• M73

    30+ som fick första barnet 2006 *4*

    idag tänker jag städa kylskåpet... jag är inte heller så rörlig så mina städprojekt går i snigeltakt... o städning är eg inte min grej så jag hoppas att de här anfallen tyder på att det närmar sig... Har köpt hem en ananas med.

    Mandra o Piggley; tycker att ni är fantastiskt duktiga! Jag orkade inte ens ta itu med min lilla kurs eftersom jag kände att jag var totalt ur form för att försöka tenta nått jag knappt fattar.. 

  • M73

    Malin; oj, jobbigt att behöva tänka om en vända till... hur blir det för barnen vid de olika valen? finns det klara fördelar med nått alternativ?

  • M73

    Frk kanin;  men hjälp so jobbigt ni har haft det! Hoppas att det ordnar sig nu! Jag hade ju ett hopplöst första år med T där de inte ville lyssna på vad jag sa om problem med andning o mage o när det väl började lyssna höll det ju på att växa bort... hoppas att det ska bli smidugare för er. Fint namn!

    Drutten; hitills är steget fr två till tre enklare än fr en till två. A har varit väldigt snäll o behändig även om hennes mage börjat spöka lite nu o det är T som väckt oss på nätterna.. Får hoppas att du får igenom din beställning då! A lät ju vänta tio dagar efter BF o det hade jag INTE beställt. Snabbare förlopp fr första värk än med T men ändå lugnare för att jag var beredd på att det kunde bli bråttom på slutet...

  • M73

    vi läste trollkarlen fr oz för H i vintras o hon gillade den.just nu har hon inte riktigt tålamod med långa texter dock. 

  • M73

    drutten: du har mina sympatier! jag trodde ju jag skulle bli galen på de där tio extra dagarna... hoppas din bebis har vett att lyssna på dig!

    Här försöker vi få T blöjfri dagtid men hon bryr sig inte riktigt om ifall hon kissar ner sig så det känns lite hopplöst. Dock går hon faktiskt o sätter sig på pottan om hon känner att hon behöver bajsa så lite är det på G att lossna. 

    Börjar så smått vänja mig vid trebarnslivet, A är väldigt lugn om inte magen krånglar o svarsleendena har börjat komma, då smälter man!  

  • M73

    sista månaden som gravid är nog bara till för att man ska bli så less på det att man ser fram emot att ha lite ont ;)

  • M73

    Grattis Drutten. Sköt med en någorlunda punktlig gosse så du slapp så mkt övertid.

    PW; hjälper det att punktmarkera henne o påminna om att kissa? Tror det kan vara för mkt att tänka på?

    Asap; tror förskoleklassen är gratis men man betalar för ev fritidsplats.

    Här är det skolstart den 20 o jag bävar för logistiken.. Jagar en billig syskonvagn på blocket nu för annars tror jag det blir onödigt jobbigt. Fast vad jag är mest orolig för är nästa vecka när jag ska vara själv hemma med alla tre. 

  • M73

    Asap; :har ni sagt upp fritidsplatsen? de flyttas automatiskt över till fritidsplats fr förskoleplats införförskoleklassen här. Det var rena slumpen att jag kom på det o sa upp Hs plats. samtidigt justerade jag att T kommer att gå 15 timmar. Ring o prata med dem imorgon
    Piggly; De går ungefär samma tider om jag fattat rätt o skola o förskoloaligger nära varandra så bara man vänjer sig blir det nog en baggis.

     

  • M73

    Mandra; läskigt! Hoppas hon kryar på sig snabbt! 

    såg någon som la ut en bild på en studsmatta med texten "vår tids barnhage" ;) Funderar lite på om vi skulle ha en men vet inte om mina nerver skulle hålla. Poolen är lättare för där kan jag gömma stegen för dem...
     

Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*