Inlägg från: Nennehlol |Visa alla inlägg
  • Nennehlol

    Januaritråden :-)

    Mattiasegna skrev 2010-01-07 16:08:21 följande:
    jo jag letade efter royal jelly i 2 butiker här där ja bor men dom hade de inte i någon.. men ja såg apiforce men det är bara 1000 mg i dom...
    Jo jag såg att det va mindre. Men tänkte prova dom först i så fall. Mer än halva priset på dom.. Det blir så mycket utgifter allt som allt med ÄL tester och ifall man ska ta royal oxå..
  • Nennehlol
    Mattiasegna skrev 2010-01-07 16:18:56 följande:
     Ja du har rätt... Jag är nöjd med royal, men de hade säkert vart bra med dom andr amed...
    Ja det kan ju va så att dom funkar olika på olika personer. Men det måste ju bli bättre än vad det är nu iallafall, vilken man än käkar av dom.. :)
  • Nennehlol
    ewaulrica skrev 2010-01-07 16:20:38 följande:
    Börja med de först, det skulle jag ha gjort. Har hört att om man tar för mycket så KAN det påverka äl och menscykeln negativt. Vissa säger att man kan ta dubbla tabletter också, men jag är inte en sån som håller på och trixar för mycket. Jag VET ju att jag KAN bli gravid, så jag vill inte ställa till med nåt... :)
    Ja man ska ju inte rubba cyklen för mycket med tillsatser o dylikt.. Funkar ju på bin men vi är ju människor {#lang_emotions_tongue_out} Jag hade nog inte heller vågat trixa för mycket.. Men vi fortsätter med sexandet denna månaden sen håller vi alla tummar och tår. Jag hoppas så inneligt att jag är en av dom som ÄL tester inte funkar på (som med min kompis). Hon blev gravid ändå. För annars har jag ingen ÄL. Tog test igen imorse på dag 21. Visade inget. Ändå har jag ont plus att nu kommer det mer sekret än vad det har gjort resten av månaden.. Eller så är det nåt annat..
  • Nennehlol
    Tanooki skrev 2010-01-07 21:32:49 följande:
    Jag köper mina hos Testlagret.se :)
    Men köpte du då stickan, kassetten eller staven? Stickan e ju billigast men vilken av dom funkar bäst..
  • Nennehlol
    NovaRos skrev 2010-01-08 13:14:09 följande:
    Jag köpte stickan för de var billigast....hade inga problem med den jag testade idag mer än att det visade neg
    Tråkigt att det visade neg. :(
    Ska nog köpa dom då, fast ÄL tester.. Man e ju lite orolig att de inte håller samma kvalité som de dyrare testerna men.. Man blir ju inte rikare.. ;) För nu känns det som man har slösat när testerna inte visar något.
  • Nennehlol

    Vad det är tyst här eller så är det nåt fel på min data.. :)
    Uppdatering: dag 23 och jag glömde testa med mitt morgonkiss ifall det är nån ÄL på gång.. Typiskt! Får väl hålla mig nån timme sen testa.. Vi har sexa på som vanligt iallafall.. :)

  • Nennehlol
    ewaulrica skrev 2010-01-09 16:04:48 följande:
    Men testar du med morgonurin?... mina ska man inte göra det med... :)
    Dom kasseterna jag prova med står det inte när på dygnet, bara att jag ska prova ungefär vid sammq tid på dygnet..
    Gjorde ett nytt test idag, visade inget.. :( Dag 24 och nu skiter jag i det.. bara att vänta på mensen då..
  • Nennehlol
    NovaRos skrev 2010-01-10 12:40:29 följande:
    Man har juh bara ÄL 10 gånger av 12, kanske var en sån månad
    Ja kanske.. Så tråkigt att vänta nu till nästa ÄL, känns ju som en evighet dit. Man bara väntar och väntar tycker jag. {#lang_emotions_frown}
  • Nennehlol
    laris skrev 2010-01-10 13:20:47 följande:
    Tror inte ni tjejer att ni stressar och att kan påverka? Jag var själv där men nu så har jag slängt allt vad ÄL test heter och slutat tom räkna. Nu ska det liggas utan att  det beräknas
    Jo visst kan det va så.. Men innan jag kan slappna av riktigt så vill jag har koll på när min ÄL, hur min kropp känns. Hur den beter sig med flytningar och även om den e tidig eller sen. Har inte riktigt koll på det. När jag väl har koll på det så slutar jag med ÄL tester och vi bara kör på. För faktum e att vi kan ju bara bli gravida under en period på 24 h i månaden. Så man vill ju narturligtvis veta när man ska sexa som mest, då varken huvudvärk, trötthet osv får stå i vägen.. {#lang_emotions_smile}
  • Nennehlol
    ewaulrica skrev 2010-01-10 19:34:47 följande:
    Jag har i stort sett gett upp denna månaden. Det är ju iof inte ens en vecka sen äl, men har inga som helst känningar och eftersom jag vet att ägget släppte på vänster sida så ser jag det som i princip kört. Blä.. När jag var gravid i oktober/november så kände jag symtom så himla direkt. Känner ju ingenting nu, enligt dagboksanteckningarna så kände jag den här tiden förra gången..Aja. Får vänta på mensen några veckor till då, sen joinar jag februaritråden!:)
    Jag lär ju oxå få joina februaritråden. Svårt att bli gravid när man inte får ÄL.. :( Är såååå sur på min kropp. Ville ju så gärna..
Svar på tråden Januaritråden :-)