Inlägg från: Made in Taiwan |Visa alla inlägg
  • Made in Taiwan

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Ngn som kan rekommendera en bloggare som syr pocketblöjor i one size?

  • Made in Taiwan

    Kan man bli trött på att shoppa tyg? Jag vet inte om det skulle räknas som en sjukdom, men jo lite förkyld håller jag på att bli... Men har en beställare som inte kan bestämma färg och tygval.. *suck* men jag måste nog fara imorrn igen, hela vinsten äts ju upp på enbart transporten...

  • Made in Taiwan

    Knastroll: ååååh vad fint! Jag har alltid undrat hur man går tillväga för att göra egna tygtryck? Vad kostar det att få det upptryckt? Vore väldigt spännande... :)

  • Made in Taiwan

    tror jag är i upplösningstillstånd. Hittar inte "dom" knapparna, dom som jag måste ha just nu för att bli färdig. Jag hade dom ju igår! Och sen äre en tygbit på nästa projekt som jag f'n i mig inte hittar. Vars sjutton kan jag ha lagt det?


  • Made in Taiwan
    Tussilussan skrev 2011-02-17 08:59:52 följande:
    Hejhej! Hoppar in här med en liten fråga..
    Är det någon som vet hur eller OM man kan laga en laga en skepparjacka (H&M) där ena ärmen är vriden?
    Det är som att fodret sitter ihop galet med yttertyget., men jag är inte säker
    Brukar va en hejare på att sy men just sånt här är jag lite grön på.
    jag skulle ha 1. lämnat tillbaka jackan, annars köpt nytt fodertyg och ritat en ny foderärm. (om inte armen är helt rak för då spelar det ingen roll - eller?) Svårt att säga när man inte har det framför sig.
  • Made in Taiwan

    Är det någon som har köpt eller beställt sin symaskin från USA? Hur funkar det med volten? Jag vill köpa ny här i Taiwan men det är 110 här och vi ska ju flytta hem igen en vacker dag... Vet inte om jag vågar.

  • Made in Taiwan

    Ni som har köpt KAM pressar utomlands, vad har ni fått betala för dom? En tanta här ville ha ca 400 kr, och 170 kr för verktygen, men jag har en känsla av att hon trissade upp priset för mig *s* Men det kanske man får ta.

    Sedan slänger jag ut frågan igen om det är någon som har köpt en symaskin från USA och hur har den funkat i Sverige? Jag vill ha en ny symaskin Nuuuuuu ;) Och det är inte lönt om jag bara kan använda den så länge vi bor utomlands vilket kanskeinte alls blir så länge till :(
     


  • Made in Taiwan

    Jag söker namnet på en mojäng. Det ser ut som en lång provsticka med en krok ytterst, är till för att vända kanaler. Någon som vet vad den heter så jag kan googla efter den? Ngn som vet om den är bra eller funkar det lika bra som vanligt ändå?

  • Made in Taiwan

    Jag köpte en kam press men missade dom tillhörande verktygen samt deras knappar, som inte finns här, däremot tänkte jag köpa en sån där stor grön bamsing, en sån där som kostar typ 1000 kr i Sverige men bara 200 här ;)

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd