Inlägg från: Made in Taiwan |Visa alla inlägg
  • Made in Taiwan

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Just för att den är i förrådet, i Malmö, på andra sidan jordklotet. Jag saknar den SÅ! Men jag ska köpa en nyare modell ändå när vi flyttar hem till Sverige (hehe...), och när det blir vette tusan... Så tills dess är det jag och skit-Janome. Ska köpa den där symaskinsoljan imorrn i alla fall.


  • Made in Taiwan

    Knastroll;
    Så brukar jag också göra, tråckla ihop där dragkedjan ska sitta, men jag kunde inte komma på hur man kan förklara det i ord ;)

  • Made in Taiwan
    Pejgan skrev 2010-09-14 09:11:13 följande:
    Är det någon som har jäkligt bra koll på om det finns något bra mönster för SMALA långa barn?
    Dels leggings (då borde väl storlek 0 i danska boken funka?)
    Dels "jeans".

    Har de flesta ottobre, danska böckerna, några gamla 70-talsböcker. Och jag tänker inte ge mig på att rita eget
    japanska böcker kanske? Dom är ju smala. :) Fast...dom är ju inte långa direkt. Men kolla dom och sen är det väl bara att förlänga dom i grenen lite grann och på längden.
  • Made in Taiwan

    Det där med att man inte får länka om man har försäljning - tycker verkar vara lite oklart om det då var och varannan gör just det! Säljer bloggar och länkar, inte bara i sybloggarna utan mycket andra typer av bloggar också.

  • Made in Taiwan
    AMDA skrev 2010-09-28 18:39:18 följande:
    Har väntat på 27!! meter tyg från USA sen i början av juni fick reda på att det kommer i slutet av veckan jipppiii

    Att det dröjt så länge är då det var helt nytt så tryckningen har dragit ut på det en del.
    Ullerull skrev 2010-09-28 14:11:42 följande:
    ah, det vr znok som skulle sälja älvorna, jag längtar lite efter dem, tror tjejen min kommer älska det tyget då det ska vara myckt prinsessa just nu.

    Jag skulle också vilja prova att trycka text, det bore ju toppenkul, giller att pysla helt enkelt :o)

    Ingen som vet var man kan köpa bokstäver förutom panduro, skulle vilja ha någon annan text
    än vanlig typ arial.

    Skulle även vilja ha en prinsesskrona, någon som vet var det finns?
     Panduro har en lite snirkligare variant av teckensnitt sen har de både prinsess krona och massor av annat kul sök på kliché på deras sida så hittar du

     
    Jisses Amalia! Vars stoppar man upp 27 meter tyg??! Är det meningen att man ska sy upp allting eller? haha...
  • Made in Taiwan
    AMDA skrev 2010-09-30 06:40:21 följande:
    hihi du låter som min gubbe som stod o kollade på mina hyllor fyllda med massor av tyger Ja det är meningen att det ska sys upp alltihop  
    Jag är jääääkligt bra på att köpa, köp köp köp!! Sen när jag har allt hemma, så blir jag bara YR när jag tänker på allt jag hade tänkt att göra med tygerna, så jag vet inte vars jag ska börja utan det blir mest kaffe och nån tv serie på datorn istället. Men jag antar att det är annars om man har beställningar från folk kors och tvärs som man "måste" ta sig i kragen och färdigställa...

    Tror jag ska fara och shoppa på lördag. Brukar iofs bli rätt mycket, 10 meter eller nåt sånt. Jag har tyg i alla rum utom sonens rum och på toaletterna. haha...  Borde sätta mig vid symaskinen nu också, men ingen disciplin att sitta mer än 10 minuter, då kommer jag på andra tankar. ;)
  • Made in Taiwan

    Är det någon som vet vad Husqvarna Viking Designer 1 har för efterträdare? om den har det ens? Jag har försökt att kolla på deras hemsida men jag hittar ingen maskin som heter så längre? Hade velat byta upp mig till en nyare modell, och jag vill gärna ha samma fast med usb istället för diskett. 

     


  • Made in Taiwan

    Men dom kostar ju typ 60 000 nu! Min kostade 40 ny, för typ 10 år sedan, och dom bjuder 5-8 000 i återköp. Såååå störigt.

  • Made in Taiwan
    Pejgan skrev 2010-10-04 14:07:22 följande:
    nej diamond, ruby och topaz verkar vara de nuvarande men det fanns (väl?) både en designer II och en designer SE innan det.
    Hmmm...verkar som om Ruby är bättre i pris än diamond. Dom andra ser inte ut att ha den stora fina skärmen. :) 45 000.... jag får börja spara.. haha
  • Made in Taiwan

    Idag blev det tyg och annat pyssel för 1 000 kr!! Nu ska jag bara ha tiden att sätta mig ner och syyy. Tid som jag inte har :( Jag hittade bl.a ulltyg som jag tänkte sy en bärjacka i omlottmodell. Har sett en i fleece, men fleece känns så tradigt, men behändigt, och billigare. Fast nu är det försent. Hmmm...ångrade jag mig nu?

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd