Tyvärr så får inte syskon komma och hälsa på inne på BB så det blev några ensamma dagar för att få igång amning innan hemgång 11/9 vid lunch.

    Strax efter 0730 blir vi mötta av den BM och sköterska (inkl en ambulansare som praktiserar på förlossningen denna dag) som ska ha hand om oss i dörren och det är genast till att klä av sig och göra sig iordning för vad som väntar. Ca 0815 rullar vi mot operationssalen och det är mycket folk (sambon sa att det var 16st totalt) som ska ta väl hand om oss. Ryggbedövningen får göras om en gång för det är inte lätt att kura ihop sig med STOR mage! Skum känsla när de vippar bordet lite åt sidan för det känns som om man ska ramla av innan bedövningen tar riktigt. 0901 kommer Moa med ett skrik (ettrig redan då) och trots att det känns som evigheter tills nästa kommer så är det bara 2 min tills Meya ger ifrån sig ett ynkligt litet skrik. Fick se dem snabbt innan de bärs ut för kontroll osv och sambon går med dem. Eftersom tidbegrepp inte finns hos mig så tar det en stund innan de fixar allt och vi är tillbaka på förlossningen. När bedövningen börjar släppa så kommer den efterlängtade fikabrickan - var hungrig som en varg! Vid 14-15 tiden kommer vi upp till BB och får ett eget rum - LYX! Är uppe på toaletten framåt kvällen och det gör inte så ont som jag trodde i såret! Har hämtat mig snabbare än vad jag trott och första längre promenaden gick vi hela familjen 12/9.

    svammel svammel - får kanske uppdatera något när jag pratat med min bm... 


    Vår ängel Tindra f/d 060615 och vår busiga Towa f 070828 har fått syskon; Moa o Meya föddes 090908
  • Toka2

    Kaka: Heeeeeej!! *vinkar*


    mitapita71: Jag ångrar nästan att jag inte buade
    En del säger att de har sett en ängel. Jag har hållit en i min famn.
  • snorppan

    Toka2: Vad skönt att kunna känna att graviditeten går fort.

    Ma och pa till en ängel: Ringde du idag? fick du komma och ta blodprov? Tänker på er. Kram

    MY2004: Jag går också med en känsla av att något är fel hela tiden, hf är bar en grej har massor av andra funderingar också som jag inte tänker nämna så du inte får fler saker att tänka på. Det är rent ut sagt jättejobbigt att vara så rädd att Liten i magen också ska dö. Det får bara inte ske för ngn av oss. Jag är nu i v.36 och nu i sluttampen är det så otroligt nervöst. Det är nog svårt att släppa detta, jag förstår dig så väl. Stor kram.

    Kaka: Grattis till {#lang_emotions_plus} och välkommen på nytt in i väntartråden.

    Melkers mamma: Jag har tyckt att det gått så långsamt hela graviditeten och tycker så fortfarande fast det låter så långt med v.36, ändå går det fortfarande sååå långsamt. Så jag förstår din känsla. Kram

    mitapita71: Roligt att få läsa förlossningberättelsen. Härligt att du mår så bra efter snitt och allt. Kram

    Ego: På onsdag är det ettårsdag och det är så tungt att inte få ha ett kalas med vår älskling här....att inte få ha det kalas man drömt om och vill ge.  Lilla söta Ester älsklingen! {#lang_emotions_cry}


    Älskar dig för evigt mitt barn, du är så saknad.
  • snorppan
    Änlamamma skrev 2009-09-29 17:54:31 följande:
    snorpan, viiiiiiilket underbart första möte ,,,,,,,,,,,,,,;)
    Ja, verkligen Änlamamma:  Kan ju inte ske på ngt finare sätt eller ställe.  så vackert!!! {#lang_emotions_heart} Kram
    Älskar dig för evigt mitt barn, du är så saknad.
  • esmeralda76

    Tittar in och önskar stort grattis till alla bebisar som fötts och grattis till alla nya plus!
    Vill också tacka för underbart stöd under graviditeten, våran lilla Elias är nu 6 veckor drygt och tiden som gick så sakta under graviditeten går helt plötsligt jättefort. Kramar till alla.

  • MY2004

    det är fantastiskt att läsa om alla som får ta hem sina barn efter förlossningen! tappra änglaföräldrar! jag hoppas att jag får uppleva det om ca 2 månader.

  • Melkers mamma

    Mitapita71: Tack för att du delade med dig av din förlossningshistoria! Det var intressant att läsa, för det lutar nämligen åt kejsarsnitt för mig med.

    Snorrpan: Grattis till lilla Ester på 1-års dagen. tänker på er och hoppas att dagen har gått så bra som den kunnat. Kram!!

    Ego: Var hos läkaren igår på cerklagekontroll. Allt såg bra ut så det var skönt, men jag blev ändå sjukskriven på 50% pga att jag har svårt att stå och gå utan att få en jättejobbig tyngdkänsla, tryck neråt.
    Jag tog oxå upp min oro att skadan på min livmoderhals ska förvärras om det blir vaginalförlossning och läkaren tyckte faktiskt inte att det var helt obefogat (inte bara en nojja) I värsta fall kan skadan förvärras då, vilket skulle kunna innebära att jag börjar blöda mycket samt att jag inte kan "bära" fler barn. För mig kändes detta avgörande, det måste bli snitt. vill ju ha möjligheten att kunna få fler barn i framtiden. Vi ska diskutera saken mer vid nästa besök.

    Kramar till er!

Svar på tråden Vi som väntar syskon till våra änglar del 8