Inlägg från: Ogabinne |Visa alla inlägg
  • Ogabinne

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Fiffa5 skrev 2010-10-06 22:06:43 följande:
    Jättetrist! Förstår att du blir irriterad!  Tyvärr har jag inga av de tygerna så jag kan inte hjälpa dig med att få mer lite snabbt...
    Tack. Jag får beställa nytt... usch o fy vad arg jag blir på mig själv. Sånt som bara inte får hända. Och frakten är ju såååå billig från SoS. Näe, nu går jag och spacklar barnens rum. Bättre att använda aggressionen till någon nytta.
  • Ogabinne
    camilla178 skrev 2010-10-07 11:59:59 följande:
    Vad tråkigt, vet hur det är. Jag är expert på att tänka fel. Skulle sy byxor, det slutade med att jag hade 4 vänsterben, detta efter jag då försökt göra höger ben för att rätta till mitt misstag...
    Ja visst är det jobbigt att tänka ibland!
  • Ogabinne
    Lind1981 skrev 2010-10-07 12:28:48 följande:
    jättetråkigt att det blev fel!!! får man fråga vart du hittade mönstret?
    Det var detta jag använde som grund, men ändrade rätt mkt för att få till modellen jag själv hade i huvudet. Mönstret som är här kanske funkar om man ska ha dom så korta, då kanske inte öppningen behöver vara så stor som jag var tvungen att göra den.

    http://www.fiaz.se/product.php?id_product=164
  • Ogabinne

    Nu har JNY plockat bort "räkna med 2 veckors leveranstid" från förstasidan sen ett tag tillbaka, så nu börjar jag som väntat en vecka i morgon bli otålig. Hade ju planen att sy tossor fram till JNY leveransen men det sket sig ju nu.

  • Ogabinne
    Fiffa5 skrev 2010-10-07 16:59:59 följande:
    Jättefint! Jag blir så avundsjuk på er alla som kan ha ett helt rum till syrum! Själv har jag ett litet skrivbord i vårat vardagsrum, det blir ju inte alls så organiserat och praktiskt som man får i ett syrum.
    Jag skaffade mig en ordentlig sy/arbetshörna i vårt genomgångsrum. En hel vägg där jag satt långa bord för sömnad och dator, hyllor på väggarna för tyg och annat förvaring och hela rasket. Ändå står symaskinen på vardagsrumsbordet, jag minns inte när jag använde syhörnan sist. Det ÄR ju så mkt trevligare att sitta framför TV'n.
  • Ogabinne
    Fiffa5 skrev 2010-10-07 17:22:09 följande:
    Vilken sybloggare var det nu igen som säljer mönster till dregglisar??
    Var det inte Gekko? Jag var inne o bläddrade i hennes blogg för ett tag sedan och såg ngt om det.
  • Ogabinne

    God kväll i systugan! Är det ngn som vet om det går att få tag på trikå med Hello Kitty?
    Och så undrar jag om ngn har en aning om varför min maskin börjat låta så högt. För varje stygn den slår ner smäller den liksom. Pang! Pang! Pang! Den började med det för ett tag sedan.Jag har vant mig så jag störs inte så mkt av det längre, bara ibland när jag tänker på det. Ngn som har nån aning?

  • Ogabinne
    gewjyn skrev 2010-10-08 03:38:18 följande:
    pangandet kan vara nålen som är uddstött.
    Det kanske räcker med ett nålbyte tror du? Jag får testa att byta den, nu när du säger det var det ett tag sedan.
  • Ogabinne
    Stratus skrev 2010-10-08 11:24:43 följande:
    Jag tror att Jofotex har Hello Kitty. Och så finns det på amerikanska siter typ Fabric Fairy.

    Jofotex hade mkt hello kitty men inget av de är trikå va? Tror bara det är vanligt bomullstyg, eller är jag ute och cyklar?


    Har du adressen till Fabric Fairy? Jag gick in på fabricfairy.com men det verkade inte vara rätt, där fanns bara massa länkar?

  • Ogabinne
    Ogabinne skrev 2010-10-08 12:49:58 följande:

    Jofotex hade mkt hello kitty men inget av de är trikå va? Tror bara det är vanligt bomullstyg, eller är jag ute och cyklar?


    Har du adressen till Fabric Fairy? Jag gick in på fabricfairy.com men det verkade inte vara rätt, där fanns bara massa länkar?


    Jag hittade!
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd