Inlägg från: Längtandsfull |Visa alla inlägg
  • Längtandsfull

    Tårttråden del 17

    ok.. låter fräkt men jag hade velat lära mig att göra själv.. även om det är svårt.. Verkar ju vara folk som klara det här... Kollade i bildtråden och det är ganske många som lyckas få snygga bilder.. Kan inte tänka mig att alla springer till konditorier när dom skall göra en bild.. Men självklart så var det ett bra tips.. Tackar..


  • Längtandsfull
    Missy Cat: ok, men gör man då tårtan och sen plastar in den och sen in i frysen? men man har väll inte en spacklad tårta i frysen? det får man väll göra innan den skall ätas.. Vet du om den smakar sämre om den varit fryst?

    Jag skall försöka göra IFK- märket och det verkar inte vara det enklaste eftersom att det är så många detaljer.. Har du något bra förslag på hur jag  gör?
    Har aldrig gjort detta så jag är helt nybörjare och har inte en aning..
  • Längtandsfull

    shit också... tårtdecor har stängt hela helgen... Jag som behöver handla
    Måste ha framförallt SP..
    Vad gör jag nu???

    Ikväll skall jag sätta mig och försöka mig på att göra IFKmärket i SP..
    Problemet är bara att jag kommer först få måla bilden för hand på papper och en försöka få över den bilden på SP..

    Har absolut inte en aning om hur jag skall göra så detta blir spännande...

    Vet inte ens om jag har alla färger


  • Längtandsfull

    Skall snart lägga på min dekoration jag gjort i sp.. det är ett ifk-märke.
    Kan man på något sätt få den lite glansig eller nått.. Den är så matt och tråkig i färgen.

    Sen undrar jag till nästa tårta jga skall göra. Kan man få bottnarna mer saftiga?
    När bottnarna är nybakade så är dom så otroligt saftiga men när man delar dom och lägger dom i tårtan så försvinner mycket av det goa saftiga..


Svar på tråden Tårttråden del 17