• icka76

    Brudarna babblar vidare 8

    Susie: GRATTIS!!! 7 guldägg, jag sa ju att du var västa värphönan När har du TD?

    Hannah: Fasen vilken otur ni har, hoppas det inte är nått jätteallvarligt med dina syskon. Trist att ni hade rätt om bilen Kramar

    EGO: Här mås det fortfarande ILLA. Har haft vänner här hela helgen men jag har mest legat som en pascha i soffan. Får smått panik på kvällarna när jag inte kan komma till ro och sova.

  • icka76

    LillaT: Är i v.8 (7+1) Jo visst är det positivt med att må dåligt. Men det är jobbigt att aldrig vara illamåendefri. Nu har jag börjat kräkas oxå, ett par gånger i går kväll och en gång nu.

  • icka76

    Susie, vännen!
    Som du själv skrev så kan ju proggen ge en massa konstiga symtom. Jag är själv osäker på om mina symtom är biverkningar, grav.symtom eller en blandning. Du har ju 11 dagar kvar. Klart man får negativa tankar, jag har det flera ggr/dag, det är naturligt och grundar sig nog i rädsla. Emellanåt är jag övertygad om att det är tomt där inne. Försök att tänk positivt, de gav er ju faktiskt hela 50% chans att lyckas, fokusera på det. Kram

  • icka76

    Susie: Åh vad glad jag blir när du skriver att illamående inte är en biverkan, då slipper även jag oroa mig att det är proggen och inte gravven som ger symtomen
     Åh du, Domenica har rätt, har inte vi alltid levt efter mottot gravid tills motsatsen bevisats i den här tråden?

    Domenica: Tycker du ska försöka få en tid för kolla av hjärtat så snart som möjligt. Visst kan man bli andfådd och få ögre puls av graviditeten men det ska inte kännas obehagligt. Hoppas du kan få ett UL på hjärtat så de kan se ordentligt. Du behöver nog inte oroa dig för bebben, h*n påverkas säkert inte av det.

    Åsa: O varför bor du i Stockholm????? Bev så sugen på bullar nu när jag läste dina inlägg så hade du bott närmare hade jag nog knackat på Kanske tur att du bor så långt bort. Fy, det lät inte som en mysigt förlossning din syster haft men tur att hon fick snitt tillslut och att allt gick bra.

    Hannah: hur mår du?

  • icka76

    Hannah: KRAM

    Domenica: Har inte hittat nått som hjälper än. Började noja i morse för att ömheten i brösten är borta Men de är fortfarande lika hårda. Har de gjort så för er oxå. Tänkte att de ömmar när de växer för att sedan inte ömma ett tag och sen ömma igen om de växer mer. är jag helt ute och cyklar?? Jag mår ju fortfarande illa, men minsta tecken på symtombortfall får mig att gå i taket.

  • icka76

    Susie: Vännen! Tänker inte komma med något hurtigt peppande svar nu för det är inte det du behöver just nu. Jag vill bara börja med att säga SKIT och HELVETE. Du känner din kropp bäst och känner du att det inte har lyckats så. Jag håller givetvis tummarna för att du har fel.

    När det gäller immunologiska problem så brukar det oftast hjälpa med t.ex. trombyl. Mitt råd till dig är att så fort mensen (som jag hoppas inte kommer) är slut så börjar du ta 1/3 dels albyl minor. Kan vara ett gissel att dela dem i 3 lika stora delar men det går. Kortison och liknande är det få läkare som skriver ut innan man har haft en mängd missfall. Det är inte heller många som tror på sambandet mellan misslyckade IVfer och immunologi, men det finns flera studier som stärker det. Albyl minor har den effekten att den ökar blodgenomströmningen i livmodern och kan på så sätt underlätta infästningen av ägget. Den motverkar senare proppbildning som kan orsaka mf. Så detta är vad du kan börja med.

    Så ge inte upp vännen, jag tror och hoppas på att guldägget finns bland de i frysen. Skumt att de missat Jolina {#lang_emotions_undecided} Men ni får fortfarande ett till färskförsök gratis eller får ni betala för allt nu? Jag hängde inte riktigt med i svängarna.  KRAM

    Jag mår rätt bra. Illamående hela dagen, värst på morgon och kväll. Har GRYMT svårt för den röklukten som blir i kakelugnen när man eldar papper så igår kunde jag int eens vara i vardagsrummet på hel adgen. Usch, får kvälningar bara jag tänker på den. Jag är ganska positiv denna gången för det finns absolut inget som tala för att det ska ha gått åt skogen. Inga blödningar än vilket jag hade vid de båda tidigare tillfällena och så kräks jag flera ggr/dag vilket aldrig hände innan. SÅ jag kommer att bli förvånad om det inte lever nått där inne, men jag är sjukt orolig ändå.

  • icka76

    Movie: Har ju helt missat att kommentera dina inlägg. Du verkar ha haft en tuff period nu. Tyvärr måste man ibland "göra slut" med sina vänner då de tar mer energi än det ger. Trist det där med din dotter, men försök att inte ta det personlig hur svårt det än är. Jag tror att de flesta döttrar har en pappaperiod. Eller så är det bara så att hon tror att gräset är grönare på andra sidan. Jag vet inte hur ni delat upp det innan men o hon varit mestadelen hos dig så kanske hon haft det lite "friare" hos sin pappa, missförstå mig rätt nu. Jag menar att om hon bara är där varannan helg eller så så är det ju bara rolig tid och inga vardagstjafs. Men som sagt jag förstår att det känns jobbigt för dig.

    Susie: Hur är det nu? Har den kommit igång eller håller den sig borta.

Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8