Inlägg från: LumLumLum |Visa alla inlägg
  • LumLumLum

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Jag somnade på soffan istället. Tror kroppen gick i chock eller något, började frysa som en tok och blev jättetrött. Nu ska jag gå ut i köket och röja upp efter pannkaksätandet och sedan klippa ut något iaf. Har så många idéer att jag inte vet vart jag ska börja bara.

  • LumLumLum

    Jag har 7 mil enkel väg till jobbet. Tar en timma att köra, ganske exakt. Men jag har arbetstider som gör det värt det, slutar senast 15, oftast tidigare.

  • LumLumLum

    Vad svårt det är att få något vettigt gjort ibland. Är hemma idag eftersom vi har lämnat in bilen på service. Jag hade ingen lust att cykla 7 mil till jobbet imorse...

    Men min ensamma förmiddag blir bara upphackad. Först skulle det lämnas på dagis, så skulle bilen lämnas in och nu är det snart dags att hämta på dagis igen. Har hunnit sy fast applikationerna på en tunika till dottern, och sytt ihop densamma. Men allt annat lull på den är ju kvar. Plus att jag har ytterligare en tunika ligger hopsydd, men utan lull som fållar och halsringning. Men till den hade jag ingen vettig tråd, så jag har hunnit med en beställning till Bibbi under förmiddagen också.

    Nå, får väl försöka få något klart under eftermiddagen ändå, trots att jag har barn hemma.

  • LumLumLum

    Håller på att göra ett seriöst försök att minska på tyglagret. Har klippt ut lite tygkassar och ska nu ge mig på en body och en klänning är planen. Fast om det ger resultat på tygmängden vet jag ju inte förståss, på tork hänger lite tyg jag fick hem från Jofotex häromdagen.

  • LumLumLum
    Jalapeno skrev 2010-05-15 17:16:40 följande:
    hej mina damer det kanske finns någon härinne som följer min blogg via google reader. Kan ni snälla kolla om jag är kvar på er lista? Mitt emailkonto blev hackat fårn Kina och under några svettiga minuter var bloggen "deletad". Sen fanns jag inte på min egen readerlista.
    Hos mig finns du kvar iaf
  • LumLumLum
    Fiffa5 skrev 2010-05-16 16:28:29 följande:
    Vet ni ngt bra ställe där man kan beställa virknålar?? Behöver en 2,5...de var slut när jag beställde på stoff o stil sist. Var kan jag nu beställa en lite snabbt??
    Mitt tips är loppis.
  • LumLumLum

    Måste bara hurra lite för Jofotex serviceanda. Beställde lite tyger därifrån i förra veckan, och när jag fick hem dom upptäckte jag att det var hål i det ena. Mailade med dom och får nu en halvmeter av valfritt tyg som kompensation. Tyget med hålet i är ju ändå användbart, även om det kanske innebär lite mer pusslande när jag ska klippa i det.

  • LumLumLum

    Ikväll måste jag nästan sy, hur jag nu ska orka. Brukar vara dödens efter jobbet, speciellt på fredagen. Men lilltösen fyller 4 år imorgon och jag hade tänkt mig en laddning kläder i paket. Efter jobbet ska jag åka och handla present, köpa tårta och annat till kalaset och baka bullar. Tänkte jag. Sambon tar halvdag på jobbet så han skulle fixa med städningen sa han. Vi får väl hoppas...

  • LumLumLum

    Har fått en summa pengar i present som jag har bestämt ska gå till en bra stol att ha vid sybordet. Just nu sitter jag på en köksstol, så egentligen kan ju allt bli bättre. Vad har ni för stol? Tänkte ta mig en sväng till Ikea för att provsitta lite vid tillfälle....

  • LumLumLum

    Någon som känner sig manad att starta en ny tråd? För visst är det var tredje månad?

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd