• cii

    MajMammor 2007 15

    Hej hej =) Jag läser lite i min tysthet i tråden =)

    Det är bra med oss även om det tryter i kassan just nu. Suck! Går fortfarande arbetslös sedan Maj =( Det går mig på nerverna!!

    Theo har gått på Bamsegympa i 1 år nu. Tycker han är jätteroligt och ska fortsätta som vanligt nu.
    Lova är för liten ännu. Hon fyllde 2 år förra veckan =) Full fart på båda barnen. Leker bra ihop.
    Theo har dock fått en tendens att skrika väldigt mycket såfort det inte är som han har tänkt sig....
    Bryter ihop totalt med andra ord och går inte att prata med honom förrens han har fått lugna ner sig själv.

    Ang Borelia. Theo har haft det en gång när han var 2,5 Försvann efter 10 dagar med pencillin, dock en annan sort än kåvepenin.

    Nu kör han på början till Öroninflammation (var inne igår på vc) och krupp... Hejochhå...  

      

  • cii

    Tanu - Nej det gjorde vi inte. Man går väl på allmäntillståndet efter kuren förmodar jag. 

  • cii

    Hojt hojt. 

    Här är allt nog som det brukar vara. Inte alls lika mycket trots på Theo. Men han frågar väldigt mycket just nu. Och lillasyster hänger på såklart!
    Det funkar bra med båda på samma avdelning, men dem brukar ändå dela upp aktiviteterna så dem får vara ifred lite också

    Lova är donna med dynamit! Hon vet vad hon vill, hon kan allt, testar allt och alla, och hon ger sig inte.. 2 år "gammal"  Ja, jag får väl betala för mina synder som liten  

    Äntligen har det lossat lite på "jobbfronten". Blev ju klar med utbildningen i Maj och har gått hemma helt utan ersättning sedan dess.
    Förra veckan ringde ams och berättade att dem fått loss lite pengar så jag kunde börja söka praktik om jag ville. OM jag ville!!?? Har ju tjatat om detta sedan Maj!

    Men det var allt annat än lätt.. Tror jag ringde säkert 60 företag innan jag fick napp. Så nu känner nog halva Blekinge till den där "praktikanten" =) 
    Men imorgon börjar jag som Administratör på Räddningstjänsten. Och det ska bli förbannat roligt. Jag får ersätta en person som är sjukskriven så dem tyckte det var suveränt att jag ringde =) Lite nervös såklart men väldigt ivrig och glad. 

    Aaa det var väl vad jag hade att erbjuda en söndagskväll... Hoppas det är fint med er andra och barnen!

     

  • cii

    Hoppas allt är bra med er! Här trillar vardagen på. Äntligen laddat ner FL appen så man kan hänga med lite mer ;)
    Praktiken som jag påbörjade i nov ledde till att jag fick ett sjukvik. Ord skulle vara borta tills 31 mars men kommer redan imorgon :( och vikket går ut sista feb. Väntar dock svar från FK nästa vecka om ett jobb jag sökt. Måste ju säga att det är en jävla skillnad med 2 inkomster...
    Theo som alltid varit lugn har börjat trotsa och skrika gärnet :( gillas inte.
    Lova är 2,5 och har fortfarande en grym vllja. Inte rädd för något och testar allt. Inte minst storebrors tålamod! En riktig liten retsticka ;) men ack så söt så det är svårt att bli arg på henne!

    Igår spenderade vi kvällen med att torka kräk. Går influensan på dagis. Och sambon har varit hemma hela veckan i linginflammation och bihålsinflammation. Heja livet ;)

  • cii

    Ny uppdatering är väl att jag fått jobb och börjar på måndag :) går min sista dag på brandkåren idag. Känns kul!

    Theo är också mörkrädd i viss mån. Sover med en lampa tänd. Men kan ändå gå upp i mörkret mitt i natten för att kissa utan att säga till. Lillsnäckan däremot somnar INTE om det finns en lampa tänd. Då går hon upp och leker

  • cii

    Njuter av två dagars ledighet innan nya jobbet drar igång. Vi håller på att göra iordning Theos rum så jag ska dra en omgång målning nu. Han ser verkligen fram emot detta. Och vi ser fram emot att få ut hans säng ur vårt rum snart ;) hihi.

    Har ni något barn med sömnproblem? Alltså inte svårt att somna men pratar/grejar/går i sömnen?
    Vi har problem med Lova sen ett år tillbaka... Vissa nätter mer, andra inget alls. /trött mamma.... ;)

  • cii

    Här påbörjas nattningen strax efter 18. Lova ber ju om vällingen redan 17-17.30. Dem sover på helgerna till 7,8. Vardagarna väcks dem klockan 06 och är på dagis 30 min senare.

    Passerar klockan 19 för Theo blir han omöjlig. Som ikväll... Han springer undan, gömmer sig, tramsar. Ska ingenting utan bara skrattar åt en. Sen bryter han ihop när vi går ut ur rummet. Har då båda tröttnat på att försöka få honom klar och nerbäddad utan resultat. När han väl lagt sig ner och allt är klart o man stängt till dörren så börjar nästa omgång....
    "jag är kissig, jag är törstig, jag är bajsig, jag är snorig, jag........"

    Sen hittar man två utslagna föräldrar i soffan! ;)

Svar på tråden MajMammor 2007 15