• icka76

    Brudarna babblar vidare 8

    Domenica: Internet är på både gott och ont. Har du ringt till din BM? Du får säkert komma dit och ta ett blodprov, om inte för att lugna nerverna. Har du förhöjda värden så kommer de säkert att hålla koll på er och plocka ut lillspark innan det hinner bli farligt. Jag mår bara bra, mina nässelutslag gick över och inga mer blödningar. Tappen såg jättefin ut i måndags och lillen sparkade på där inne. Nu såg man sklettet tydligt i de små benen Läkaren som kollade tappen såg att moderkakan släppt lite i ena hörnet och att det var det som orsakade blödningen + att det fanns lite mer blod kvar där inne som han trodde skulle komma ut. Detta var tydligen VÄLDIGT vanligt och jag skulle inte oroa mig. Men nu börjar jag istället oroa mig för RUL om 2 veckor. Tänk om näsapan inte är frisk eller har grava missbildningar. En tjej i en annan tråd var på RUL igår och hennes bebis hade så mycket vatten i huvudet att hjärnan inte hade utvecklats. Hon måste avbryta graviditeten. Fick ångest då jag läste det vilket resulterade i en mild utskällning av D för att jag var inne och läste sånt

    Hoppas du får kollat din levervärden snabbt så att du kan sluta oroa dig över det. KRAM

  • icka76

    God morgon!

    Hoppas alla mår bra.

    Blir lite avundsjuk på det där med vinet i sommar. Ni som kan, får ta ett glas för mig oxå. Jag tror jag åkt på världens foglossning i högra höften, gör ont som attans så fort jag råkar vrida benet åt sidan. Känns som en kniv skär in och höften går av typ. Hade inte du Hannah ont i din höft i början?

    På tisdag är det dags för RUL här. Kan ni fattat hur snabbt det gått! Går även in i v.18 då. Jag känner bebisen varje dag nu, som lite sprattel länst ner ovanför blygbenent och små, små pickanden ibland. Vi ska snart i väg på Baby och Barn-mässan som är på Svenska mässan i helgen. Börjar bli lite nervös inför RUL, tänk om det är nått fel på Näsapan, ja förutom näsan då Ska även få svar på trippeltestet på tisdag. Det blir en nervös dag.

    Domenica: Snart dags för dig nu, spännande att se vem Lillspark är

    LillaT: Jag vet inte om det låter så lockande det där med vaginal förlossning, är rätt nöjd över snitt. Fast jag vet att det inte heller är en dans på rosor, men jag resonerar så här att när det gör som ondast efter snittet har jag redan fått öppna presenten

    Ha en fortsatt bra dag tjejer!

  • icka76

    Hej i tråden!

    allt gick bara bra igår. Tyvärr var bebisen inte så samarbetsvillig när det gällde att visa vad den är för sort så vi ska boka ett privat UL längre fram. ANnars var allt perfekt alla organ satt där de skulle och inga som helst konstigheter. Blev flyttad en dag så nu är bf 19/9 istället för 20e.

    Åsa: Kul att han börjar ändra inställning Jag skulle vilja ha 2 barn men jag vet inte om jag vågar och orkar gå igenom helvetet igen samt att det är mer risker med grav nr 2 för min del (EDSen)

  • icka76

    Domenica: Ibland känns det som kille och ibland som tjej. Igår på UL så såg det platt ut där mellan benen så jag tyckte det såg ut som en tjej, men då sa BM att så kan det även de ut på killar, så jag har ingen aning. Anledningen till att jag vill veta är p.g.a. av mina ma:n jag vill ha en så tidig bild som möjligt av vad som döljer sig där inne. Tycker det är trist att säga den. Vad det sen är för sort bryr jag mig inte om ett dugg. Sambon vill ha en hockey-kille

  • icka76

    Susie: Fy vad hemskt med kissen. Får ångset bara jag tänker på att mina därhemma börjar bli gamla. 4e maj är ju jättesnart, hoppas oxå att det är då det smäller för er Bra att du tagit tag i körningen annars kommer du aldrig över rädslan. Tänker mycket på dig och önskar av hela mitt hjärta att det är er tur nu.

    Min kropp har peppar, peppar fungerat över förväntning. Jag har problem med en höft och ländryggen samt att lederna lättare hoppar ur men det är full hanterbart. Nu är jag ju inte så långt gången än ch bebis inte så stor så det kan ju braka ihop om ett tag men som sagtjust nu är det bra. Kram

  • icka76

    DOmenica: Här är allt bara bra. Trött som attans bara för bebis har använt min urinblåsa som hoppborg i natt. Hur är det själv?

  • icka76

    Domenica: den sprattlar runt mest hela tiden där inne. Känner bara av den starx ovanför blygdbenet så den ligger nog ganska långt ner. Men det blir kraftigare och kraftigare rörelser för varje dag. Känner inte så ofta på utsidan än. Mina fogar har börjat bråka idag. Är grymt öm över blygdbenet och det värker till i ryggen emellanåt, var först lite orolig att värken från blygdbenet kom från magen men det verkar det inte göra. Har läst att det kan stråla upp i magen vid foglossning.

    Det låter inte kul att du känner dig dålig, men det har kanske med et du skriver att göra att det är nära nu.

  • icka76

    Susie: Åh, Mallis, *grymt avundsjuk*. Skönt att du låter mer positiv igen. Hoppas så för dig denna gången, nu ska det ta sig.

    LillaT: Ja han är verkligen söt lille R.

    Domenica: Inte långt kvar för dig nu Spännande.

    Själv är jag sjukskriven sedan en vecka tillbaka för prematura sammandragningar, är så trött på att det alltid ska strula på nått sätt. Ska tillbaka till läkaren på måndag för att se att det inte blivit nån påverkan på tappen.

  • icka76

    Domenica: Tror du ställer om dig snart. När bebisen kommer så orkar du säkert inte ens tänka på nått annat i början och sen finns det säkert en mängd olika aktiviteter för föräldrar och barn i närheten.

    Allt såg bra ut igår, tappen var stängd och lång. Såg en "stor" bebisrumpa fylla ut skärmen när han gjorde VUL, jättesöt Den hade parkerat sig på min urinblåsa, vilket jag känt hela natten. Börjar känna sparkarna utanför magen nu oxå, mysigt, men tyvärr har D inte lyckats vara i närheten när det händer.

    Susie: Hållt tummarna för dig idag, du får komma in och uppdatera innandu åker, eller var det idag du skulle iväg?

    Åsa: Kryper hon redan. Eller jag menar 8 månader redan :-O Oj vad tiden går fort. Om ett år är vår lill* så gammal.

Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8