• domenica

    Brudarna babblar vidare 8

    Hej tjejer - då kör vi igen

    Vågade inte riktigt sätta en ny slags rubrik för tråden (ni vet vilken) men jag vet att vi snart är där - nu är vi nära målet brudar!!

  • Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8
  • domenica

    ok...men det finns en plan iaf, ni har ett försök kvar och sen har ni ju frysta ägg som är av toppkvalité. Förstår om det kanske är en lång process det där med det immunologiska men det är väl värt att nämna iaf... Förstår att du är säker men testa igen susie, när TD kommer!

  • Susie

    Tack Domenica, det ska jag göra, för det måste jag ju göra också oavsett.

    Kram!

  • icka76

    Susie: Vännen! Tänker inte komma med något hurtigt peppande svar nu för det är inte det du behöver just nu. Jag vill bara börja med att säga SKIT och HELVETE. Du känner din kropp bäst och känner du att det inte har lyckats så. Jag håller givetvis tummarna för att du har fel.

    När det gäller immunologiska problem så brukar det oftast hjälpa med t.ex. trombyl. Mitt råd till dig är att så fort mensen (som jag hoppas inte kommer) är slut så börjar du ta 1/3 dels albyl minor. Kan vara ett gissel att dela dem i 3 lika stora delar men det går. Kortison och liknande är det få läkare som skriver ut innan man har haft en mängd missfall. Det är inte heller många som tror på sambandet mellan misslyckade IVfer och immunologi, men det finns flera studier som stärker det. Albyl minor har den effekten att den ökar blodgenomströmningen i livmodern och kan på så sätt underlätta infästningen av ägget. Den motverkar senare proppbildning som kan orsaka mf. Så detta är vad du kan börja med.

    Så ge inte upp vännen, jag tror och hoppas på att guldägget finns bland de i frysen. Skumt att de missat Jolina {#lang_emotions_undecided} Men ni får fortfarande ett till färskförsök gratis eller får ni betala för allt nu? Jag hängde inte riktigt med i svängarna.  KRAM

    Jag mår rätt bra. Illamående hela dagen, värst på morgon och kväll. Har GRYMT svårt för den röklukten som blir i kakelugnen när man eldar papper så igår kunde jag int eens vara i vardagsrummet på hel adgen. Usch, får kvälningar bara jag tänker på den. Jag är ganska positiv denna gången för det finns absolut inget som tala för att det ska ha gått åt skogen. Inga blödningar än vilket jag hade vid de båda tidigare tillfällena och så kräks jag flera ggr/dag vilket aldrig hände innan. SÅ jag kommer att bli förvånad om det inte lever nått där inne, men jag är sjukt orolig ändå.

  • domenica
    icka: skönt att du har handfasta råd att ge susie!

    Jag är glad att läsa att du känner dig positiv - snart borde det väl vara dags för VUL (minns inte vilket datum du skrev)? Toppen att blödningarna hållt sig borta!
  • Susie

    Icka vännen TACK!!!!!! Jag blir lycklig av ditt inlägg verkligen! Jag tog ju albyl en månad när vi försökte, 1/3 tror jag så det har jag ju hemma. Jag trodde inte det hjälpte mot det??? Jag trodde det hade med förhöjt immunförsvar att göra, att kroppen skyddar mej mot infektioner/inflammationer och puttar bort "inflammationen" som sker vid en infästning? Men kanske är chansen större för fästning ju mer genomblödning i livmodern...
    Jag har bestämt mig för att kolla runt, ringa och boka en tid till en gyn för jag har ju även misstänkt slidkatarr, eller nån typ av livmoderinfektion som alla gynekologer vägrar kolla upp, fnyser åt när jag nämt den där *uuuuursäkta verkligen*{#lang_emotions_embarassed}doften jag får innan ÄL och innan mens när jag går på toa...........för mej känns det som det MÅSTE komma därinnefrån.Jag kan ju avgöra att mensen kommer på det sättet!? Vissa säger att det är hormoner som gör att det ändras osv, men jag har aldrig haft så i mitt liv sen jag gjorde min operation där nere.  Sånt ska jag gå till botten med NU och kräva att de verkligen tar ett test, sist jag orkade ta tag i det var ju när jag var hos läkaren i gbg nån gång förra året och han "tittade" allt ser bra ut...men vägrade ta ett test! {#lang_emotions_demon} Det är mycket tankar som snurrar i huvet på mej.

    Men bara för att ni har peppat mig här inne, så är jag inte lika deppad längre...........
    Jag har ju EN sak som jag inte nämt.....Bara för att, varför inte nojja in i det sista?! Bara jag får vara glad en liten stund till, jag kommer ju ändå vara jättelessen på fredag om det blir minus.
    Ni som är känsliga och inte vill veta alla äckliga detaljer om mig behöver inte läsa
    Såhär är det: i Fredags började den där doften när jag var på toa o kissade *sorry igen*{#lang_emotions_embarassed}
    Då visste jag direkt att det var kört!
    I lördags fick jag så ont mot ändtarmen, alltså inte i, utan en ilande smärta (ni vet ju hur det känns om man kommer åt tappen vid sex? eller ibland vid ÄL?) så jag inte kunde böja mej, sitta ner, extremt öm! Alltså hela dagarna! Kan knappt resa rumpan från sängen utan att det ilar o smärtar. På bion fick jag sitta på sidan av ena skinkan med Jolina heeela filmen!??!! Samma sak igår, ooootroligt öm!!!!!! Började då känna på tappen, har ju gjort det förrut när jag tempat och innan mens osv...... den har aldrig kännts såhär{#lang_emotions_surprised}{#lang_emotions_surprised}{#lang_emotions_surprised} Icka, du har ju lite kunskap.....????
    Min har ALLTID känts, jag har alltid kännt öppningen, den har varierat från mjuk till lite mer fast osv ,men inget avsevärt vid de olika perioderna. NU.........i lördags var den lågt ner, STENHÅRD och stängd. Och Igår........ DEN ÄR BORTA!!!!!!??? Försöker nå den  men känner bara en KNÖL (mot ändtarmen till) som är stenhård BAKOM nånstans, inte ens VAR öppningen skulle kunna finnas, alltså är den totalt bakåtvänd antar jag?
    Så den har ändrat läge från låg till suuuperhög och helt bakåtvänd och stenhård, nåt den aldrig varit. Bäst av allt, doften är borta idag. Är jag extremt nojjig och på gränsen till knäpp eller bara gravid??? Inte lika öm idag alls, men den sitter  mycket högre också.....
    Ja ni, hoppet är det sista som lämnar en.
    Vad tror ni mina darlings?

  • Susie

    Icka, Gud Vul på onsdag, va spännande men förstår att du kanske inte riktigt känner så.
    Jag är sååå glad att läsa att du är positiv! Det kommer gå så bra ska du se!
    KRAM!{#lang_emotions_heart}

  • Moviefreak
    Susie:
    Först vill jag säga att det är jävlarshelvetesskit om du inte får ett + snart.....!

    Sen med din lilla beskrivning av dofter mm :
    Det lät som det kändes för mig när jag fick ägglossning.... Som om man hade en ballong i röven, typ...
    Hmmmmm, skumt.

    Uppdatera oss vid minsta händelse!
    KRAM

    Icka:
    Låter positivt!!!! Var väl det vi visste!

    KRAM till er allihop!
    Det är för väl att lögnen finns - för tänk om allt man hörde var sant.
Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8