Inlägg från: Nennehlol |Visa alla inlägg
  • Nennehlol

    Januaritråden :-)

    Catlina skrev 2010-01-06 13:01:08 följande:
     Men stackars, har du kontaktat någon angående att du tror att du inte har ÄL? Man kan ju få gå på kontroller där kan se sådant?..Jag vet inte heller hur tillförlitliga ÄL-tester är, men kan det inte också vara så att de helt enkelt visar fel?...
    Har inte kontaktat någon än, men funderar starkt på det. Okunnig som jag e vet jag inte ens var jag ska vända mig. BVC?
    Visst tänker jag att dom kanske visar fel då en av mina vänner gjorde ÄL tester och dom visade nada. Men hon blev gravid ändå.
    Isobelle81 skrev 2010-01-06 13:11:44 följande:
    Har du testat varje dag den senaste veckan? Det kan ju vara så att du redan har haft din ÄL. Om testen har gett utslag varje månad så borde du haft ÄL. Och sen har jag för mig att jag läste någonstans att man inte nödvändigtvis får ÄL varje månad. Det är inget konstigt om den skulle hoppa över någon gång menar jag.Jag tror inte du ska vara rädd alls. Jag har själv samma tankar efter ha försökt så länge nu. Men det är ju ändå ganska ovanligt att man skulle vara helt infertil. Förstår om du känner dig deppig. Men det är ju det vi finns för. Massa kramar!
    Jag har testat varje dag sen nyårsafton.. Så jag borde inte ha missat den. Det är ju skit tråkigt ifall man inte får varje månad, att ÄL uteblir. Känns som att man inte har kraft nog att fortsätta räkna, testa och vänt.. Förstår inte hur ni orkar. Har nog med mitt tålamod att göra. Men det känns skönt att ni finns här, att vi stöttar varandra.
    En stor kram till er..
  • Nennehlol
    Knasten83 skrev 2010-01-06 13:31:34 följande:
    men usch va trist vännen... Jag hade kört på i vilket fall som helst, även om inte testen visar ngt. Det kan ju ske mirakel! Mitt minne är kasst så jag minns inte om ni försökt länge? Vet att din sambo har barn sen innan va? Det sägs ju att för ett normalt par tar det i snitt 7 månader att bli gravid, kan alltså ta en månad likaväl som 14 utan att det ska va ngt fel på nån av dem. Sen är det ju så himla typiskt att det inte ska gå när man vill så mkt, när man bestämt sig och när man verkligen är redo!Varför kan man inte bara beställa ett plus? Hade vatt skönt..Massa varma kramar till dej
    Ja vi kör på några dagar till. Vi har bara försökt sen okt då jag chansade lite när jag hade ÄL. Detta är väl första månaden jag testat med ÄL test så många dagar. Ja, min sambo har tre sen innan. Jag vet inte om jag stressar mig själv oxå. Vill så gärna ha barn innan jag är 30, har alltid trott jag skulle bli mamma vid typ 28. Men icke och nu fyller jag 30 i september. Klockan tickar.. Får väl sluta tänka så och bara köra på. Men jag vet hur besviken och ledsen jag blir när den elaka röda tanten kommer. Vill inte..
    Massor med kramar behövs en dag som denna..
    Massor tillbaka till er.. {#lang_emotions_smile}
  • Nennehlol
    fialisa80 skrev 2010-01-06 14:29:01 följande:
    Jag hade Äl på dag 23-24 i november månad. En vecka innan BIM. Så ge inte upp hoppet än!
    Jag lovar att inte ge upp.. {#lang_emotions_smile} 
  • Nennehlol
    Knasten83 skrev 2010-01-06 17:53:54 följande:
    så kan det absolut va! Alla sa till oss att inte tänka så mkt, men hur lätt är det då?? Trots att vi gjorde massor med stora saker brevid såsom skaffade valp, köpte hus, reste bort etc etc så fanns ju ändå tankarna där mer eller mindre hela tiden. Man vet ju om att stress kan påverka men jag kan iaf inte bara sluta tänka för att jag säger till mig själv att göra det, tankar kommer av sig själv!Jag trodde jag skulle bli ung mamma, typ 20-22 års åldern o ville ha minst två innan 30. Nu e jag 26, inte gammal men man blir lite skrämd när man haft problem nu o gärna vill ha många barn!! Aja, den tiden..Nu e vi lyckliga att det är ett på gång, ska njuta allt jag kan av det!!!
    Ja njut så mycket du kan.. {#lang_emotions_smile} Jag tror nog att jag inte ska var inne här så mycket som jag e nu. Pausa lite och se om det hjälper mig att tänka på annat. Tror ju inte det dock. {#lang_emotions_tongue_out} Men nu sitter jag här, har ont i höger sida vid äggledaren. Skiter i ÄL testerna utan bara kör på en vecka till så får vi väl se ifall jag joinar Februaritråden.. *Hoppas inte, hoppas inte* {#lang_emotions_wink}
  • Nennehlol
    Mattiasegna skrev 2010-01-06 18:17:50 följande:
    hejsan =)Tänkte bara höra, Jag har BIM den 17e, nu har brösten börjat ömma, sen innan idag när ja va å handlade så högg de i "tjejmagen" typ 10 sekunder så ja vek mig... kan de vara något med en graviditet att göra kanske?^^
    Ingen aning faktiskt.. Sånt har jag oxå känt av, rätt ofta, fast då gick jag på piller. Får det titt som tätt även nu. Har ingen aning vad det är. Men det gör skit ont och varar en 5-10 sekunder..
  • Nennehlol
    Mattiasegna skrev 2010-01-06 18:56:49 följande:
    jasså aa ja har inte känns de på samma sätt innan.. mend e är la bara hoppas att de är något som växer där inne^^
    Javisst.. {#lang_emotions_smile} Jag håller tummarna..
  • Nennehlol

    Ja det va hemskt vad det skulle va krångligt att läsa forumet idag då.. :(

  • Nennehlol

    Var kan man hitta bidrottningsgele?
    Vilka symtom har ni när ni känt nåt?
    Jag har nu för andra dagen en känsla under magen som känns som träningsvärk blandat med "när man ätit alldeles för mycket ont i magen" känsla.. Om ni förstår bad jag menar. Men det sitter inte i magen utan precis nedanför. Jat tror ju inte att det kan vara grav symtom iom att jag inte har fått utslag på ÄL stickorna än men skulle haft ÄL tis-ons.. Man blir knäpp på detta..

  • Nennehlol
    Mattiasegna skrev 2010-01-07 15:06:09 följande:
    Där är det ja hade.. de e dom mn dricker.. i de är 2000mgwww.bodystore.com/3/sv/artiklar/halsokost/bar...Men i tabletterna är de bara 1000mg så ja körde påd etta direkt... det smakar skit... men ja hade ägglossning mer än en gång så dom funkade bra;)Jag känenr väldigt ömhet i brösten, sticker och huggningar i livmodern/äggstockarna sen har ja ahft lite illamående... små bara..
    Tack.. Men oj, dom va inte billiga. Sparar sidan till det är löning iallafall.. :)
  • Nennehlol

    Finns inte apiforce eller nåt liknande i hälsokost affärer? Eller det är dyrare? Kanske kvittar om man räknar med frakten..

Svar på tråden Januaritråden :-)