• Skehamn2010

    Är det okej att som 23-årig kille ha sex med en 14-årig flicka och sen skylla på att hon såg mycket äldre ut än hon var?

    För det är ju inte helt ovanligt att killar skyller på att tjejerna såg mycket äldre ut än vad dom egentligen var.

    Säger tjejen att hon är 18 så måste han ju tro på det eller?

    Vad tycker ni?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Är det okej att som 23-årig kille ha sex med en 14-årig flicka och sen skylla på att hon såg mycket äldre ut än hon var?
  • Jennie med ie
    Lady Dahmer skrev 2010-02-17 18:21:21 följande:
    var du 19 och han 20 så är det väl en annan grej, men jag tror nog de flesta här fattar vad jag menar.
    Klart jag inte var 19 eftersom jag inte fyllt 18

    Jag utgick från att du menade det du skrev faktiskt. D v s att är man vuxen och ligger med omyndiga är man ett perverst äckel.
  • Lady Dahmer
    BlommyNess12 skrev 2010-02-17 18:24:35 följande:
    Han tände på EN "småtjej", i övrigt så gillar han faktiskt äldre kvinnor, såå..
    man kan tända på flera åldrar. många pedofiler t.ex är även vuxensexuella dvs de tänder på vuxna.
    Confessions of a Neurotic Attentionwhore - ladydahmer.blogg.se/
  • Fru U

    Så en arton åring som är tillsammans med och har sex med en sextonåring är pervers?

    Inte i min värld i alla fall.


    Svaren bor i hjärtat
  • BlommyNess12
    Lady Dahmer skrev 2010-02-17 18:25:31 följande:
    man kan tända på flera åldrar. många pedofiler t.ex är även vuxensexuella dvs de tänder på vuxna.
    Ja, men jag förstår ju att du tycker att det är äckligt att han haft sex med sin sambo, och sin sons mamma. Jag hade ju inte fyllt arton, bläää.
  • Lady Dahmer
    BlommyNess12 skrev 2010-02-17 18:27:15 följande:
    Ja, men jag förstår ju att du tycker att det är äckligt att han haft sex med sin sambo, och sin sons mamma. Jag hade ju inte fyllt arton, bläää.
    ja det är äckligt för vuxna att ha sex med 15åringar. att du senare fick barn med honom förändrar inte det faktumet. Det spelar ingen roll om ni är tillsammans tills du är 90 bast, han hade fortfarande sex med en småtjej.

    eller menar du att då blir det ok? bara man skaffar barn med och flyttar ihop så får man doppa i småtjejer?

    det spelar ingen roll vad nån här säger, det finns inget som kommer få mig att tycka det är ok eller normalt för en vuxen att ha sex med underåriga.
    Confessions of a Neurotic Attentionwhore - ladydahmer.blogg.se/
  • Jennie med ie
    Lady Dahmer skrev 2010-02-17 18:20:16 följande:
    .. och tände han på småtjejer då så gör han det nog fortfande ska du se.
    Intressant logik. Jag tände på en 16-åring när jag var 15, men jag kan inte tänka mig att tända på nån 16-åring nu när jag själv är 35 faktiskt....
  • BlommyNess12
    Lady Dahmer skrev 2010-02-17 18:30:12 följande:
    ja det är äckligt för vuxna att ha sex med 15åringar. att du senare fick barn med honom förändrar inte det faktumet. Det spelar ingen roll om ni är tillsammans tills du är 90 bast, han hade fortfarande sex med en småtjej.eller menar du att då blir det ok? bara man skaffar barn med och flyttar ihop så får man doppa i småtjejer? det spelar ingen roll vad nån här säger, det finns inget som kommer få mig att tycka det är ok eller normalt för en vuxen att ha sex med underåriga.
    Jag menar att vi bodde ihop och hade barn, när jag enligt dig var en småtjej, dvs 17 år, och det är fortfarande äckligt. Jag menar att du verkar lite väl trångsynt och enkelriktad i dina argument, är man under artonkan ingen som är över 20 ha sex med en, för det är äckligt. Oavsett hur mycket man älskar varandra, eller om man t.o.m har familj med varandra.
  • NoMatter
    Lady Dahmer skrev 2010-02-17 18:30:12 följande:
    ja det är äckligt för vuxna att ha sex med 15åringar. att du senare fick barn med honom förändrar inte det faktumet. Det spelar ingen roll om ni är tillsammans tills du är 90 bast, han hade fortfarande sex med en småtjej. eller menar du att då blir det ok? bara man skaffar barn med och flyttar ihop så får man doppa i småtjejer? det spelar ingen roll vad nån här säger, det finns inget som kommer få mig att tycka det är ok eller normalt för en vuxen att ha sex med underåriga.
    För inte så länge sen var det mycket vanligt i Sverige, (på vissa platser i världen är det fortfarande vanligt) att mannen är betydligt äldre än kvinnan (min pappa var 11 år äldre än min mamma, de träffades när hon var sexton och jag föddes när hon var sjutton). Och väldigt många bara runt tolv (tjejerna) när dom gifter sig och bildar familj.

    Jag tycker inte att man automatiskt är vuxen för att man fyller 18, i vissa fall är inte 30-åringar vuxna. Och säger tjejen att hon är arton och killen tror på det så är det väl så. Tyvärr så tror jag att många försvarar sig med att han trodde att tjejen var äldre.

    Det finns ju fortfarande fall där det faktiskt handlar om äkta känslor, trots att ålderskillnaden är stor, och inte bara sex.

    Hur blir det om man vänder på steken då? Jag vet en kille som miste sin oskuld som trettonåring till en äldre tjej, är hon också "pedofil", borde hon anmälas? Trots att de hade ett förhållande sen ett halvår tillbaks och även ett år efter att de hade sex första gången.
    Det största modet är tålamodet!
Svar på tråden Är det okej att som 23-årig kille ha sex med en 14-årig flicka och sen skylla på att hon såg mycket äldre ut än hon var?