• domenica

    Brudarna babblar vidare 8

    Hej tjejer - då kör vi igen

    Vågade inte riktigt sätta en ny slags rubrik för tråden (ni vet vilken) men jag vet att vi snart är där - nu är vi nära målet brudar!!

  • Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8
  • Susie

    Moviefreak, TACK! Exakt så känner jag och du har ju haft en helvetes resa så du vet ju hur jävligt det känns! Uppskattar dina svordomar enormt alla fall!

    Jag ringde även till gynmottagningen här för att en gång för alla få ta ett prov för slidkatarr (det jag försökte med förra året, då den läkaren vägrade ta prov), för säkerhets skull innan nästa Ivf så vill man ju inte att en sån sak ska vara orsaken till att det inte funkar.

    Varför kan den inte bara forsa på *ursäkta*??? Igår kom den ju....började......sen inget i natt och inget nu på morgonen men ändå en sjuhelvetes värk, varför ska man hållas på streckbänken och lida ännu mer liksom?!{#lang_emotions_cry}
    Det där testet, det gör mej helt knäpp i huvet. Alla ni andra, har ni fått ett sånt streck?
    Jag har aldrig sett ett streck dagen efter (tror jag), jag har ju plockat upp dem otaliga gånger ur papperskorgen, både dagar och timmar efter att jag tagit dem. Nån som vet vad det kommer sig att de plötsligt kan visa ett streck efter utgången tid? Jag trodde att det aldrig ska kunna bli ett streck om det inte finns sånt där Hcg i urinen......dessutom ett som har rätt färg (ljusblått)....
    Jodå här griper vi efter halmstrån fast motsatsen är bevisad!{#lang_emotions_cry}

  • Saga09

    Susie: JÄKLA SKIT OCKSÅ.... *arg*  det är tusan inte ett dugg rättvist...


     


    Ang frågan om testet så måste jag hålla med dig om att jag aldrig fått eller sett ett test som ändrat sig sådär efter såpass länge. Alla och jag menar ALLA mina tester jag gjort genom åren har visat exakt INGENTING även om de legat 24 timmar... blanka... så det där låter ändå lite konstigt...


     


    STOR KRAM till dig

  • Susie

    Åsa, TACK BELIVE!!! I BELIVE ha ha ha! Nej men tills det är helt kört och tills det är klart o tydligt på fredag måste jag tro, ha ha ha!
    Tack alla fall för ditt svar, det var exakt vad jag sökte!

  • Moviefreak

    susie:

    jag undrar om det inte kan vara ett + ändå....
    jag tyckte mig också se ett streck nämligen, och man KAN ju få en blödning runt BIM ändå vid en graviditet. Inget ovanligt alls, tydligen...

    Ta du ett test på fredag ändå!


    Det är för väl att lögnen finns - för tänk om allt man hörde var sant.
  • icka76

    Movie: Har ju helt missat att kommentera dina inlägg. Du verkar ha haft en tuff period nu. Tyvärr måste man ibland "göra slut" med sina vänner då de tar mer energi än det ger. Trist det där med din dotter, men försök att inte ta det personlig hur svårt det än är. Jag tror att de flesta döttrar har en pappaperiod. Eller så är det bara så att hon tror att gräset är grönare på andra sidan. Jag vet inte hur ni delat upp det innan men o hon varit mestadelen hos dig så kanske hon haft det lite "friare" hos sin pappa, missförstå mig rätt nu. Jag menar att om hon bara är där varannan helg eller så så är det ju bara rolig tid och inga vardagstjafs. Men som sagt jag förstår att det känns jobbigt för dig.

    Susie: Hur är det nu? Har den kommit igång eller håller den sig borta.

  • Moviefreak
    Icka:
    Tack, det var kloka ord.
    Ja, "kompisen" som bara skällt på mig har jag just nu totalt tappat allt för.... Träffade henne av en slump häromdan, och jag bryr mig inte. Kan ta mycket skit, men till slut får jag nog.
    Dottern har varit varannan vecka, men nu har hon fått utökat med en extra dag/vecka hos sin pappa. Försöker att inte tänka för mycket på det, men jag känner mig rätt nere...

    Kul att din D fått jobb!!!!!!
    Lycka till på VUL imorgon.
    Kram
    Det är för väl att lögnen finns - för tänk om allt man hörde var sant.
  • Susie

    Icka, MEN GUD VA UNDERBART!!!!!! Va glad jag blir för er skull! Jag kommer tänka på dig imorrn och är säker på att allt kommer se fint ut! Här är det inte så bra, det har varit lungt under dagen...men i kväll har det kommit mer liknande mens (rött)....jag antar ju att det är kört, det får man väl ändå lov att göra, men visst man vill ju så gärna så man vägrar ju inse förrän det verkligen är bevisat att det är så till 100%. Just nu är jag inte så deppad längre, eftersom jag har vant mig vid tanken att det faktiskt är kört redan. Sen är det ju det där jädra testet..........det liksom ligger o gror i mitt huvud hela tiden. Jag läste av det när det gått fem min och kastade....vem vet, skuggan kanske syntes 7 min efter.....?! Ett test brukar ju vara giltigt ca 30 min men eftersom jag kollade ett helt dygn senare så vet jag ju inte när den skuggan skapades.....sånt snurrar i huvet. Annars är det bara att se framåt, nåt annat kan man ju inte göra, hur jobbigt det än är! Lycka till imorrn nu! KRAMAR!

  • Susie

    Konstigt......Jag skrev i olika stycken men formateringen fattades.

    Moviefreak, jag förstår att du känner dig lessen för det, du ska se att det är olika perioder som hon vill "välja", det kanske beror på er lilla och sen kanske hon ändrar sig igen
    Tack, va sött att du är optimistisk för min skull! Det värmer att nån kan vara lika nojjig som jag om mitt icke giltiga test!
    Kram!

  • Susie

    Här ska trotsas in i det sista...har lagt upp bilden igen{#lang_emotions_embarassed}{#lang_emotions_cry} knäpp som jag är!

Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8