• Vi 5

    30+ som fick första barnet 2006 *4*

    Tack Seren! Ni är så duktiga på att hålla reda på trådarna.

  • Vi 5

    Pyttis, anske har dina barn stora mandlar? Då kan man snarka mycket. Båda mina systrar har enorma mandlar, den ena har op. bort dem eftersom hon knappt kunde svälja alls när hon blev sjuk och hade stora besvär med snarkning. Tänkte att läkaren kanske såg det på Julia men att hon kanske bara inte har besvär med dem, medans Agnes har jobbigt med sina.

    Jag funderar på om även E har kindtänder på g. Vi ska faktiskt till VC nu för han har tagit sig så åt örat och har varit sjuk i två omgångar nu, första gången med över 40 graders feber i nästan 4 dygn (var uppe i 40.4, det var otäckt) och nu andra omgången sedan i onsdags med hosta, snuva och att han tar sig för örat. Men kansle är det tänder, de ville iaf kolla.

    Kramar till Juni, hoppas det blir lite bättre för varje dag!  

  • Vi 5

    MalinK, jag känner SÅ igen mig i det du skriver, även min mamma har hjärtproblem och efter att ha legat 5 dagar på intensiven fått höra att hon hade den infarktvariant med bäst prognos tycker hon att hon är helt frisk och skålar även hon för det, och tar några extra bloss. Även hon röker som en borstbindare och uppfyller typ alla riskkriterier. Vi systrar pratade med läkare, men visste att de helst inte vill få information de inte kan använda (eftersom de inte får säga vem den kommer ifrån och den också kan hamna i orätta händer). Min ena syster tvingade sig med in på ett möte och lyckades iaf få fram något, men det är ju svårt när man har en mamma som slår dövöronen till. Prata du med överläkaren om det tycker jag.  

    frk Kanin, åh vilken ovisshet du lever i, håller alla tummar för att det ska gå vägen för er. Många kramar!

  • Vi 5

    MalinK, Så modigt och kärleksfullt av dig att både prata med din mamma och skriva till dina föräldrar. Det beundrar jag verkligen, själv klarar jag bara inte att prata med min mamma om sådant. Vi har numer en relation och pratar ganska ofta med varandra om vardagliga ting och jag tycker om min mamma, men det är ingen mor-dotterrelation, det finns för mycket ivägen, mest av allt tycker jag så gräsligt synd om henne. Det är svårt att svara på hur hon mår, för hon pratar inte om det och jag undviker att ringa från sen em och kvällstid och även på helgerna för jag orkar inte höra henne så full (om hon ens svarar).

    Pyttis, åh du har ju också varit så modig i relation till din pappa. Har ni pratat om det sedan i efterhand?

    Milla, även jag har ju förlorat en förälder, fast min pappa, han tog sitt liv för ganska precis 7 år sedan. Även jag blev nu påmind om att jag saknar honom och liksom du är jag ledsen över att Edvin inte får träffa sin morfar. Men jag är också ledsen över att min man inte fått träffa min pappa någon gång. Han var en underbar person, men komplicerad och hade även han alkoholproblem. Suck det är besvärligt med föräldrar.

    Mandra, du är en fantastisk människa, jag beundrar dig alltid. Du kommer att bli en bra personalvetare för du hade passat till vad du än bestämt dig för. Och det är viktigt att tänka på vad man faktiskt vill göra, och inte bara vad man vill vara. 

    Bibabba, usch så jobbigt med din pappa. Just den där känslan av att bara kunna stå och se på, att det inte spelar någon roll vad man gör, det är hemskt!

  • Vi 5

    Mandra

    Jag undrar om jag får ställa en ego-fråga? För visst var ni flera här som pratade om ridning förut? Min syster fyller 30 och är gammal hästtjej men har inte haft råd att rida på länge, länge och jag och min andra syster skulle vilja ge henne någon ridupplevelse i present, vi tänkte oss någon form av ridläger som varar några dagar. Är det någon som känner till något bra?  

  • Vi 5

    juni, tack för svar, just vinprovning är dock inget vidare för henne, hon har nu i 3 år lyckats hålla sig borta från sådant...

  • Vi 5

    Åh, tack så mycket! -perfekt, nu har jag länkat vidare till min andra syster

  • Vi 5

    Kaz, bara han inte är allergisk mot penicillinet nu då?!

    Mandra, gulleTyra

    MalinK, så klart han inte vill varan ågon gammel_Mattias

    Frk Kanin, *kramar*, så tufft du har det! Håller mina tummar för att det ska gå vägen av sig självt och att annars ett IVF kan hjälpa till på traven.

  • Vi 5

    åh vilka många härliga inlägg ni har skrivit (fast kanske inte att kräkningar, vattkoppor och obehaglig medicin är så roligt eg.). Men jag slogs över hur stora era barn verkar vara och tänker på att Albin hade varit så stor. Det är väldigt svårt att föreställa sig. Även Edvin börja kännas "stor". Just nu säger han "otta" (=borta) och gömmer saker hela tiden. Och så är han galen i Ellenböckerna särskilt de där hon klär av sig så att han kan se hennes bröstvårtor Han är också väldigt intresserad av sina egna bröstvårtor. Gullunge.

  • Vi 5

    Assar, jag vet inte riktigt om det är tidigt, men man kan ju definitivt förstå några ord även om det är mycket ourskiljbara ljud Och han förstår hur mycket som helst förvånar oss varje dag. Hallonfest, vad kul! Låter lite surt med 4 skålar.

    Pyttis, stackare, sjuka med allt det på samma gång. Hoppas du får ordning på FL.

    Kaz, bra om det inte var PC allergi och skönt att det går att prata med honom. Vilken tapper kille.

    Mandra, fantastiskt med Katthemmet, och tänk att just kollegan var engagerad. Vilket sammanträffande.

    Mini, imponerande, min man längtar tills han kan gå på "killfilmer" med Edvin "inga sådana där trista tjejfilmer"

    Wilma, wow du är ju het på marknaden, gå på bio och fixa date där {#lang_emotions_surprised} {#lang_emotions_laughing}Jag är imponerad.

    Siggan, vad fint det låter med lockarna Edvin hr små ljusa långa testar vid/bakom öronen, lite som pojken på tändsticksasken och jag vill aldrig klippa bort dem. Albin hade likadant.

Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*