Inlägg från: Pemberly |Visa alla inlägg
  • Pemberly

    BF Oktober 2010 efter IVF

    Hejsan, jag hakar också på den här tråden. Det verkar kul att följa några som plussat ungefär samtidigt. Jag gjorde frysåterföring den 4/2 med ett tvådagarsodlat embryo. Jag fick ett positivt graviditetstest redan den 13/2. Nu när jag gått förbi min beräknade mensdag (som var i förrgår) så vågar jag tro på att det verkligen är sant att jag är gravid. 

  • Pemberly

    Jag mår lite illa ibland på kvällarna, men om jag äter så brukar det gå över. Det var faktiskt det första tecknet jag hade på graviditeten. Jag mådde illa fredag kväll förra veckan och därför tog jag ett graviditetstest på lördag morgon, som var positivt. Jag har även lite ont vid livmodern ibland.

  • Pemberly

    Jag har fått tid för VUL den 1/3, då jag är i vecka 6. Det är inte säkert att de kan se något så tidigt men för mig är det bra att ha en koll så tidigt som möjligt eftersom jag hade utomkvedshavandeskap hösten 2008 och då fick jag åka in akut till sjukhuset i vecka 6 och sedan opereras. Jag hoppas att de kan se om det finns något i livmodern så att jag kan sluta oroa mig för att det sitter i äggledaren igen. Om de inte kan se något så ska de ta blodprov för att kolla ökning av hCG.

  • Pemberly

    Jag har inte kontaktat någon mvc för inskrivning än. Jag tror jag väntar till efter läkarbesöket 1/3 så att jag säkert vet att embryot sitter i livmodern. Jag har däremot börjat fundera på var jag vill gå och kolla upp olika alternativ här i Uppsala.

  • Pemberly
    Glittran skrev 2010-02-21 14:55:05 följande:
    Får hoppa av tråden, har tyvärr börjat blöda. Ganska så säker på att det är MF, jag blöder inte så lätt annars. Lycka till alla ni andra!
    Vilken otur med blödningen, hoppas verkligen att det inte är missfall.
  • Pemberly

    Hej Chrissy75. Kul med en till i tråden.


    Jag har precis som du svårt att förstå att det verkligen är sant att jag är gravid. Jag kan erkänna att jag tagit graviditetstester med några dagars mellanrum för att liksom få det bekräftat. Det blir ju dyrt i längden, så jag får väl ge mig snart. Men så här i början känns det betryggande att det blir starkare och starkare streck på testen.
  • Pemberly

    Lena 74: Jag mår också illa, men mest på eftermiddagarna och kvällarna. Jag är i v4+6 idag. Illamåendet är värst om jag är hungrig, så jag kan hålla det i schack genom att äta regelbundet.

  • Pemberly
    Jag lägger också till mig i listan
    natta80gbg 29 år onsala, BF 19 okt, VUL 5/3
    Gula pilen 38 år Stockholm, BF 22 okt, VUL 10/3
    Mikafikaa 28 år Stockholm, första barnet BF 27/10 vul 15/3
    trifolium 31 år Uppsala, första barnet BF 25/10 VUL 1/3
Svar på tråden BF Oktober 2010 efter IVF