• icka76

    Brudarna babblar vidare 8

    Glömde kommentera din BM. Hon verkar inte veta riktigt vad hon pratar om. Fast iofs så stämmer inte alltid UL-mätningarna heller. Alice var tippad att väga 2900 men hon vägde 3380. De plockade ut henne i v. 38+2.

  • icka76

    God Jul

    Åsa: Alice har en likadan klänning, fast tyvärr har hon växt ur den. Jag ska lägga till dig på fb.

    Dom: Såg att de även hade vegoskinkan här i GBG, är den god? Hur smakar den?

  • icka76

    Susie: Kan ni inte be om ett familjerum då kan ju även Jolina stanna kvar. D stannade båda dygnen med oss vilket jag var glad över. Jag kunde knappt förflytta mig själv i sängen och han tog allt ansvar för Alice, bytte blöjor och bar på henne. Räkna med att stanna kvar på sjukhuset minst 2 dygn. Jag hade nog lite för bråttom hem så nästa gång kanske jag stannar en natt till.  Nej de kollade inte hur hon låg innan de skar, vilket jag var nervös över. Jag var rädd att de skulle skära i henne. Jag tror att de känner över magen ordentligt innan de skär för att känna så att bebisen inte ligger för ytligt. Klaga på det är tufft att vara höggravid Min BM sa att det är naturens sätt för att göra att man ser fram emot förlossningen.

    GOD JUL allesammansTomte

  • icka76

    Susie: Usch vad jobbigt. Tur att det snart är dags så du slipper ligga inne altför länge, även om det känns surt just nu. Trist med kräksjukan, hoppas du klarar dig från den, och att du inte får träffa Jolina.

    Domenica: Vad många det är som är sjuka. Vi har varit förkylda allihop även här. Alice har varit förkyld i 2 veckor och har de sista dagarna blivit värre men idag var det bättre igen. Hoppas ni kryar på er snabtt.

    God fortsättning på er alla.

  • icka76

    Susie: Jo det går jättebra med Alice. Jag älskar att vara mamma. Planerar nästa till 2013, fast D är inte invigd i de planerna än Tänk nu är det mindre än 2 dygn kvar tills din lilla tjej är ute. Hur går det med blödningen har den stoppat? Hoppas du slipper vara förkyld efter snittet, det är inte kul att nysa nysnittad. Jag har äntligen beställt tid för att kolla upp varför jag fortfarande har ont i magen. Ska till läkaren nästa måndag. Det känns som ett stort blåmärke mellan naveln och snittet. Enl. den BM jag pratade med kan det vara vätska eller blod kvar som inte absorberats än. Hon tyckte jag skulle be om ett UL på magen. Stor kram.

  • icka76

    Domenica: Du har så rätt i att jag bara skulle ha ett barn. Vet inte vad som hände

    Susie: I morgon smäller det, hur känns det? Gick det bra på inskrivningen? Ett stort lycka till.

  • icka76

    Ja, släpp allt och uppdatera oss Nu snusar du bebis och har nog ganska ont, men visst är det värt det? Kram

  • icka76

    Nja, nog för att jag var kär i Alice men jag var även rätt dimmig av drogerna och det onda så mitt minne är oxå lite blurrigt från första dagen.

Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8