• Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan?
  • Lilla Frugan

    frikadellen: det var inte någon mens sist utan det sista av x:et som kom ut (antar jag). Det var den 28:e sep. den 6:e hade jag ett hcg på 3 så det var nog först då jag blev "ogravid" och hade möjlighet att starta cykeln för att bli gravid igen, eller?!

    Inser att det i ett normalt fall kanske vore för tidigt att testa men får inte ihop tid med symptom och dessutom hcg. Jag menar har man symptom en längre tid borde man väl se utslag på ett gravtest om det nu är en normal graviditet. Börjar ställa in mig på ett nytt x för att inte hoppas för mkt. Vet inte hur jag skulle reagera igen om det hände. Men man ska inte ta ut nåt i förtid, jag veeeet!!

    Hur går det för dig frikadellen (har inte hängt med i din andra trådar på ett tag...)?

  • volvo bm 814

    Hittade hit jag med. Mitt hcg har stigit. Nu är man orolig.
    En tanke slog mig härromdagen. Hon sa att hon sett en muskelknuta i mitten när jag vet att den sitter på vänster sida i livmodern och inte i mitten. Konsigt.

  • Rondellen

    volvo bm 814 skrev 2009-10-31 08:39:28 följande:


    Hittade hit jag med. Mitt hcg har stigit. Nu är man orolig. En tanke slog mig härromdagen. Hon sa att hon sett en muskelknuta i mitten när jag vet att den sitter på vänster sida i livmodern och inte i mitten. Konsigt.
    Men gud! Vad sjukt jobbigt för dig! Jag hoppas verkligen att allt går bra för dig! Men bli inte orolig varken för blodet eller att det ännu inte syns något, allt sånt är ju faktiskt fortfarande normalt så tidigt i graviditeten.
    Men tiden att oroa sig och spekulera är fruktansvärd. DÅ är det nästa lättare att få besked även om det är ett dåligt. Lider stort med dig. Håll oss uppdaterade hur det går för dig.
  • Stella 78

    Jag är också lite orolig nu... I torsdags fick jag plus på testet (dock ganska svagt men fullt synligt i alla ljus och lägen) och var överlycklig! Tog ett nytt test senare samma dag och fick då minus. Minus även morgonen efter. Var på minisemester och mina egna test tog slut. Köpte ett på plats och fick ett svagt plus inom en minut på lördag morgon. Hoppet kom tillbaka och jag sprang till närmaste supermarket för att köpa ytterligare ett test med annat märke. Blev minus... sen igår kväll tog jag ett likadant test som jag tog lö morgon. Det blev svaaagt, men syntes ett streck till. I morse var det ungefär samma styrka på testet som jag tog lö morgon. Börjar nu bli riktigt orolig att det är ett nytt utomkved.

    En vanlig graviditet är det iallafall inte, men kan ju även vara ett befruktat ägg som ej fäst ordentligt. Frustrerande är det iallafall. Borde få mens absolut senast imorgon. Vet inte riktigt vad jag hoppas på nu... tror ju inte på att det kan vara normalt och då hoppas jag nog på att kroppen själv stöter ut det idag så att vi kan komma igång igen ordentligt. Men samtidigt finns ju alltid ett litet mirakelhopp långt borta

  • volvo bm 814

    Jag plussade också svagt innan mens, men började blöda på natten med smärtor. Inte kul. Nu blir det massa prover igen. Har fortfarande grav.symptom + att igår började brösten ömma ordentligt. Hoppas att det var ett missfall och att det inte sitter fel. Mitt hcg hade ju höjt sig. Man kan ju inte göra så mycket åt det själv ändå. Får se vad proverna säger imorgon. Har det höjt sig mer så blir det ännu en undersökning.

  • Lilla Frugan

    Fick min mens idag... eller jag hoppas i alla fall att det är mens. Har precis bara börjat men är läskigt lik så som jag hade runt BIM med X:et... Sparsamt, ljusrött/aprikosfärgat och blandat med flytningar.

    Får väl se hur det utvecklar sig. Håller grav symptomen i sig i 10-14 dar och"mensen" fortsätter att var konstig tar jag nog ett nytt test för säkerhets skull, i fall att det skulle vara utomkveds. Blä!!
    Men det är ju ingen idé att oroa sig för ngt helt teoretiskt i förskott. Mest väldigt jobbigt att ha alla dess symptom och ändå inte var gravid. Hjärna & kropp är inte riktigt sams känns det som...

  • volvo bm 814

    Det blev inget blodprov idag. Skulle tagit det på vårdcentralen, men ingen remiss skickad dit. De sa att man måste ha en lapp med sig och att jag skulle ge mig iväg till kvinnokliniken på sjukhuset och ta proverna där framöver. De hade minsann annat och göra.
    Tror att det är ännu ett x för jag har ont på vänster sida där äggledaren sitter. Är i v.4 +5 tror jag.

  • Stella 78

    volvo bm 814 skrev 2009-11-02 10:29:26 följande:


    Det blev inget blodprov idag. Skulle tagit det på vårdcentralen, men ingen remiss skickad dit. De sa att man måste ha en lapp med sig och att jag skulle ge mig iväg till kvinnokliniken på sjukhuset och ta proverna där framöver. De hade minsann annat och göra.Tror att det är ännu ett x för jag har ont på vänster sida där äggledaren sitter. Är i v.4 +5 tror jag.
    Usch då! Tråkigt att du inte fick lämna blodprovet! Jag har alltid fått med mig en bibba med remisser så jag kunnat ta på närakuten när det passat mig. I början höll jag på att stressa med att åka till sös lab varje gång innan jag upptäckte att jag kunde gå på närakuten lite närmare jobbet. Kan inte din läkare bara skicka några remisser och säga när du ska lämna blodet?

    Usch vad jobbigt att bara gå och vänta! Kommer inte ihåg, men har du äggledaren kvar där du hade X förra gången?
  • Rondellen

    Stella 78 skrev 2009-11-01 11:37:30 följande:


    Jag är också lite orolig nu... I torsdags fick jag plus på testet (dock ganska svagt men fullt synligt i alla ljus och lägen) och var överlycklig! Tog ett nytt test senare samma dag och fick då minus. Minus även morgonen efter. Var på minisemester och mina egna test tog slut. Köpte ett på plats och fick ett svagt plus inom en minut på lördag morgon. Hoppet kom tillbaka och jag sprang till närmaste supermarket för att köpa ytterligare ett test med annat märke. Blev minus... sen igår kväll tog jag ett likadant test som jag tog lö morgon. Det blev svaaagt, men syntes ett streck till. I morse var det ungefär samma styrka på testet som jag tog lö morgon. Börjar nu bli riktigt orolig att det är ett nytt utomkved.En vanlig graviditet är det iallafall inte, men kan ju även vara ett befruktat ägg som ej fäst ordentligt. Frustrerande är det iallafall. Borde få mens absolut senast imorgon. Vet inte riktigt vad jag hoppas på nu... tror ju inte på att det kan vara normalt och då hoppas jag nog på att kroppen själv stöter ut det idag så att vi kan komma igång igen ordentligt. Men samtidigt finns ju alltid ett litet mirakelhopp långt borta
    Fast ska du ha mens nu så är det normalt att det är svagt positivt! Men förstår att det måste vara sjukt jobbigt! Hoppas att det går bra o sitter rätt denna gång! KRam!
  • Rondellen

    Lilla Frugan skrev 2009-11-01 20:30:14 följande:


    Fick min mens idag... eller jag hoppas i alla fall att det är mens. Har precis bara börjat men är läskigt lik så som jag hade runt BIM med X:et... Sparsamt, ljusrött/aprikosfärgat och blandat med flytningar. Får väl se hur det utvecklar sig. Håller grav symptomen i sig i 10-14 dar och"mensen" fortsätter att var konstig tar jag nog ett nytt test för säkerhets skull, i fall att det skulle vara utomkveds. Blä!! Men det är ju ingen idé att oroa sig för ngt helt teoretiskt i förskott. Mest väldigt jobbigt att ha alla dess symptom och ändå inte var gravid. Hjärna & kropp är inte riktigt sams känns det som...
    Sjukt jobbigt. Hoppas verkligen inte det är ett X denna gång.
    Jag och min smabo har inte börjat försöka igen. FIck cellgifter i smaband med förra X:et även omd e till slut fick ta bort äggledaren ändå. Måste pga cellgifterna vänta några månader. Vi ska börja kör aigen i december. Kommer vara precil lika nervig som alla er som försöker igen.
    Håll oss uppdaterade hur det går för dig. Kram!
Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan?