Inlägg från: harvärldensunderbarastefamilj |Visa alla inlägg
  • harvärldensunderbarastefamilj

    Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare

    MCL- går in i v 7 på söndag, skall till gyn imorgon för första besök o koll så att det ser ok ut. Så ännu så länge så har jag nog inte rikgit "köpt" att jag e gravid =) (får skylla på de två MA förra året) Men kan säga att även jag fått gått upp en del i insulin redan nu.

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Protea- välkommen till tråden!!! Jag har också fått höja insulinet redan. Håller just nu på att finjustera lantusdosen på morgonen skall nog sänka den lite då jag ligger lite väl lågt till lunch på dagarna dock! Känner verkligen igen det du menar med att det liksom inte tar, hade en natt förra v då det bara vägrade sjunka....Men nu verkar det ha blivit lite bättre.

  • harvärldensunderbarastefamilj

    MCL- jag får ofta pilla till lite extra humalog på nätterna. Har redan nu tagit som vana att testa bs de ggr som jag vaknar. Brukar bli runt tre o runt fem på natten minst, så det känns rätt skönt o veta hur man ligger då med! Vart går du nån stans? Jag går på sös, men skall idag till gyn på odenplan. E onekligen jäkligt nervös inföer dagens gynbesök men men e bara o åka dit så får vi se om det verkar bli ett nytt MA eller om det kanske e någe som växer där inne,.

  • harvärldensunderbarastefamilj

    mcl- aj då hoppas det inte e någon fara för dig!! o tack för tanken idag =)

    ego - var ju hos gyn idag o hon sa innan hon kikade att det hon ville kunna se idag (då det e så tidigt) var säcken o att den satt rätt. O den var rund o fin o strl som stämmer överens med 5+4 hinnan runt såg fin o tjock ut med. Sen kunde hon ev se en liten miniskugga som skulle kunna vara embryot men för litet för att kunna säga med säkerhet. Så jag fick lämna lite blod så hon skulle kolla hormonhalten o sen skall jag tebax på måndag o då lämna prov igen så hon kan se om hormonet ökat i den takt det bör. För då skall de kunna se om det lutar åt rätt håll. Sen skall jag tillbaka måndag efter midsommar o då kan hon säga med säkerhet om det e någe eller ej. Men hon sa att hon tyckte att det såg bra ut såhär långt iaf. Men tycker att de borde kunnat se betydligt mer redan nu..... jaja e väl bara vänta o se. Kram på er

  • harvärldensunderbarastefamilj

    MCL- jättetack för pepping, Skönt att höra att det kanske kan vara ok iaf denna gång!! =) Har du varit inne o kollat någe ännu?

  • harvärldensunderbarastefamilj

    mcl- håller tummarna för dig på onsdag då!!! Åå vad jag hoppas att allt ser ok ut för dig då!! (skall ju lämna lite mer blod på måndag o se om gravhormonerna ökar som de skall, lite nervig över det kan jag erkänna) Men bs osv ligger iaf bra! =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    mcl- du e ju bara så gullig! Tack för tanken, lämnade blod idag men sista lasset hade skickats iväg till labb redan så jag kommer inte att få svar förräns imorgon. Skall bli spännande o höra om gravhormonerna har ökat på sig som de skall från i fredags. Annars så ligger mit bs ruggans bra just nu, har nog aldrig legat såhär bra =) Hur har det gått för dig har blödningarna gett sig?

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Kim- tack snälla =) Hur går det för dig med ditt låga BS går det bättre nu när du e sjukskriven deltid?

  • harvärldensunderbarastefamilj

    vad skönt att du börjar få koll på det hela, e ju så jäkla jobbigt o dippa när man jobbar, e hemma fr jobbet idag för natten var piss. känning, rekyl efter två timmar, känning igen men ingen reyl så vaknade efter att knappt ha sovit med en ruggans migrän. =( Så skönt att jag har förstående kollegor såna ggr!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    MCL- håller alla tummar jag har för dig imorrn!

    kim- har fortfarande värdens huvudvärk börjar tro att det kanske e nackspärr på g *S*

    ego- gyn rinde just o värdena såg kanon ut de hade mer än dubblats under helgen så hon var mkt nöjd. Lite skönt iaf!

Svar på tråden Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare