• cii

    MajMammor 2007 15

    Hoppas allt är bra med er. Här är barnen inne på 3e sjukvecka :( lagom tröttsamt. Går iaf bra på jobbet och trivs med arbetskamraterna :) börjat greja lite i trädgården och med huset nu när värmen hittat hit :)

  • cii

    Barnen hade lunginflammation och fått penicillin nu. Så har vi tur blir det dagis på tisdag. Påsken har varit lugn och mysig :) vi körde till Väla köpcentrum i Fredags och shoppade lite. Men hittade inte det vi sökte såklart...
    Nu är vi hos svärföräldrarna och ska äta nyårsmiddag ;) hehe.

    Glad Påsk på er!!

  • cii

    Här blir det kalas på söndag för Theo.
    Vi har köpt ett sällskapsspel, en onepiece, påslakan med figurer, lite kläder, ett magnetsnöre som man fäster foton på, småbitslego och en stor byggplatta. Vi ska köpa en stor studsmatta i veckan för vi har sålt den lilla.

    Sen får väl lillasyster något litet.

    Får väl passa på att berätta att vi köpt nytt hus och skriver kontrakt nästa vecka :) så nu blev det lagom stressigt att färda vårt nuvarande hus.

  • cii

    Mumia - vänd dig till BVC så lär de ge er tips och råd. Tror nog sjukgymnastik och vattenlek (varmbad) är bra. Hoppas det löser sig!

    Är inne på min 12e dag som sjuk här.

  • cii

    Jag har iaf bihålsinflammation, lunginflammation och öroninflammation!
    Men fick penicillin från dag ett så jag känner mig bättre.
    Vecka 28 river vi köket i det nya huset och vecka 32 går flyttlasset! Längtar men lite orolig då vi inte fått besked om dagisplats ännu.. Ha det gott med er!

  • cii

    Hej hej!!
    Theo ser fram emot skolan jättemycket! Man är ju stor då ;)
    Från att vara blyg och väldigt försiktig så har han blivit lite kaxig och framåt :) Något han behöver. Så länge han tycker mamma fortfarande är världens mysigaste att gosa med så får han hållas ;) haha

  • cii

    Hej hej!
    Theo går i skolan 08.10 - 12.40.
    Fritids innan och efter. Men ledig från fritids på onsdagar när jag är föräldraledig med lillasyster.
    Vi var på Rhodos i maj. Atlantica aegan blue med Fritidsresor. All inclusive och heeeelt underbart!! Längtar tillbaka :)

  • cii

    Till och med dagen innan de fyller 8 år eller tills de börjar 1 klass. Det som kommer först. Kan kolla det med den nya lagen om att ta ut dagar till 12-årsdagen :) jobbar på FK ;) haha

  • cii

    Gäller barn som föds 2014. Föräldrapenning får tas ut tills barnet fyller 12 år eller börjar 5-klass. Men man måste ta ut ett visst antal dagar innan barnet fyllt 4.

  • cii

    Vi har tills barnen fyller 8 år på oss :) *tummen upp* det berodde på när på året barnet fyller år om vilket som inträffar först. Men jag frågade en på föräldrapenning här ;)

Svar på tråden MajMammor 2007 15