Inlägg från: harvärldensunderbarastefamilj |Visa alla inlägg
  • harvärldensunderbarastefamilj

    Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare

    Hej tjejer, tror att jag kanske kan ha lyckat plussa igen. Lite tidigt ännu men svaaaagt streck på billighets testet idag iaf!! Så får se om vi kanske får tredje ggr gillt nu!! Kram på er

  • harvärldensunderbarastefamilj

    hej igen- köpte "riktigt" clear blue test idag o jo då där infann sig ett pluss. Så nu börjar BS jakten igen. Håller tummarna för att det går vägen denna gång nu!! kram på er

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Tack snälla =) såg att du visst har två där inne som sparkar. Spännande!! Vet du vilka sorter?

  • harvärldensunderbarastefamilj

    tvåfem- tackar, vågar inte vara riktigt glad ännu o kommer nog att ligga lågt tills jag når v 36 =) Hur går det för er andra här inne, hur långt har ni kommit?

  • harvärldensunderbarastefamilj

    kim- tackar!! Oj redan v 22 härligt!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    vilda- så det e dax för dig nu skoj!! Kommer ihåg att du kom in i tråden just som jag hoppade ut sist ;) Skönt o veta när senaste datummet är iaf!!

    tvåfem- tackar! Jodå men som sagt efter två MA så kommer det nog att ta ett tag tills man vågar tro på det hela ändå. Går fortfarande på toa o liksom tror att mensen skall komma igång *S*

    turkisk peppar- spännande men förstår att det e jobbigta att vänta =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    vilda - så skönt att du fick tag på dem o att de lyssnade och förstod!! Du skall se att du snart har bebbe hos dig nu =)

    nasse- härligt med positiva besked o skönt med ett "bäst före datum" sas =)

    elbyl hur gick det för dig idag?

    Kim- hur går det med bs? har du en massa känningar hela tiden?

    lite ego- fick veta vad mitt senaste hba1c var o det var 5,5 e sååååå lycklig. Vet att det e många här som har betydligt lägre men det är det bästa jag någonsin har haft. Även sköldkörtelns värde såg bra ut 0,78 så levaxindosen verkar bra just nu. Känns så bra att veta att ingångvärdena är ok!! Kram på er!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Behnda- härligt att få åka hem o att lilleman mår bra!! Kan ju inte vara bättre tid att få komma hem nu när det e soligt o varmt o underbart ute.

    Kim- fy sjutton vad förbenad jag blev av att läsa ditt inlägg. Vilken jubelidiot till läkare!! Byt!!! Har haft läkare under åren som varit lite åt det hållet o då genast bytt för e de inte intresserade av mig som patient o vill ge en bra vård så vill inte jag tillhöra dem. Har nu turen att hittat en fantastiskt bra läkare på sös som e helt fantastisk!! Hoppas du orkar med o får lite koll på de låga värdena!!

    lite ego- e hemma fr jobbet idag ont i halsen o sliten, så jag jobbar hemmifrån o skall göra så även imorgon. E guld värt att kunna göra det så man kan ta sovmorgon o ha koll på bs även på nätterna. Kommer att ha ca en semetserdag i veckan under juni o sen blir det till att jobba hela sommaren för att sedan åka iväg på bröllopsresa i oktober (om vi nu kan åka då =)  )

    kram på er !!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Kim- jättesvårt att ge råd, men jag gick förr på Danderyds sjukhus o där hade det "stafett" läkare vilket innebar att man fick nya i stort sett hela tiden. Uridiotiskt för ingen kom ihåg vem man var eller visste något om ens bakgrund osv. Nu har jag En dia läkare som jag har kontakt med både via mail, tel o besök även då jag ej e gravid. Har jag någon fundering så mailar jag o han återkopplar inom en dag. Helt fantastiskt!!! Vet inte var du bor men jag skulle nog försöka byta (men jag e en jobbig patient som inte nöjjer mig förräns jag har de bästa ;)  )

  • harvärldensunderbarastefamilj

    vilda- gu så spännande skall hålla alla tummar o tår för dig inatt/imorgon!!! =)

Svar på tråden Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare