• domenica

    Brudarna babblar vidare 8

    Hej tjejer - då kör vi igen

    Vågade inte riktigt sätta en ny slags rubrik för tråden (ni vet vilken) men jag vet att vi snart är där - nu är vi nära målet brudar!!

  • Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8
  • crazy hannah

    Susie: Förstå att det känns förvirrat jag hoppas så förbannat mkt på att det är ett plus... Men med tanke på att det egentligen är lite tidigt (har jag fattat rätt att det är BIm på fredag) så är ju antagligen hcg nivån väldigt svag och  jag slängde ju mitt negativa test i papperskorgen och gick och la mig för att sedan kolla på det 4 timmar senare och då var det plus!!! och då var dett på BIM(när jag plussade med alexander i magen, så såklart kan det visa negativt efter fem minuter, och sedan plus efteråt, enligt de testerna jag hade skal man läsa av efter tio minuter så du kanske var för snabb helt enkelt... )

    Blödningarna kan ju defintivt vara nidblödningar!!! Hoppet är det sista som lämnar en har jag hört...  Tusentals kramar till dig och nu vill jag att det blir fredag...

    Kram


    Inom mig lever en mager kvinna som desperat vill komma ut. Jag brukar tysta ner henne med kakor.
  • crazy hannah

    Icka.. JAAAA va glad jag blir för er skull, såklart vinden har vänt =) Lycka till imorgon...


    Inom mig lever en mager kvinna som desperat vill komma ut. Jag brukar tysta ner henne med kakor.
  • Moviefreak

    Susie:
    Tycker fortfarande mig se ett streck...

    En tjej i en annan tråd jag är i, hade som "mens" runt BIM, så hon trodde först inte hon var gravid.... Hon har nu en dotter på 7 månader


    Det är för väl att lögnen finns - för tänk om allt man hörde var sant.
  • Susie

    Hej tjejer,

    Tack för att ni stöttar mig så{#lang_emotions_heart} men nu är det alla fall kört tyvärr. Här är det mens till 100%. Ligger nerbäddad idag, hemma från praktiken....tyckte jag var värd det faktiskt efter allt man gått igenom.
    Det finns ju inget man kan göra och ibland läser jag om immunologiska faktorer och andra knappt okända orsaker till att det inte fäster sig men orkar inte mer{#lang_emotions_cry} Jag tror jag bara försöker härda ut och lämnar över hoppet till nästa ivf, kanske om jag orkar ska jag fråga dem om det finns nån chans att kolla om tex ens immunförsvar är för högt och "puttar" bort en ev graviditet.....
    Det känns sååå långt till nästa Ivf och den ´kommer ju med alla sannolikhet inte kännas lika positiv som denna.
    Ska läsa runt lite här på fl nu.
    Kramar till er!

    Icka, Tänker på dig idag!{#lang_emotions_heart}

    Domenica, hur är det vännen? Hur har det gått hos bm med det du kände över hjärtat? Har tänkt på dig! KRAM

  • domenica

    Tittar bara in lite snabbt tyvärr..

    icka: lycka till idag! Grattis till D:s jobb, du har så rätt - nu vänder det för er!

    movie: fy va tungt med vänner som kräver utan att kunna se utanför sin egen lilla värld. En del "vänner" tar för mycket från en och ibland måste man (till slut) se till sig själv först. Ta ett djupt andetag och andas ut allt tråk, du vet ju själv att hon kräver det omöjliga och reagerar väldigt egoistiskt - vänner ställer självklart upp men det kan ju inte vara på beställning.
    Och din "stora" tjeja älskar sin mamma vet du Särkilt tjejer kan ibland behöva frigöra sig lite från mamman som ju ändå oftast är den starkaste förebild de har. Elva år, då börjar hon ju försöka finna ut vilken hennes egen identitet är och ska bli, det kanske är lättare att - under en period - göra det hos pappa.

    susie: vet inte vad jag kan säga till dig min vän, såhär är det inte tänkt att det ska vara... Jag vet inte varför du får gå igenom allt detta men jag vet att du är stark nog att fortsätta, att ta läkarna vid hornen och att få den fjärde familjemedlemmen som  ni alla längtar efter {#lang_emotions_heart}  Håller med om allas kraftuttryck: det här är verkligen SKIT (i brist på ett bättre ord)... men ni har guldägg som ligger i frysen susie, ett av dem väntar på er!

  • Susie

    Domenica,

    Hej gumman! Tack!{#lang_emotions_heart}
    Just nu sitter jag med vetskap att vi kan göra en IVF med ett fryst ägg (kostar 9000) om bara två veckor vid min riktiga ÄL om vi vill innan nästa Ivf sätter igång med alla hormoner och sprayer osv.............Men har inte pengarna på kontot{#lang_emotions_cry}, det är ju så futtiga summor med, men inte en självklarhet för oss när vi är dåliga sparare och jag bara har aktivitetsstöd.............Vår läkare vill helst ha svar idag. Jag vill ju inget annat än att bara göra det NU NU NU! Att vänta på Ivf nr 2 känns ju som en evighet och det är ju inga problem att göra en FET (frozen embryo transfer)in imellan.......bara pengarna! Chanserna är ca 10% mindre med, men det bryr jag mig inte om.......
    Måste prata mer med sambon om vi har chans att lösa det.
    PUSS!

  • crazy hannah

    GAHHHHH!!! kramar om dig Susie så förbannat förjävkligt att ni skall behöve utstå detta. Finner inga ord, ger dig bara en jätte kram (vilket såklart inte förändrar någonting men ändå)

    Vet att du är stark och du kommer snart ha ett frö i magen. Spara inte på krutet när du pratar med läkarna, du skall få hjälp med dina misstankar... Är det någon som är påläst så är det du (och många fler i tråden) och det är då man kan komma nånvart i striden om att få rätt hjälp. Håller alla tummar för er att ni snart skall inte en lösniing..

    Många kramar...


    Inom mig lever en mager kvinna som desperat vill komma ut. Jag brukar tysta ner henne med kakor.
  • icka76

    Susie: Usch, lider så med dig vännen! Kan ni inte låna pengar från era föräldrar så länge? Fasen oxå.

    För mig gick det bra idag, Liten är 1,2 cm och allt såg jättebra ut. Enligt läkaren så är mf risken nere på ett par % nu. Nästa milstolpe är den 5/3 då jag ska träffa läkaren på spec.mvc.

Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8