Inlägg från: Ogabinne |Visa alla inlägg
  • Ogabinne

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Är det någon mer än jag som inte kommer in på ikeagarderob.se? Jag får upp en vit sida med en ikea logga längst ner i hörnet.

  • Ogabinne
    yrväder skrev 2010-10-15 22:32:41 följande:
    jag får upp den, verkar va nån flashsida så du kanske har nåt fel på nån inställning.
    Bytte webbläsare och fick upp den. Men fy sjutton vilken jobbig sida!
  • Ogabinne

    Åååh, jag upptäckte precis att min son tagit säkert 200 bilder med webcamen på sig själv utan min vetskap. Satt och bläddrade igenom dom och skrattade gott åt hans knasiga påhitt. Hur kommer det sig att man älskar sina barn MER när de inte är hemma?

  • Ogabinne
    mrsIce skrev 2010-10-16 06:58:06 följande:

    Jag använder en helt slät väv (som man sätter istället för tapet) som mönsterpapper. Lite tjockare och lagom genomskinlig, funkar perfekt! Den är dessutom bred (runt metern) så det blir inte särskilt mkt spill.


    Igår tog jag mig för första gången på mkt länge in till stan (Karlstad). Det första jag ser är en gravid mamma med ett barn som har en mössa i JNYs djungeltyg. En liten stund senare en pappa med ett barn som har en mössa i Znoks elefanter (brun med rosa elefanter, har den färgkombon funnits, eller är det färgat själv måntro?). Ingen här som känner sig träffad? =) Min egen dotter hade en mössa i znoks ugglor, så det var rena tygfestivalen, haha!


    Jag tror de rosa elefanterna var först ut med ett par andra färgställningar at Znoks tyger.

    Jag såg en gång ett barn åka förbi i vagn med en landskapsmössa med MITT märke på. DET var häftigt!
  • Ogabinne

    Jag har lagt upp en auktion i min blogg till förmån för bröstcancerfonden, men eftersom den endast är några månader gammal har jag inte så mkt besökare. Och så får jag ju inte länka här eftersom jag lagt ut info om att man kan beställa. Är det ngn som har ngt tips på hur jag kan göra för att kunna få fler att se?

  • Ogabinne
    ak74 skrev 2010-10-16 13:14:25 följande:
    Hmmm... tänkte kika efter din bloggadress på din profil men kommer inte in. Du har nog någon spärr aktiverad...
    Blink... Blink...
    Ja det hade jag visst! Blink blink.
  • Ogabinne

    Tack AK och Tinny!
    Imse, det ska vara upplåst för alla inloggade att komma in till mitt krypin. Jag hade visst inställningen att endast de i min adressbok fick besöka mitt krypin fastän jag inte har någon i adressboken. haha!

  • Ogabinne
    Ogabinne skrev 2010-10-16 16:00:27 följande:
    Tack AK och Tinny!
    Imse, det ska vara upplåst för alla inloggade att komma in till mitt krypin. Jag hade visst inställningen att endast de i min adressbok fick besöka mitt krypin fastän jag inte har någon i adressboken. haha!
    Tinni skulle det ju vara.
  • Ogabinne

    Är det någon som har Ottobre nr 4 2005? Jag skulle vilja ha mössmönstret däri men det känns inte så lockande att beställa ytterligare ett lösnummer från Ottobre med den turen jag haft hittills. Kanske ngn här som kan hjälpa mig ist?

  • Ogabinne
    Brooks skrev 2010-10-16 22:52:11 följande:
    Hehe, blev du inspirerad av frk Ahlard? =)
    Det blev jag nämligen men har inte heller det numret hemma, känner mig inte heller så sugen på att köpa det då det inte var särskilt mycket annat som var av intresse i det numret...
    Haha japp, blev supersugen på att sy vintermössor i samma modell till mina till vintern! Vi får hoppas att ngn här kanske kan hjälpa oss ist.
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd