För oss som bakar
Mamma till två gullungar
Tårtbotten
5 st ägg
3 dl socker
1,5 dl vetemjöl,
1,5 dl potatismjöl
2,5 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
Vispa ägg+socker
Blanda i mjölblandningen
Ca 40 min 175 grader på nedre delen i ugnen.
Glasscreme
3 dl grädde
3 dl färdig vaniljkräm/marsankräm
Vispa grädden halvlös och häll i vaniljkrämen, fortsätt vispa till en lagom fast smet. Färdigt!
Riesen fluff
En påse reisen
3 dl grädde
Smält godiset i grädden. Grädden får ej koka. Ställ i kylen över natten. Vispa som vanlig grädde dagen efter. Blir helt fantastisk chokladsmak!!!
Hoppas att dessa recepten kan hjälps dig. Ang tårtfat, kolla Ikea eller öob kanske?!?! Nån annan kanske har bättre koll dock