Inlägg från: mammaNena |Visa alla inlägg
  • mammaNena

    gravid med ivf och bf sommaren 2010 del 2

    Höst flickan skrev 2010-04-29 13:58:16 följande:
    Japp clearblue..då spydde jag som en gris.....
    jag med
  • mammaNena

    vet ni vad.. på tisdag föder jag barn! va på möte ang igångsättning idag och läkaren diskuterade inte ens! hon ville att jag skulle berätta, sen gjorde hon en gyn undersökning + hinnsvepning och jag e öppen 3 cm och helt mogen. så hon trodde nästan det kunde komma igång innan nu med hinnsvepningen, hon jobbade jouren på söndag sa hon annars tar de hål på hinnorna på tisdag och hon trodde det skulle räcka för att sätta igång fl!
    Så skönt att äntligen få ett slut på detta!

  • mammaNena
    Höst flickan skrev 2010-04-30 13:10:11 följande:
    WOW helena...coolt!!!Stort lycka till! Kommer du ha någon bedövning?(planerad ) Jag var o gjorde min andra glukosbelastning i dag, gick bra. Funderade o läste en del om smärtlindring..o inser att alla har en baksida verkligen o risken med dessa... Så vi får la se....*phu* Mitt mantra..(vädurs ord ) du e stark..du klarar det Hoppas ni får en underbar valborg mina vänner Kram kram
    ha ha. ja skit coolt, det e just va det är! känns nästan som jag svävar fram nu (går som en gammal tant) Men känner mig fjäder lätt på något vis!

    Jag ska ta det lite som det kommer med bedövning, men mia födde jag helt utan, inte ens lustgas.. ska testa mig på dyktekniken, men får väll se om det funkar..
  • mammaNena
    Josefin L skrev 2010-05-02 17:07:58 följande:
    Jag blir snart tokig här! Har drabbats av hepatos, graviditetsklåda, och håller på att bli tokig. Det är som miljoner myggbett över hela kroppen, värst på nätterna så klart så man inte kan sova. Åkte in akut i går och fick Tavvegyl och Lergigan och hoppas det kommer mildra något. Imorgon ska jag ta leverprover för att se hur höga de är. Någon annan som drabbats av detta? Det värsta jag varit med om hittills!! Helena: Lycka till på tisdag, vad kul! Vilken vecka är du i?
    jag hade jätte kli när jag väntade mia. har du testat miniderm? eller canoderm?
    Jag har tyckt att det hjälpt lite iaf.

    Jag är i v 38+0 på tisdag.
  • mammaNena
    Josefin L skrev 2010-05-02 19:10:32 följande:
    Helena83: Hade du klia över hela kroppen? Jag höll nästan på att kapa av mig alla mina kroppdelar i går natt för det var olidligt! Jag har inte testat några salvor utan läkaren tyckte jag skulle köra med tabletter eftersom det är på hela kroppen. Tur att det finns kylbalsam som man kan smörja in sig i!!
    Jag hade mest på mage/rygg/armar/lår, oj så ja nästan hela kroppen :S
  • mammaNena

    nej än är jag inte på FL. vi ska vara där kl 8 i morgon bitti. jag är skit nervös det är ju så lätt att fokusera bara på det onda, jag har ju dock gjort det 1 gång innan och det va ingen bra förlossning! Men jag måste verkligen försöka få rätt på fokus!
    Ska tänka på plutten vi får efteråt!
    Synd bara att inte mia kan vara där och hälsa på oss efteråt.. Hon är på solsemester på rhodos (kanske jag inte sa i denna tråden) men men, vi ska ringa henne först!

  • mammaNena

    hej alla. Nu är vi äntligen hemma igen!
    skulle ju blivit igångsatt i tisdags morse. va där inne kl 8 som avtalad tid, MEN. ALLA skulle ju föda barn just då. och iom att mia bara tog 2 timmar på sig att komma, så vågade dom inte chansa att ta hål på hinnorna och där helt plötsligt inte fanns någon som kunde ta emot honom. så efter att ha kollat med ctg att han mådde bra och kollat att jag va öppen redan 5 cm så fick jag komma tillbaka kl 13, men vara reso att snabbt komma dit OM det blebv lugnt. Vi va där igen kl 12.30 och DÅ skulle det bara köras en ny ctg sen skulle vi flyttas till ett fl rum, MEN då kom en hög blivande mammor till... kl 15 fick jag komma till fl rum. de tog hål på hinnorna kl 15.17. efter ca ½ timme kom onda regelbundna värkar. AJ! sen blev det lite väl bra och det blev knappt paus mellan värkarna! Fick en spinnal bedövning kl 18= skönt! började krysta strax därefter, men det hände liksom inte så mycket. kl19.47 föddes han, och då i vid öppen hjässbjudning= tittade uppåt. därav att det tog lite tid i själva krystandet. MEN det behövdes bara 3 stygn!
    Han vägde 3210g och va 50 cm lång. (och såklart världens finaste )
    Den som vill se honom, innan jag får in en bild här på fl, kan gå in på www.lthalland.se klicka vidare till webbisar (längre ner på höger sida) och så finns vi på Helena Dedorsson.
    Vi tänkte åkt hem igår, men han fick lite dåligt sockervärde, så vi fick ge lite extra ersättning, så nu mår han bättre igen

  • mammaNena

    Det är helt galet som jag älskar denna lille människa! Nu har ju tyvärr inte Mia kommit hem än från sin resa, hon kommer i morgon bitti, så livet som 2 barns mamma har inte riktigt sjunkit in än. men allt blev så fel i början med mia så jag fick aldrig det där lyckoruset av att fått ett barn. Men NU! jag skulle kunna ha minst 100 st till av samma "plutt" Jag är helt galet kär! {#lang_emotions_heart}
    Och olle fick höra något idag som gjorde honom Väldigt lycklig plutten föddes på Starwars dagen! "may the 4 be whit you" Han är helt tokig i starwars

  • mammaNena
    Vädur 78 skrev 2010-05-10 11:04:18 följande:
    så söt
    tack
    har inte du någon bild på din goding?
Svar på tråden gravid med ivf och bf sommaren 2010 del 2