• Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan?
  • Stella 78
    Jag tror inte det är ngn fara att rida så tidigt. MEN om jag var du hade jag nog ändå inte ridit för att riskera ngt! SKulle jag plussa nu så skulle jag nog ligga stilla helt nästan de tre första månaderna :)Hcg ska dubbla sig självt var tredje dag. Det går att hitta tabeller på nätet om du googlar. Kolal svenska sidor för det kan vara andra siffror i andra länder, alltså at tman räknar olika. Tänker på dig!Stella, hur går det för dig? pluss eller minus nu?
    Fick svagt plus i tisdags på morgonen men sen äntligen på sena eftermiddagen kom blödningen igång och jag fick minus på kvällen. SÅ det var nog ett befruktat ägg som inte lyckats fästa. Men nu på 3:e dagen med blödning så är jag supersvullen, varm emellanåt trots att jag i vanliga fall är frusen av mig och brösten har svullnat lite. Börjar bli lite nojig över att det sitter något därinne trots allt (alltså på fel ställe). Men jag hoppas jag har fel. Ska testa ikväll eller imorgon igen bara för att utesluta det. Kan ju vara influensan som så sakta börjar smyga sig på mig! Nästan så jag hoppas det så det hinner försvinna innan nästa ÄL och jag sen har det avklarat!
  • Stella 78

    Vet ej vad som händer i min kropp just nu. Testade i veckan igen för att utesluta ett utomkved. Har lite svullna bröst, supersvullen i hela kroppen, trött och hängig. Har trott att jag haft influensan på G hela veckan då jag även haft ont i huvudet flera dagar. (samma symptom som en kollega som nyligen var sjuk). Men det bryter inte ut! JAg har börjat tempa lite halvhjärtat igen och tempen har inte sjunkit sen blödningen började (alltså sen förra ÄL), men den har o andra sidan inte heller stigit som den gjort vid mina andra graviditeter. Eftersom utomkved gnager i bakhuvudet på mig så testade jag nyss med ÄL-test. Testade även igår och fick då negativt (en bra bit från att strecken var lika starka). Bestämde mig för att om testet var lika svagt idag så skulle jag sen slappna av och inse att jag har någon liten baskilusk i kroppen. NU blev testet ganska snabbt lika starka streck. Vet att jag brukar ha en anings förhöjt LH i början av mensen, men nu har jag ju blödit sen i tisdags och igår var testet svagare!?

    På gravtest får jag något som liknar ett spökstreck, bara en skugga och saknar färg. Dock har jag fått det på nästan alla test nu. Suck!

    Blödningen jag har är inte som min vanliga mens utan väldigt sparsam och har inte haft min vanliga mensvärk. Hade lite lätt ont i ryggen första timmarna och lite känningar i livmodern (i vanliga fall har jag mer krampliknande vid äggstockarna och i ryggen). Blödningen är inte alls "slemmig" som i vanliga fall heller utan mer som rent blod och väldigt rinnigt. Inga klumpar av levrat blod som jag haft vid både mens och mf.

    Jag vet att jag borde söka hjälp för att bli lugn, men vet att det är nästintill omöjligt att få tid hos en gynekolog och detta är ju inte akut så SÖS går ju också bort. Ska testa imorgon igen och då hoppas att alla test är svaga och blanka! Då ska jag satsa på att bli frisk från den infektion som jag förmoligen har.

  • volvo bm 814

    Nu börjar mitt hcg gå ner sakta. Mår fortfarande illa och div. andra grav.symtom.

  • Stella 78

    volvo bm 814 skrev 2009-11-10 20:39:11 följande:


    Nu börjar mitt hcg gå ner sakta. Mår fortfarande illa och div. andra grav.symtom.
    Tråkigt att det inte gick vägen denna gång heller!
    Vad säger de om IVF för din del så du slipper äggledarnas del i befruktningen?
  • volvo bm 814

    De vill att jag ska gå ner i vikt från 88 kg till 65 kg innan, vilket är omöjligt. Det synns på mig att jag gått ner, men inte på vågen. Jag har 2 hästar och rör mig mycket då jag mockar och rider. Jag hjälper också till på svärfars mjölkgård. Det får man muskler av och de väger ju lite, men det förstår inte de.

  • Stella 78

    volvo bm 814 skrev 2009-11-11 08:44:23 följande:


    De vill att jag ska gå ner i vikt från 88 kg till 65 kg innan, vilket är omöjligt. Det synns på mig att jag gått ner, men inte på vågen. Jag har 2 hästar och rör mig mycket då jag mockar och rider. Jag hjälper också till på svärfars mjölkgård. Det får man muskler av och de väger ju lite, men det förstår inte de.
    Men räknar de kilo? KOnstigt? För mig har det varit tvärtom, alltid saknat underhudsfett. Men de räknade i första hand ut BMI, men tog även hänsyn till träning, muskler etc. Nu anses jag vara i prefekt vikt även om jag själv vantrivs då jag lagt ner all träning, och känner mig trött och hängig på grund av det.
    Dock är det inte säkert att min vikt har varit boven i dramat, men gjorde denna förändring bara för att känna att jag kunde göra något...

    Vad jag ville ha sagt var att de inte bara tog hänsyn till vikten i förhållande till längd utan även andra faktorer.
  • Rondellen

    ok, så det var som du trodde, att det var ngt som itne fäst menar jag. UD var ju orolig för utomkveds igen. Är inte du uppe för Ivf snart?

  • SamEli

    Hej!
    Ni kommer aldrig att tro mig!
    Jag är preggo

    Jag fick ett svaaaagt plus lördagen den 31/10. På måndagen var det starkt och med ett CB digital så fick jag ännu en bekräftelse på att jag var gravid.
    Jag ringde genast och fick bokat in ett vul, som jag var på idag. Jag har verkligen haft ångest. Jag har nämligen haft ganska mycket molvärk vid min vänstra äggledare så jag var ganska säker på att det satt fel denna gången också. Sa t.o.m. till min sambo igårkväll att jag lika bra kunde packa en väska med tandborste och extrakläder för jag kände till 100% att de skulle få skicka in mig till till KK igen. Jag har inte kunnat känna nån glädje. Bara ren skräck för att behöva gå igenom allt detta med utomkvedshavandeskap igen. När jag satt i väntrummet så hade jag så svårt att andas att jag fick luta mig bakåt för att få in syre i lungorna.

    Men allt gick bra! Dom hittade en liten böna, man kunde inte se nåt hjärta än som slog, är i v. 5+5, så jag ska dit igen om en vecka. Fattar ni vilken otrolig lättnad det var att se att det hade hittat rätt...sen kan ju vad som helst hända men jag vet iaf att jag kan bli gravid på "rätt plats"!

    Ville bara berätta om den underbara och smått otroliga nyheten.
    Lite ego-inlägg men just nu behöver jag vara ego
    Många kramar till er alla.

Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan?