Inlägg från: Nennehlol |Visa alla inlägg
  • Nennehlol

    Januaritråden :-)

    Lägger til mig på listan.. Har haft 31 dagars cukel sen jag slutade med piller i september men nu kom mensen dag 29.. Lägger till mig på dag 30, mittemellan. Hoppas på plus i jan. :)

    ♥ BIM vecka 53.
    Fredag 1. Isobelle81, Fialia78
    Lördag 2. MCH, Silverklar,
    Söndag 3. Jessiicaa89, Knasten, Rödblå

    ♥ BIM vecka 1.
    Måndag 4. Hanna01, Fialisa80, Vildvin, , Catlina
    Tisdag 5. Jenny1985, Tanooki, Dixie81
    Onsdag 6. Sofinka
    Torsdag 7. Blomman, Pikkumamma, Omöjligt
    Fredag 8.
    Lördag 9.
    Söndag 10. LINO, Johanna7, Baby Blue Eyes, Emelle, smulan9,anso83

    ♥ BIM vecka 2.
    Måndag 11. Tinde, Elvsyssel, Galatheaa
    Tisdag 12. LIAB
    Onsdag 13. Liten Måne
    Torsdag 14. Elnotus mamma
    Fredag 15.
    Lördag 16. NovaRos, Nennehlol
    Söndag 17.

    ♥ BIM vecka 3.
    Måndag 18.
    Tisdag 19.
    Onsdag 20. ewaulrica
    Torsdag 21. villhasyskon, Monkichiii, Monique
    Fredag 22. Lindha, laris, Lurven83
    Lördag 23. mammahaj
    Söndag 24.

    ♥ BIM vecka 4.
    Måndag 25.
    Tisdag 26. Smulan som tror
    Onsdag 27.
    Torsdag 28.
    Fredag 29.
    Lördag 30.

    * TOTALT ANTAL MEDLEMMAR: 41

    * STATISTIK: Totalt borde 41 x 0,25= 10,25 personer bli gravida.

    * Kvar på listan: 41

    ?.¸ ღ♥ Vi som plussat ♥ღ¸.?

    ♥♥♥ Bättre lycka nästa gång ♥♥♥

  • Nennehlol

    Hur gammal är du och din partner?

    Jag är 29 och min sambo 40.

    Hur länge har ni försökt blir gravida?

    Slutade med piller i sep. Började på allvar i nov -09.

    Tar ni hjälp av någon "blir gravid kur" tex Rosenrot eller Bisolvon?

    Nej, ingenting.

    Är det första barnet?

    Första för mig, sambon har tre sedan tidigare (13, 15 och 17 år)

  • Nennehlol

    Håller med om att det är så tråkigt att gå och vänta på ÄL. :( Jag ska ha min runt den 4:e så från nyår och framåt blir det att träna, som min sambo brukar säga. :) Längtar så mycket efter att bli gravid. Har många kompisar som fått sin första och man hör historier att dom hade ont här och där, illamående, foglossningar osv. Men jag vill ha allt det där. Jag vill ju bara bli gravid. Bryr mig inte om deras skräckhistorier, det kommer ju att resulterar ett underbart litet barn. :) Jag längtar så..

  • Nennehlol
    NovaRos skrev 2009-12-28 14:08:08 följande:
    Ja, fast så jätte dyrt tror jag inte att det är, en vän till mej gick igenom detta & hon nämnde inget om hur dyrt det var.

    All väntan är trist tycker jag, trött på att vänta!!!!

    Ne jag längtar oxå sååå efter en liten i magen trots att jag vet hur det känns att föda barn, allt det är värt det!!!
    Känns skönt att höra att det är värt det. :) Jag har en kompis som sa -Aldrig mer. Än har hon inte fått sitt andra. Tror faktiskt inte hon kommer att skaffa ett andra. Vi får se. :)
    Jag själv drömmer om två, min sambo är tveksam pga att han redan har tre. Men vi får se. Kan ju hoppas på tvillingar då. haha :)
    Är dock rädd för att jag inte kan få barn, vet inte varför, en känsla jag har. Men jag tror nog det är många här som tänker samma. Men vi ska kämpa vidare, än har vi inte gett upp. Önskar mig dock att föda i år, då man inte blir yngre..
  • Nennehlol
    Jessiicaa89 skrev 2009-12-28 14:12:46 följande:
    Men dessa IVF behandlingar jag oroar mig för, det kostar otroligt mkt!
    Men är det inte så att man får 3 försök på sig. Kan inte riktigt det. Men en jobbar kompis till mig gjorde det. Och på tredje försöket gick det. Hon ska föda i mars. Jag har hört en summa på 15 000kr men jag kan ha fel och det kan ha blivit dyrare.
  • Nennehlol
    Jessiicaa89 skrev 2009-12-28 14:19:53 följande:
    Tänker helt i samma banor, fruktansvärt orolig att jag inte kan få barn, då det är min högsta önskan. Men det sista som lämnar en är hoppet, dock de med ibland kan tryta..vilket försök är ni på?
    Vi är bara på 3:e men det känns som en evighet. Helst när man vet att min sambo och hans ex blev gravida direkt och blev gravid trots spiral.. Ni då?
  • Nennehlol
    Jessiicaa89 skrev 2009-12-28 14:27:16 följande:
    Jo jag förstår, 3 gånger låter lite, men det är ändå 3 besvikelser, 3 hopp som släkts och det gör ont!Vi är på vårat 4e nu, så inte heller så länge.. men som sagt, det känns mer!
    Ja man hade ju hoppats på en fin julklapp :) Det va det enda jag önskade mig i år.
    NovaRos skrev 2009-12-28 14:29:29 följande:
    Ja det är jobbigt, blev gravid bara sådär med mina andra 2, nu när man har hittat rätt & verkligen vill så går det inte????

    Håller med!
    Ja det e frustrerande. Allt känns rätt, det e bara en liten sötnos som saknas så man äntligen kan bli en liten familj.. :)

    Men vi ger inte upp, vi får hoppas att vi alla plussar denna månad.. :)
  • Nennehlol
    Jessiicaa89 skrev 2009-12-28 14:56:46 följande:
    Samma här! Önskade mig dock annat oxå :P Försöker inte tänka så mkt på barn, rädd att hormonet som jag inte minns va det heter utsöndras och sätter stopp ist. Bästa är om man försöker inte tänka på det, dock sjukt svårt :(
    Jo jag vet att jag inte ska tänka på det. Bara ta det lugnt och inte stressa. Men det är sjukt svårt. Det är ju det enda man tänker på. Helst nu när man e ledig från jobbet me. Fast nu ska vi ut en runda, släppa tankarna lite när det gäller barn. :)
  • Nennehlol
    Jessiicaa89 skrev 2009-12-28 15:19:55 följande:
    Jo jag vet, otroligt svårt. Speciellt när man ser gravida och barnvagnar ÖVERALLT!! Går ju inte då :S Jag hade uppehåll från fl under denna äl, hoppas det hjälpte lite iaf :P
    Ja men visst e det konstigt att när man som mest vill ha barn så är det bara barnvagnar och framförallt gravida magar ÖVERALLT. Jag blir tokig. Ett taga ville jag inte ens gå ut för jag blev så deppig för fort man såg magar överallt. Det kan ta knäcken på en..
  • Nennehlol
    Lilla Fjun skrev 2009-12-28 19:26:17 följande:
    Vet ni vad tjejer???TVÅ streck dök upp på mitt graviditetstest imorse Vågar dock inte lita på det ännu då strecket var svagt och det var ett sådant här billigt test från wondfo samt att jag testade på BIM-5......Ska kolla igen med clearblue digital om ett par dagar så man vet säkert!OM det nu är så att jag är gravid igen så verkar jag ju vara superfertil på det sättet att jag har lätt att bli gravid. Vårt problem har ju under hösten varit att det gått åt pipan två gånger.Försök 1 september: Gravid - tidigt MF i v 5Försök 2 oktober: Inte gravidFörsök 3 november: Gravid - tidigt MF i v 5Försök 4 december: Gravid...... men frågan är hur länge.....Usch orkar inte med ett tredje MF.....
    Grattis, håller tummarna för er. :)
    Måste varit sjukt jobbigt att fått MF innan. Det är inte bara att man försöker bli gravid utan sen kommer det en massa veckor innan man vet att det är säkert att man får behålla barnet. men inte ens då är man säker då några av er har berättat om abort i 20:e veckan. Fy vad jag bävar för vad som KAN hända efter man äntligen plussat. Jag hoppas att allt kommer att gå bra för er som plussa.. &hearts
Svar på tråden Januaritråden :-)