• Bette

    ÄD på KS/Huddinge tråd 7

    kramiiis skrev 2010-02-18 09:58:22 följande:
    villsågärna: det är inte bra med mig, är helt slutkörd och det enda som går runt i huvet är att inte ens få försöka nu v16 utan att det blir som för dig och jag klarar inte det, eller snarare jag och min sambo klarar inte det tillsammans. Det kommer bli ett helvete!  och dum som jag är vågar jag inte gå å tro på att vi kommer få ägg. Massor kramar till dig! Hur många här har varit mottagarpar 2 och fått ägg? känns om jag bara läser hela tiden att det är ett par som får. men då borde de ju inte ha regeln med 2 par ens... gaaaaaaaaaah det snurrar bara runt i huvet. bette: det är inte så bra för tillfället. Jag gråter mest, är förtvivlad över hur orättvist allt känns och känner mig isolerad som inte orkar träffa några vänner då alla har barn. Men det gör så ont. Vi är inplanerade v16 som mottagarpar 2. stor kram till dig! emmy: usch vad jobbigt med sömnen. Hua. Kram! pricken: härligt att se dig igen!
    Du måste försöka tänka positivt, kroppen påverkas mer än man tror. Du behöver positiv energi inför nästa försök.

    Kram

    Bette
  • Bette
    kramiiis skrev 2010-02-18 10:46:31 följande:
    Det är denna karusellen som är det stora i det hela. Sen har vi ju lite bråk med min familj bakom oss och det gör väl inte det hela bättre direkt... och sen så har han jobbat alldeles för mycket så han är utbränd. Dock vägrar han inse det själv. Han är så löjlig när han pratar med vänner som säger att han jobbar för mycket. Han säger hela tiden "men jag är för envis för att gå in i väggen". Men vad i helvete är det du har gjort nu då tror du? utbränd+depression är inte så jävla svårt att gissa lixom. Snart måste jag söka hjälp iaf själv. Men jag orkar inte ens ta tag i det, jag behöver ngn som verkligen tvingar mig... bamskramar till dig och hoppas ni börjar se ljuset igen!
    Du måste söka hjälp, ni måste må bra innan ni gör ert nya försök. Du kan inte må så här dåligt, du orkar inte ta hand om ett barn då. Varför tar ni inte lite timeout? Det behövs ibland för att man skall orka.

    Jag skickar många cyberkramar till dig

    Bette
  • Bette

    Villsågärna38: Snart är väl ni mottagarpar 1, när är det beräknat att det kommer att bli?

    Hoppas att det är väldigt snart.

    Kram

    Bette

  • Bette
    villsågärna38 skrev 2010-02-18 12:32:56 följande:
    Hej vännen! Vi vet inte mer än att jag ska börja med p-piller vid min nästa mens om ca en månad. Vi hade nog eg kunnat få starta redan då med nedregleringen men vi åker på semester i slutet på mars och då vill jag må bra. Behöver ha lite roligt med maken också, hi, hi Vet ju att det kan vara tufft att vara gravid också på många sätt, jag har iaf tidigare mått jätteilla, så jag behöver även må bra ett par månader innan behandlingen för att ladda batterierna. Det vi väntar på besked om nu är om vi får använda "vår" donator som vi fått tag på via FL eller om det blir någon annan. Vi blir mottagarpar 1 oavsett vilket känns skönt iaf. Vi hoppas på åttonde gången gillt Kramar
    Hej,

    Det är klart att ni skall må toppen under semestern, man behöver koppla av och rå om sig själv också mitt i alla behandlingar. Har ni gjort många IVF innan ni gick över till ÄD?

    Vi tog en paus under hösten 2008 innan vi började med behandlingarna. Vi har aldrig gjort någon vanlig IVF utan gått över på ÄD direkt. Det var skönt att rå om sig själv och maken innan behandlingsstart.

    Kram

    Bette
  • Bette
    kramiiis skrev 2010-02-18 13:58:12 följande:
    bette: vet inte om timeout är vad jag behöver, eller jo på ett sätt, men samtidigt mår jag som bäst när det händer ngt. Det är väldigt tvådelat det här. kaka: åhh nu gav du mig hopp stor kram till dig oxå
    Jag känner igen mig, när vi väl börjat med behandlingarna så ville jag bara köra på behandling efter behandling utan uppehåll dels för att skingra tankarna och dels för att se fram emot att förhoppningsvis bli gravid.

    Bette
  • Bette
    villsågärna38 skrev 2010-02-18 16:24:37 följande:
    Ja det är viktigt att pyssla om varandra och ha tid att ha roligt också. Vi började med Pergotimestimulering hösten 2007 och efter det har vi gjort en insemination och sedan sex ivf:er innan vi gick över till ÄD och började behandlingen i december så min kropp är rätt slutkörd av alla hormoner. Var ju även gravid i 14 veckor och fick MA under 2008 så det är inte många månader som jag har varit "normal"dvs inte hormonpåverkad de senaste åren. Var därför som det var så oerhört jobbigt att den sista behandlingen inte blev av. Vi är så enormt less på detta och det är inte alls lika lätt att hålla hoppet uppe nu som efter det första eller andra ivf-försöket. Det är lätt att säga att man ska tänka positivt men i praktiken blir det svårare och svårare att hålla hoppet uppe ju fler motgångar man går igenom. Vi försöker verkligen men det går två steg framåt och ett tillbaka just nu. Kram
    Jag har haft många motgångar av olika slag genom livet, men det har lärt mig någonting och det är att alltid vara stark och att gå vidare. Om du vill snacka så kan du inboxa mig.

    Kramar

    Bette
  • Bette
    plupp06: Är allt bra med dig? Vilken vagn tittar ni på? Kan verkligen rekommendera mutsy 4rider med lufthjul, den är toppen och mycket mycket lätt att fälla ihop och lasta in i bilen.

    Hoppas att ni alla får en underbar dag. Igår var vi hos en kompis och käkade middag och det blev en sen kväll.

    Idag skall vi iväg till mitt jobb och hälsa på, det blir trevligt.

    Kramar

    Bette
  • Bette
    villsågärna38 skrev 2010-02-19 16:38:12 följande:
    Hej hej! Kikar in lite snabbt bara innan jag ska på bio med maken Fått info av Huddinge nu om att jag ska börja med Provera i mitten på mars för att skjuta upp nästa mens (fått mensen idag) och sedan ska de synka mig mot "vår" donator. Hon vill ju eg donera alla sina ägg till oss men det verkar inte som att Huddinge går med på det, nåväl jag blir ju mottagarpar 1 i vilket fall och hon är bara 20 år så de borde ju vara tipp topp. Känns skönt att ha en plan och även att de tar hänsyn till min resa i slutet på mars som ju krockar lite med nästa behandling. Idag är det en bra dag   Stora kramar till er alla och trevlig helg Kramar Bette Grattis Brikken
    Härligt att du fått reda på när behandling blir, toppen att hon vill donera alla ägg till er, det borde hon få göra tycker jag om det är en direktdonation. Toppen med donatorns ålder, den som donerade till oss var 22 år. Vad härligt med bio. Njut nu de månader som är kvar till nästa beh och koppla av ordentligt. Skönt med semester också mitt i allt.

    Trevlig helg

    Kramar Bette
  • Bette

    Emmy: Vad mysigt med många kalas i helgen. Hoppas ni får det trevligt.

    Vi skall bara ta det lugnt i helgen, vi åker över till mina föräldrar på söndag och tar en kopp kaffe, de vill träffa C.

    Hoppas ni alla får en supermysig helg.

    Kramar

    Bette

  • Bette
    villsågärna38 skrev 2010-02-20 12:10:02 följande:
    Därför att hon är villig att ge oss alla ägg (även om det inte verkar som att hon får det nu) och om det blir aktuellt med korsdonation som mottagarpar 1 så får vi vänta ännu längre. Vi har lärt känna varandra här på FL och vi känner starkt för henne och hon känner starkt för oss - hon är ju verkligen en ängel för oss. En skänk från ovan   Hade det inte varit för henne hade vi inte fått hjälp såhär snabbt. Hon bor i Småland och åker upp till Stockholm för vår skull, för att hon blev så gripen av vår historia, så ja hon betyder mycket för oss även om vi fortfarande är anonyma för varandra. Hon vet inte vad vi heter, vad vi jobbar med, var vi bor (mer än att det är i närheten av Stockholm), detaljer om våra familjer etc. Vi vet inga detaljer om henne heller utan bara hennes smeknamn och att hon bor i Småland, har en man, en son och ett par hundar. Hon matchar mig utseendemässigt och passar som donator. Sen kanske vi är lite vidskepliga men då förra donationen inte gick vägen så kändes det som att nej, det är nog meningen att det är hon som ska hjälpa oss. Det var liksom den enda meningen vi kunde se i att det gick åt skogen igen (vi fick ett erbjudand om  att vara mottagarpar 2 tidigare då hon inte blir godkänd förrän hon lämnat infektionsproverna igen i mars). Kramar
    Hej,

    Jag kan på ett sätt förstå Huddinge sjukhus också, men så länge ni inte bryter anonymiteten så tycker jag att ni borde få alla ägg, med tanke på att hon vill donera till er och inte till något annat par. Stå på er om det tycker jag.

    Bette
Svar på tråden ÄD på KS/Huddinge tråd 7