• Rudies

    Vinter/vår/sommar mammorna i Luleå 2009/2010

    Här kommer den nya tråden!

    Välkommen att hoppa in alla nygravida eller ni gammelgravida som just upptäckt att vi finns, var inte rädd att lägga er i våra diskussioner och följ gärna med på fikaträffarna och dela erfarenheter och upplevelser. :)

    Här är den gamla tråden: www.familjeliv.se/Forum-11-263/m48247488.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-23 08:57
    BF-listan: www.familjeliv.se/Forum-11-263/m50235868.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-21 20:15
    FIKATRÅDEN: www.familjeliv.se/Forum-11-271/m52106246.html

  • Svar på tråden Vinter/vår/sommar mammorna i Luleå 2009/2010
  • Mary Jo
    snart mamma igen skrev 2010-01-23 16:53:22 följande:
    hehe.. de ser inte så positivt ut just nu MEN man vet aldrig hur de slutar.. de är ju många timmar kvar på helgen hehe
    jag tror den kommer på bf eller 2 dagar efter! snart hursomhelst!!
  • snart mamma igen
    Mary Jo skrev 2010-01-23 16:54:21 följande:
    jag tror den kommer på bf eller 2 dagar efter! snart hursomhelst!!
  • humilis

    Lillemor: Såg dig på icamaxi. vet inte om du såg oss? Vi sattt i bordet bredvid varandra. VAd liten och nätt du ser ut, inte som att du ska föda snart inte!

  • Fröet84

    jasså, åt ni oxå korv=)? jag såg er tyvärr inte haha var så trött, förstår inte hur jag kunde missa om ni satt i bordet breve, nog är man gravidsenil=)  tack! känner mig som en klumpeduns för tillfället! har i prinip bara gått upp mage så det är ju skönt att jag slipper dras med en massa extrakilon efter förlossningen iaf:) 

  • Myran09

    Vad kul med en liten tjej i magen, majnollnio! Hon väger ungefär lika mycket som Alice när hon föddes:)

    Vi verkar vara några som fått höra att vi väntar tjejer och jag håller med Marie, det ska bli spännande att se om det stämmer:)

    Har 26 dagar kvar till BF nu och jag känner ingenting. Inte en sammandragning eller nåt. Nån enstaka gång ilar det till lite när jag känner att bebben bökar, men det är allt. Jag får väl gå över tiden den här gången bara för att få lite bonustid som gravid haha.

  • theresiaw
    majnollnio skrev 2010-01-23 11:36:56 följande:
    UL gick jätte bra, det var helt klart värt dom 450 kronorna kan jag säga. Hon var jätte duktig och gick igenom exakt allt man kan på bebisen. Tror jag låg där ca en timma och hon berättade vad allt var, kollade hur mkt den vägde (543 g fick hon fram), jag hade en väldigt stor moderkaka (som jag även haft med dom två andra), hon kollade efter klumpfot, downs syndrom, läppspalt .. ja allt! som jag inte hade en aning om att dom ens kunde kolla efter??Och könet, ja det bekräftade hon ca 5 ggr och jag väntar en liten FLICKA! ♥ hon var över hundra procent säker och sa att jag fick komma och lämna pojken hos henne om det kom en sån 'SÅ säker är jag' också visade hon blygdläpparna massor av gånger osv. Tror hon tog 7-8 bilder på bebisen som hon skulle maila över till mig :) den ville dock inte visa sig i profil så hon fick ingen sån bild.Och hon hade inte 3D som jag trodde. Så det var en liiiten, men bara liten besvikelse då jag trodde jag skulle få testa det ;)Nä allt som allt är jag toknöjd över besöket och kan varmt rekomendera henne. Flytande svenska pratade hon också, nu är ju det här mitt sista barn (som planen iaf är) men hade jag fått fler hade jag absolut åkt tillbaka!
    Hej hej
    ohh så härligt!
    vart gjorde ni ul??

    vart så sugen!

    vad var det i för v?

    Kram
  • snart mamma igen

    myran09: jag har bf i dagarna.. o känner inte nå speciellt o dem har sagt att jag kanske inte känner sammandragningar mm.. så du kanske är sån åxå.. o så smäller de bara till

    fast du kanske får övertid för att få igen som du säger

  • majnollnio

    jag har varit till torneå och gjort hos en BM som har jobbat i både sverige och finland i måånga år. nu jobbar hon halvtid i torneå och halvtid i uleåborg. det var just över gränsen så jätte nära egentligen ;) en ikeatrip och UL, perfekt kombination!

    jag var i veckan 25 då jag gjorde det. hon sa att man ser bäst och sånt i vecka 20-26 men det går väl annars också. men då är det allra lättast! :)

    och ja, det är himla kul att det blir en tjej. storasyster är överlycklig, haha ;)

  • Myran09
    snart mamma igen skrev 2010-01-23 20:28:10 följande:
    myran09: jag har bf i dagarna.. o känner inte nå speciellt o dem har sagt att jag kanske inte känner sammandragningar mm.. så du kanske är sån åxå.. o så smäller de bara till fast du kanske får övertid för att få igen som du säger
    När vattnet gick förra gången så fick jag lite sammandragningar efter ca 2 dagar som de försökte stoppa så jag vet ju iaf hur de känns, men än så länge är det helt lugnt. Fast man ska väl inte klaga, det är ju kanske inte så kul att gå med sammandragningar, förvärkar mm flera veckor innan det är dags.
    Jag hoppas att det bara smäller till:)
  • Mary Jo

    Åh idag är första gången jag är lite deppig över att vara gravid ,en av våra gamla bästa kompisar Sofie kom förbi och nu gick hon och ante på krogen. det hade varit såå kul att få gå ut alla tillsammans för vi har alltid sjukt kul ihop. men det blir inte samma sak nykter. Jag kanske är jättetöntig men jag har fan inte kul när jag går ut nykter (knappt full heller haha) .. men men nu är det såhär. jag tröstar mig med lite choklad!

    Hoppas ni andra har en trevlig kväll!

Svar på tråden Vinter/vår/sommar mammorna i Luleå 2009/2010