• Kayla

    RPC, Akademiska sjukhuset - Del 6

    Akademiska Sjukhuset - Del 6


    I den här tråden samlas vi som går på RPC, Akademiska Sjukhuset i Uppsala. Vi genomgår olika former av fertilitetsbehandlingar, utredningar och IVF:er.  

    Här snackar, stöttar, peppar & tipsar vi varann. Välkommen! {#lang_emotions_heart}

    Medlemstråd Del 1 - www.familjeliv.se/Forum-7-140/m47241810.html
    Medlemstråd Del 2 - www.familjeliv.se/Forum-7-134/m49177110.html

    Prattråd Del 5 - www.familjeliv.se/Forum-7-134/m47122330.html
  • Svar på tråden RPC, Akademiska sjukhuset - Del 6
  • Kayla

    Tack flickor!!

    Jeskan - Det var vår första FET men 3:e försöket med hjälp av IVF. Nu återstår att se hur många som bor där inne, satte ju in två st!

  • Kayla
    Tjing - Vad söt du är, tack!

    Jag har väl haft mina aningar, men hur mkt vågar man hoppas liksom? Men mina föraningar var berättigade
  • Åttan
    Kayla skrev 2009-12-14 20:38:22 följande:
    Tjing - Vad söt du är, tack! Jag har väl haft mina aningar, men hur mkt vågar man hoppas liksom? Men mina föraningar var berättigade
    har du haft symtomer?
    När ska jag få bli mamma??
  • Kayla

    Tack Kristina!

    Jeskan - Jovisst har jag det men var ju osäker på om jag kunde "lita" till dem. Det är väl en blandning av små saker tillsammans med att mensen uteblev i fredags på BIM-dagen. Skrivit i min blogg om du vill läsa mer

  • Pemberly

    Grattis Kayla! Det känns uppmuntrande att läsa om någon som plussar.

    Jag tycker synd om er som fått blödningar.

    Det har nu gått 4 dagar sedan mitt FET. Jag hoppas att det lilla embryot vill stanna hos mig. Min officiella testdag är den 28 december men jag kommer nog att testa första gången innan jul. Jag hoppas att ett eventuellt plus visar sig tidigt för det vore skönt att veta innan jul eftersom vi kommer att vara omgivna av en massa andra människor från julafton och några dagar framåt. Det vore skönt att få beskedet i lite lugn och ro och antingen få vara glad eller ledsen innan julfirandet. Min BIM är den 22:e så om mensen ska komma borde den ju börja innan julafton.

  • toksnippa

    trifolium: Ja du känner bäst själv när du vill ge dig på att testa, hoppas verkligen det syns ett fint plus då! Känner lite som du, mitt i alla dagar när man beblandar sig som mest med folk - man vill kunna smälta resultatet hursom ifred. Vi kommer inte ha TD förrän ~ 1-2/1 om ÄP o ET går fint, har ingen mens dykt upp vill jag nog veta innan nyårsafton.

  • Kayla

    Tack Trifolium!

    Jo visst är det skönt att ha testandet ur världen! Märkte hur mkt gladare jag kände mig efteråt, ok nu blev det ett plus denna gång men även andra gånger när det blivit negativt så är det en bifriande känsla. Man kan gå vidare liksom!

  • toksnippa

    Sisådär, ÄP är över. Gick bättre än jag hoppats, hade verkligen ställt in mig på det värsta Så 10 ägg blev det, så får höra imorgon vad resultatet blev. ET på Torsdag.

    Har knappt nå ont efteråt heller, fick åka hem efter drygt 45 minuter efter ÄP. Piggelin!

Svar på tråden RPC, Akademiska sjukhuset - Del 6