Inlägg från: harvärldensunderbarastefamilj |Visa alla inlägg
  • harvärldensunderbarastefamilj

    Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare

    MCL- aaah härligt o inte få högre rekyler än så =) Då skulle inte jag heller dutta!! Ligger just nu när jag börjat med mitt några enh humalog till natten om jag ligger runt 8 väldigt bra så det e skönt. Har inte haft känning på natten på mkt länge (läs någon vecka *S*) Skoj o höra om professorn där som sa 4,8 som max. Jag hade just Hba1c på 4,8 vid sista mätningen =) Får se hur det blir nästa koll!

    apsa-jag kommer vara i v 13 skall dit nästa v o då skall man ha lämnat blodprov senast 5 dagar innan. Håller med MCL att om din läkares största oro är att du sänker Hba1c för fort så borde det ju inte vara nån fara. Vet att ögonen kan ta lite stryk om det sjunker för fort så kanske e bra o ha lite is i magen ändå om läkaren tycker så.

  • harvärldensunderbarastefamilj

    MCL- jäpp måste ta ca 2 ehn hum till natten annars blir jag hög vid kl 03, men tar jag det så ligger jag sen runt 4,5-5 reseten av natten verkar det som. Provade innan att höja lantusen till natten men då fick jag bara känningar på sen natten o låg ändå högt vid kl 3. Tror nog att du skall göra som du gör om det funkar för dig =)

    apsa- gör du rätt i försök att njut o vara glad nu =) (inte så lätt ibland)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    mcl- hihihi jäpp det där att bara kunna njuta av en grav låter lyxigt tycker jag =) jag lät aldrig bli att korra mitt i natten utan låg då vid kl tre på runt 11 om jag inte tog hum när jag gick o lade mig. Gissar att det hade fortsatt upp till kanske runt 13-15 om jag inte pillat i mig någe. Dock så hade jag högre lantus dos då vilket resulterade i känningar efter korrningen frammåt 5. (började med att höja lantusen på natten för att slippa toppen vid 3) . Då det inte funkade sänkte jag lantusen igen tidigarelade den en timme o började pilla i mig några hum vid sängdax o det verkar funka kanon (hitentills) =) Jäpp håller med denna tråd e såååå värdefull!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    vallmoblomman- Fy så jobbig natt du måste haft =( min var inte lika jobbig låg på 8,3 vid 3 o 3,2 vid 5 tog några klunkar läsk o vaknade på 5. Tror inte det e så farligt när du fick ner BS så fort igen efter rekylen. Vet att nån skrev att så länge man inte ligger högt över 4-5 timmar så skall det inte påverka fostres?! (vet inte om det stämmer, men tycker det var skönt o få höra iaf) Tror dessa bergodalvärden sliter mer på oss än på liten. =)

    kim- GRATTIS härligt att höra att allt ser bra ut!! Vilken v e det du e i nu?

  • harvärldensunderbarastefamilj

    kim- oj då e det ju verkligen slutspurten för dig nu guuu så härligt!!  Är i v 11+2 idag så nytt rekord för mig, känns super det med!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    MCL- just ja har för mig att det är Inolaxol som jag tar som e som sandlåda men skall dubbelkolla =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    protea- grattis till alla fina resultat!! E väl inte mkt med 3,5 kg. Jag har lyckats gå upp hela 6,5 kg redan....(alla jäkla känningar i tid o otid som sabbar). Lägger dock inte för stor press på mig att föröska hålla vikten med nu som jag gör annars, räcker med att hålla bs bra just nu tycker jag. =)

    MCL- mmm förstår att du längtar, jag e sååå nervös inför tisdag...

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Kim - toppenbra jobbat!! =)

    Tjejer, hur mkt har ni gått upp i vikt? (hoppas ni vill svara ;) )

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Kim- känner lite som du med vikten att BS e det som går först. Men hade ju tänkt slippa bli en sumo iaf =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Kim- du kommer att fixa det galant ut o ränn runt med barnvagnen sen bara så skall du se att kg rinner av dig =)

Svar på tråden Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare